|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Najbolj smešen dogodek!
27.6.2005 11:22:13   
ma-ja
Zadnjič smo imele temo, kaj se je dogajalo na porokah. Zdaj pa pobrskajte po spominu in napišite najbolj smešne dogodke z vašimi otroki.

Pri nas se je zgodil včeraj:
Moja Tjaša je stara dobra tri leta in ponavadi imamo zvečer še vedno probleme. Ker živimo v zgornjem štuku pri mojih starših, zelo rada uide k babici. Sem mislila, da je včeraj tudi bilo tako in sem še v miru speglala. Potem sem se šla tuširat in v kopalnici skoraj padla čez Tjašo. Najprej sem se ustrašila, da ni slučajno kaj narobe. Potem sem pa ugotovila, da lepo spančka na kupu posteljnine pripravljene za pranje. Najbrž se je igrala in jo je vmes zmanjkalo. Skoraj smo crknili od smeha.
:)-:)-:)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Najbolj smešen dogodek!
27.6.2005 11:40:17   
Anonimen
Jest nimam otrok lohk pa povem kake neumnosti sem jest našim delala.

1. če sem kakšno skuhala sem se šla vedno skrit in skrivala sem se vedno tako, da je minilo cca. pol dne da so me najdli. Našim to ni bilo smešno, meni pa je.

- enkrat sem se skrila na vrh garderobne omare (mimogrede našla smučke, ki mi jih je potem prnesu Miklavž

- enkrat sem se v stari kopalnici skrila v reklc in stopila v škonje, ki so stali pod reklcam. So petkrat gledali v kopalnico in me niso vidli.

-enkrat sem se skrila v kavč - dobesedno v prostor, kjer je pojstla spravljena. Me niso našli cca 4 ure pa so sedeli na meni

2.Ko sem bila stara kakih 15 mesecev me je čuvala moja prababica. Sedele sva na vrtu, nakar mi je začela ena kokoš uletavat in ni in ni hotla stran. Pol pa mi je jajce v naročju znesla. In to ne kakršnokoli jajce ampak tako z dvemi rumenjaki.

3.Mamo sem na morju v bazen potisnila, ko se je ob robu bazena drla na sestro v vodi.
Mama ne zna plavat, brat je bil takrat star dve leti in še ni znal plavat. v trenutku, ko je mama poletela v bazen je vanj skočil tud naš tamau brez rokavčkov. Voda v bazenu je bila globoka 1,5m in naša mama se je tle dobesedno utapljala. Oče pa zmeden ni vedel ali naj rešuje ženo ali otroka.

Mogoče se bom sponla še kaj

(odgovor članu ma-ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Najbolj smešen dogodek!
27.6.2005 11:43:55   
Lenny
Evo še našo najbolj svežo zgodbico. Včeraj smo bili vsi trije na kolesih, zunaj vroče, vsi žejni, še najbolj jaz, ki vozim tudi mulčka, pa se lepo sparkiramo na Lentu pri Piranhi. Naročimo jabi-špricer za malega in dva smile-ja za ta velika dva. Nič hudega sluteči natakar prinese naročeno pijačo, mulček se poskusi spraviti na stol in pri tem mu uspe zadeti polno mizo. Obe flaši smile-a sta se veselo prekucnili, limonce ven, pence po mizi, natakar po viledo..... Najin mulček pa v zabavo vseh prisotnih komentira: "Bog pomagi, Juje ni hotu!"
Folk se je tako režal, da ga še okregala nisva. Saj res ni hotu :)-

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Najbolj smešen dogodek!
27.6.2005 11:49:21   
Anonimen
Naš se zadnji teden tako odraslo pogovarja, da se mu moraš skoz smejat. Preden odgovori naredi tako resno faco, nagrbanči ćelo in modro premišljuje. Potem odgovor začne vedno z: hmmmmm...

