Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Najem koče-Silvestrovanje!!! 10.10.2007 14:33:06
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 kera kaj ve in pozna kako ponudbo itd....???? oziroma kje iskati.... kar prek agencij??? al je kje kaj privat za dobit??? lepo prosim za informacije.... Zrihtamo kaj v Prekmurju?
|
|
RE: Najem koče-Silvestrovanje!!! 10.10.2007 14:34:07
|
|
|
|
brina_3
|
V Lontovžu in pa v Trotovniku vem, da oddajajo koče. Če se boš zanimala zate ti svetujem,da pohitiš,ker ponavadi imajo hitro rezervirane
|
|
|
|
RE: Najem koče-Silvestrovanje!!! 10.10.2007 14:34:40
|
|
|
|
Bubamaraa
|
kamot.... sam rabim za 10-15 oseb....
|
|
RE: Najem koče-Silvestrovanje!!! 10.10.2007 14:35:18
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brina_3 V Lontovžu in pa v Trotovniku vem, da oddajajo koče. Če boš se zanimala zate ti svetujem,da pohitiš,ker ponavadi imajo hitro rezervirane ja sej to sem potuhtala... hvala
|
|
RE: Najem koče-Silvestrovanje!!! 10.10.2007 14:35:44
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 kamot.... sam rabim za 10-15 oseb.... Pišuka. Mi temu pravimo, da vas je za celo ciganjsko bejžanje.
|
|
RE: Najem koče-Silvestrovanje!!! 10.10.2007 14:36:19
|
|
|
|
soncece24
|
A to za naslednje leto? Ker za letos je po mojem že vse polno Vsaj v naši okolici (Pohorje) je trab ful hitro rezervirati, ker je takoj polno.
|
|
RE: Najem koče-Silvestrovanje!!! 10.10.2007 15:09:49
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 A to za naslednje leto? Ker za letos je po mojem že vse polno Vsaj v naši okolici (Pohorje) je trab ful hitro rezervirati, ker je takoj polno. ne za letosss.... a pol ne bomo nič dobili???
|
|
RE: Najem koče-Silvestrovanje!!! 10.10.2007 15:25:10
|
|
|
|
MarijaPo
|
Romana, ce se bos kmalu porocila, pol rajsi prezivi novo leto z zarocencem kje sama.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dolina zapuščenih mlinov – Mazurinov mlinDelo je opravljal mlinar – gospodar, ki je v jesenskih in zimskih dneh, ko je imel največ dela, mlel tudi ponoči. Kmetje...
Smučišče Kandrše – VidrgaOb cesti Moravče-Zagorje, 50 kilometrov od Ljubljane, ležijo Kandrše. Kandrše so naselje v občini Zagorje ob Savi. Manjš...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?