Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Najem apartmaja-MISIJA NEMOGOČE! 20.2.2013 14:02:16
|
|
|
|
*pepelka*
|
Poglej mogoče tule mobilne hiške , lahko pa jih pokličeš, poveš kaj želiš in ti bodo zagotovo našli nekaj primernega. Mi smo lani najeli hišico v času 1.majskih počitnic in takrat je bila cena kar ugodna. Je pa re, sa je odvisno tudi od tega kaj želiš imeti.
< Sporočilo je popravil *pepelka* -- 20.2.2013 14:06:03 >
|
|
|
|
RE: Najem apartmaja-MISIJA NEMOGOČE! 20.2.2013 15:16:52
|
|
|
|
sazi
|
pa mora biti ravno 1. teden septembra? 2 teden je povečini vsaj pol ceneje, na morju je pa ponavadi prav lušno cel september mi bi šli z veseljem sredi septembra za 2 tedna kam, pa zaradi šolarjev ne moremo - cene so pa takrat res ugodne
|
|
|
|
RE: Najem apartmaja-MISIJA NEMOGOČE! 20.2.2013 15:54:58
|
|
|
|
skuštrana
|
Prvi teden v sep je zadnja leta ponavadi še kar glavna sezona, tako da so cene temu primerne. Poglej si po 15.9, takrat pa začnejo cene padat.
|
|
RE: Najem apartmaja-MISIJA NEMOGOČE! 20.2.2013 16:03:34
|
|
|
|
nyna84
|
Greš na blef in potem na lokaciji, ki ti je všeč, iščeš. Dobiš veliko ceneje, kot pri ponudnikih, ki ponujajo svoje apartmaje preko neta.
|
|
RE: Najem apartmaja-MISIJA NEMOGOČE! 20.2.2013 18:17:31
|
|
|
|
gsatalema
|
O moj bog,... ja kaj pa nudijo za ta denar? Potem je v glavni sezoni tudi krepko čez 100?! . Za ta denar mora imeti apartma ali hiška že pozlačen pribor.... Mi imamo hiško v kampu, sicer ni not vode in ne wc, razen kemični,... do vode imam kakih 10 metrov,do tuša, wc, in pomivalnice pa kakšnih 50..... pa imam slabo vest, da sem rekla , da so lahko v sezoni za 30e na dan ( se mi je zdelo, da sem oderuška do njih), ampak za na kup te hiške in pavšala, pa tudi nisem pobrala na cesti - se vsaj z tem tolažim Bom nocoj mirneje spala...
|
|
|
|
RE: Najem apartmaja-MISIJA NEMOGOČE! 20.2.2013 18:19:36
|
|
|
|
gsatalema
|
Do pitne vode, da ne bo pomote,... morje kakšnih 100-150, odvisno kam hočeš...( apsolutno skoz po senci)
|
|
|
|
RE: Najem apartmaja-MISIJA NEMOGOČE! 21.2.2013 13:08:18
|
|
|
|
Zoja Lara
|
Ponavadi je fajn, če kontaktiraš lastnika in vprašaš za ceno, včasih se še da kaj zmenit. Mi smo lani bili tukaj, plačali 40e, v glavni sezoni, za aprtma za 3 oz. 4 osebe. Smo bili zelo zadovoljni- plaža je blizu, mali kamenčki. http://www.namestitev.si/bibinje/apartmani-angelo/
|
|
RE: Najem apartmaja-MISIJA NEMOGOČE! 22.3.2013 7:29:02
|
|
|
|
Čapkica
|
Gsatalema Če pogledamo da daješ v najem hiško za 30€, investicija v hiško je 20.000€, če pa kupiš apartma pod 90.000 ob morju ne dobiš nič pametnega. Poleg teh 30€ ki jih hočeš za uporabo hiške še moram plačat stroške v kampu, ki so za 5 člansko družino okrog 40€! Tako da je pri hiški dosti večji zaslužek glede na investicijo kot pri apartmaju. Torej me stroški v kampu v hiški pridejo minimalno 70€,za ta denar pacže dobim lep apartma ob morju
|
|
|
|
RE: Najem apartmaja-MISIJA NEMOGOČE! 22.3.2013 8:15:58
|
|
|
|
gsatalema
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čapkica Gsatalema Če pogledamo da daješ v najem hiško za 30€, investicija v hiško je 20.000€, če pa kupiš apartma pod 90.000 ob morju ne dobiš nič pametnega. Poleg teh 30€ ki jih hočeš za uporabo hiške še moram plačat stroške v kampu, ki so za 5 člansko družino okrog 40€! Tako da je pri hiški dosti večji zaslužek glede na investicijo kot pri apartmaju. Torej me stroški v kampu v hiški pridejo minimalno 70€,za ta denar pacže dobim lep apartma ob morju Kako si pa ti izračunala in dobila 70 e. Na dan za 4 člansko familijo 2otroka 2 odrasla je 30e +10e v kampu na dan,oz. 20e v najvišji sezoni,in je daleč od teh tvojih 70e .
|
|
|
|
RE: Najem apartmaja-MISIJA NEMOGOČE! 7.4.2013 13:24:33
|
|
|
|
fify
|
Zdravo, jaz bom tudi letos oddala prikolo ob morju, v kamu, v Istri, zato ker jo ne koristimo ravno celo poletje, in se mi zdi škoda, da ne bi še kdo užival, ker je res lepo! lani se je oddajala brez težav za 50 EUR/dan, tako da če koga zanima, prosim, kar sporočite, da vidimo glede termina. Lahko ponudim tudi najem na 'kontinentu', na Dolenjskem, za 30 EUR/dan, hiška, lokacija za izlete, toplice, golf, ipd...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Na družinski izlet z vlakomSe je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?