Semmu zvečer rekla, da pravijo, da je dobro na podplate dat narezan krompir, pa nogavice čez, da mu bo vročino ven potegnilo, pa pravi: Hmmmmm, ampk men se pa zdi, da to dobjo :zmeden2: :ups:

O.K., pa ne.

(odgovor članu ma-ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Najbolj smešen dogodek!
27.6.2005 11:51:37   
Jančika_
Naš ga še ne špiči, tole so pa moji biseri:

:racka:Popoldan so me dali spat, vsaj tako so mislili. Ko je šla stara mama pogledat, je bila vsa soba v belem - našla sem paket plenic za enkratno uporabo (pred 30 leti so bile še filane z vato) in sem jih razcufala na prafaktorje (stara kakšno leto).

:racka:Ne vem, zakaj so me sploh dajali popoldan spat - ob drugi taki priložnosti sem odprla kovček z diapozitivi in vsakega posebej namazala s kremo za ritko - in to z obeh strani (stara kakšno leto in pol)...

:racka:Za prvi maj se je šel moj foter junaško kopat v morje. Ker me noben ni gledal (vsi so se čudili, kako da si upa), sem še jaz pogumno zakoračila v vodo - oblečena v bundo (dve leti in pol).

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Najbolj smešen dogodek!
27.6.2005 11:58:02   
PiaM
Moj sosed pa je, ko je bil star 3 leta malim rumenim piščančkom z rokami glave stran odtrgal in jih zlagal v vrsto, brez glav.:zmeden:

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Najbolj smešen dogodek!
27.6.2005 11:59:05   
Jančika_
:ups::ups::ups::ups::ups::ups::(

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Najbolj smešen dogodek!
27.6.2005 12:00:22   
PiaM
Grozno, ja, prav nič smešno, ampak sem mogla napisat, zdaj je pa ded star že 40 let in pomaga vsaki živali, ki jo najde na cesti.;)

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Najbolj smešen dogodek!
27.6.2005 12:06:55   
clea
Ojoj PiaM ta je pa kruta:zmeden::zmeden::zmeden:

Jančika nekaj podobenga kot sva počeli midve s sestro!
Plenice sva razcufali in delali "sneg".
Sestra pa je enkrat cela tla (tapison) v sobi premazala s kremo za ritko!
Naši sp vedno vedeli,da se nekaj dogaja kadar je v sobi nastala tišina!To je pomenilo lumparije...

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Najbolj smešen dogodek!
27.6.2005 12:10:15   
Jančika_
Evo, biser od mojega bratranca:

sedel je na kahli in se vlekel za luleka. Pa mu je stara mama rekla: ne vleči se, si ga boš odtrgal. Mali nazaj: bo pa mama novega kupila. Stara mama: pa tega se ne da kupit. Mali pa: o ja, v Avstriji!

:)-

Clea, ja, tišina v sobi je vedno dober znak;)!

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Najbolj smešen dogodek!
27.6.2005 12:11:47   
Lunca1
Pia, ta je pa huda.:(

Jančika ta z diasi je pa super.:bravo:

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Najbolj smešen dogodek!
27.6.2005 12:13:22   
Lunca1
:)-:)-:)-

Mojemu je pa ko je bil majhen uspelo v enem dnevu razbiti 3 šipe. :zmeden: Je bil oče menda že pri drugi čist penast.:)-

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Najbolj smešen dogodek!
27.6.2005 12:14:09   
Jančika_
Lunca, moj foter je bil tudi vesel, ko jih je čistil:((:)-. No, po 30 letih še vedno rad pove to zgodbo:). Baje jih je 14 dni čistil vsak dan po službi:ups:.

