Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Najem apartmaja za celo leto 3.6.2011 21:18:04
|
|
|
|
PC Baby
|
U, dobra ideja.
|
|
|
|
Najem apartmaja za celo leto 10.7.2012 11:33:15
|
|
|
|
rumeno
|
Pozdravljene punce, če še katero zanima....najem počitniškega apartmaja za celo leto; torej da ga koristite tudi med vikendi in prazniki ter celo poletje. Eden takih je na voljo v Piranu, popolnoma obnovljeno in ravno v fazi dokončanja opremljanja. Nahaja se v drugi ulici od morja, tako da ga le-to ne doseže v času njegove visoke razine in obilnega dežja; v pritličju (lahek dostop z otroškim vozičkom skozi dvokrilna vrata) širše in zračne mestne ulice. V neposredni bližini je trgovina z živili, zdravstveni dom, avtobusna postaja, pošta, banka in knjižnica, ter prodaja sladoleda in pizzerije :) Prijetno poletje rumenooranzno@gmail.com
|
|
|
|
RE: Najem apartmaja za celo leto 15.7.2012 11:02:25
|
|
|
|
majčica1508
|
Mi smo ga najeli za drugo leto v Sukošanu....smo iz okolice Celja in do dol imamo 4h z umesnimi postanki.... Je pa prva vrsta do morja,za otroke idealno...Čez celo leto lahko hodiš dol,imaš vse kar potrebuješ Smo pa včeraj prišli domov.........Gremo na Vinico,cestnine je 94kun(12€)........ Komaj čakam avgust,da gremo spet dol..........
|
|
|
|
RE: Najem apartmaja za celo leto 26.7.2012 23:57:23
|
|
|
|
nanaa
|
Evo mene iz dopusta...smo potem najeli apartma za 3 mesece (junij, julji, avgust) v Savudriji in ga pridno koristimo. Je luštno ko greš malo domov pa ti ni treba vso kramo vlačt gor pa dol.
|
|
|
|
RE: Najem apartmaja za celo leto 30.7.2012 10:34:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Koliko pa pride taka najemnina?
|
|
RE: Najem apartmaja za celo leto 30.7.2012 14:39:17
|
|
|
|
Matkurja
|
Hm. Zanimiva tema. Koliko pa potem plačate za celo leto, oz. sezono?
|
|
|
|
RE: Najem apartmaja za celo leto 8.8.2012 16:18:41
|
|
|
|
gsatalema
|
Tudi mene zanima..., bilo bi fajn kakšne številke izdat.., (sicer lahko tudi na ZS) Je še več ponudnikov ?
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?