Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Najem cele hiše v Dalmaciji 4.2.2008 11:07:30
|
|
|
|
Adelina
|
S prijatelji se menimo, da bi šli letos skupaj na dopust-4 družine. Zato sem iskala, če kdo oddaja celo hišo, pa nisem našla nič (par let nazaj vem da sem videla oglase tudi za cele hiše. A mogoče tuki gor kdo ve za kako hišo blizu plaže (primerne za otroke), relacija nekje do Splita (lahko otok) ali pa v eni hiši 2 apartmaja za najmanj šest oseb (8 odraslih, 3 najstniki ter pet otrok (7,7,4,4 in 1.5 let). Aja, ti mlajši otroci (od 7 let naprej) bi lahko bili tudi v spalnicah (tudi na zakonski postelji, če ne bi šlo drugače). Pa še zanima me, č e je katera že kdaj rezervirala preko adriatica.net. A pod osebe štejejo tudi otroke (od koliko let naprej)? Ker imajo plačilo razdeljeno na osebe in to pol ful nanese (z otroki vred). Hvala!
|
|
|
|
RE: Najem cele hiše v Dalmaciji 4.2.2008 11:17:03
|
|
|
|
nuala
|
Ne vem, če ti bo kaj pomagalo. Moja bivša varuška je včasih oddajala hišo v Sukošanu pri Zadru. Hiša je na mirni lokaciji, cca 300m od urejene plaže primerne tudi za otroke ( drugače 40m od morja, kjer pa se z otroki ni tako fino kopat ). Kopalnica z WC-jem, 3 spalnice, velika dnevna soba, kuhinja, cca 500kvm vrta. Računala je l. 2006 cca 120 EUR / dan. Telefonska pa po ZS-ju, če se ti zdi hiša primerna ( po moje nekoliko premajhna... ).
|
|
RE: Najem cele hiše v Dalmaciji 5.2.2008 11:22:01
|
|
|
|
Adelina
|
Nuala hvala, res pa je malo premajhna za 4 družine. Če pa kdo odpove, pa te kontaktiram.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?