Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: stručkoti pomoč prosim 16.8.2007 13:35:30
|
|
|
|
tinkamiška
|
Baloncy hvala , sem malo pogledala, so pa cene dražje, kot, če bi šla za en teden tja na dopust , bom še malo iskala... Tinka
|
|
RE: stručkoti pomoč prosim 16.8.2007 13:43:12
|
|
|
|
helloKitty
|
Pozanimaj se kdaj so čarterski leti. Pri agenciji lahko kupiš samo karto. Samo če greš za 3 dni najboljš da kupš karto prek neta. Lahko pa greš do kšne agencije in ti tam zrihtajo polet.
|
|
|
|
RE: stručkoti pomoč prosim 16.8.2007 13:47:05
|
|
|
|
tinkamiška
|
helloKitty, hvala tudi tebi, sem zdej klicala na eno agencijo in bojo malo povprašali, če najdejo kakšno poceni varianto...upam,da bo kje na naetu pa se da takole karte iskat? razen na tisti strani, ki mi jo je pripela Balonchy? Tinka
|
|
RE: stručkoti pomoč prosim 16.8.2007 13:57:05
|
|
|
|
giina
|
Kaj pa odklop.com, imajo najcenej karte. l.p.
|
|
|
|
RE: stručkoti pomoč prosim 17.8.2007 14:09:16
|
|
|
|
tinkamiška
|
giina hvala, sem našla nekaj lp, tinka
|
|
RE: Najcenejše letalske karte? 18.8.2007 16:29:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede na to, kako funkcionirajo low cost prevozniki (najcenejša karta veliko dni pred potovanjem) in da je do konca avgusta le še nekaj dni, bi se jaz obrnila kar na Adrio. Zna biti kakšen € več, imaš pa zato več fleksibilnosti. Pa prijetno potovanje!
|
|
|
|
RE: Najcenejše letalske karte? 19.8.2007 12:44:07
|
|
|
|
tinkamiška
|
Mič hvala , sem dobila preko odklopa najcenejšo varianto, razen Marco Polo, ki pa mu res ne zaupam, saj majo že na njihovi strani napisano, da ne odgovarjajo za spremembe... Lp, Tinka
|
|
RE: Najcenejše letalske karte? 2.6.2011 13:42:07
|
|
|
|
janezr
|
Jaz letalske karte vedno kupujem pri bookingpoint.net. Predvsem mi je všeč njihov servis. So hitri in zanesljivi. Pa tudi cene so popolnoma konkurenčne.
|
|
|
|
RE: Najcenejše letalske karte? 10.6.2011 19:15:24
|
|
|
|
lunka1
|
jaz sem najceneje vedno dobila na edreams.com
|
|
|
|
RE: Najcenejše letalske karte? 29.6.2011 20:40:10
|
|
|
|
Obiba
|
Ali pa tukaj; http://www.momondo.com/
|
|
RE: Najcenejše letalske karte? 6.7.2011 10:41:07
|
|
|
|
Mipka
|
Jaz si vse karte vedno rezerviram pri agenciji POPAIR in sicer oni so na Slovenski ulici 1 v LJ, tam dela gospod Valter in on je največji maček kar se tiče letalskih kart in vedno zrihta najboljše karte po najboljših cenah...
|
|
|
|
RE: Najcenejše letalske karte? 27.11.2018 6:08:29
|
|
|
|
rudrafroo
|
Če želiš kupiti ugodno letalsko karto jo najlažje najdeš na https://search.jetradar.com potem pa jo kupiš preko posrednika, ki ponudi najugodnejšo varianto.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Čigave so stopinje v snegu?Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?