Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Najem koče-Silvestrovanje!!! 10.10.2007 14:33:06
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 kera kaj ve in pozna kako ponudbo itd....???? oziroma kje iskati.... kar prek agencij??? al je kje kaj privat za dobit??? lepo prosim za informacije.... Zrihtamo kaj v Prekmurju?
|
|
RE: Najem koče-Silvestrovanje!!! 10.10.2007 14:34:07
|
|
|
|
brina_3
|
V Lontovžu in pa v Trotovniku vem, da oddajajo koče. Če se boš zanimala zate ti svetujem,da pohitiš,ker ponavadi imajo hitro rezervirane
|
|
|
|
RE: Najem koče-Silvestrovanje!!! 10.10.2007 14:34:40
|
|
|
|
Bubamaraa
|
kamot.... sam rabim za 10-15 oseb....
|
|
RE: Najem koče-Silvestrovanje!!! 10.10.2007 14:35:18
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brina_3 V Lontovžu in pa v Trotovniku vem, da oddajajo koče. Če boš se zanimala zate ti svetujem,da pohitiš,ker ponavadi imajo hitro rezervirane ja sej to sem potuhtala... hvala
|
|
RE: Najem koče-Silvestrovanje!!! 10.10.2007 14:35:44
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 kamot.... sam rabim za 10-15 oseb.... Pišuka. Mi temu pravimo, da vas je za celo ciganjsko bejžanje.
|
|
RE: Najem koče-Silvestrovanje!!! 10.10.2007 14:36:19
|
|
|
|
soncece24
|
A to za naslednje leto? Ker za letos je po mojem že vse polno Vsaj v naši okolici (Pohorje) je trab ful hitro rezervirati, ker je takoj polno.
|
|
RE: Najem koče-Silvestrovanje!!! 10.10.2007 15:09:49
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 A to za naslednje leto? Ker za letos je po mojem že vse polno Vsaj v naši okolici (Pohorje) je trab ful hitro rezervirati, ker je takoj polno. ne za letosss.... a pol ne bomo nič dobili???
|
|
RE: Najem koče-Silvestrovanje!!! 10.10.2007 15:25:10
|
|
|
|
MarijaPo
|
Romana, ce se bos kmalu porocila, pol rajsi prezivi novo leto z zarocencem kje sama.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...
Kako otroka naučimo smučati?Sneg je za otroke velika zabava in smučanje prav tako, vendar le, če so starši pri učenju smučanja potrpežljivi in če zn...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.