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Najbolj smešen dogodek!
27.6.2005 12:27:16   
Anonimen
Jst sem pa ko sem bla majhna, enkrat mehčalec popila. Pravi mama, da je še en teden dišalo iz ust, ko sem rigala :ups:

Enkrat mi je pa starejša sestra, ko sem jokala, v usta tiščala veliko češpljo, me je pač hotrla potolažt :ups: So mati zadnji hip prišli :ups:

Enkrat je pa moj bivši, ko ga je ena gospa v trgovini ogovarjala: Ja, buci, buci, Tiborček, kako si lep fantek, bla, bla, bla, ....rekel: Molč, baba!!! Star ene dve leti :ups:

(odgovor članu ma-ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Najbolj smešen dogodek!
27.6.2005 12:31:33   
Anja
Ena od mojga brata :)

Vsedel se je na kahklo, naredil kupcek, ga presipal na itiison, ga zacel gledat in cakat, da bo sel sam proc. Ker je ravno razsipal med vrati ga je lepo razvozil po itisonu z vrati,:pujs: se pred 7 leti smo meli tam flek :)-

...mami je sla na vrt po solato, jaz pa sem ga pazila :)

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
27.6.2005 12:34:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ma-ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Najbolj smešen dogodek!
27.6.2005 12:41:41   
Jančika_
U, še eno mojo sem se spomnila (pol grem pa sesat, ker to ni že nič več, da tule skoz visim).

Zelo rada sem imela surov grah in sem imela posebno cajno zanj. Ko sva šli s staro mamo na trg, mi je kupila celo cajnico graha, ki sem ga potem seveda pozobala.

Enkrat ob taki priliki je prišel k nam serviser, odprl vrata in rekel "dober dan", jaz pa sem se postavila pred njega in mu brez odvečnih besed bruhnila pred noge ves ta grah...zeleno, ki te ljubim zeleno:)-. Gospod se je še leta kasneje režal, ko me je srečal:).

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Najbolj smešen dogodek!
27.6.2005 13:04:04   
Anonimen
moja ga tut še ne poka, sem pa sama ene 3 - 4 leta stara bla v varstvu pri babici in ona je mela vedno eno zeleno žajfo v omari za cunje prat. js sem pa vedno hodila tist žajfo iskat, se skrila pod mizo in jo glodala in jedla :)

lp, lara

(odgovor članu ma-ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Najbolj smešen dogodek!
27.6.2005 13:25:23   
Anonimen
Evo še par mojih potegavščin.

:angel:Ko sva se z bratom začela postavljat na noge (ob opori), sva izumila neneavaden način prepiranja (sva dvojčka).
Kinderpeta sta bila postavljena drug za drugim ob steni sobe. Postavila sva se tako, da sva se gledala, nato pa drug drugega prepričevala v svoj prav. Eden je kričal JA drugi pa NE! In to v nedogled.

:angel:Oče in mama sta kupila povsem nove oranžne škatle za igrače. Mama jih je veselo pobarvala na živo oranžno. Ni jih pa utegnila polakirati.
Naslednji dan je odšla v službo, pazila pa naju je babica. In midva sva se zmenila, da bova presenetila mamo in bova te škatle lepo umila (s čisto novimi snežno belimi brisačami).
Mamo so pričakale mokre škatle in živooranžne brisače.:ups:

:angel: Ko smo bili majhni smo večkrat šli na koline k očetovemu stricu. Logiš, da so se nam živali smilile, ker jih ubijejo.
Doma so nam razložili, da so živali stare, pa bolne, in da jih za to zakoljemo, da ne bi trpele.
Ta modrost se je še posebej vtisnila v bratovo glavo. In enkrat sedimo po kosilu pri mizi, pa vpraša brat: "Mami, a ne, ko bo babica stara pa bolna, jo bomo tudi zaklali."
Takrat se je to slišalo grozno, zdej se pa vsi smejimo.

:angel:Ko sva še hodila opoldne spat, se je nekega dne brat zbudil pred mano. Lepo tiho je čakal, da pride nekdo ponj. Potem, pa mu je očitno postalo dolgčas in si je razmontiral plenico (ki je bila lepo polno pokakana) in občudoval kupček v njej.
Pa ne za dolgo. Prijel je plenico in jo z vso vsebino pripopal na steno in malo drgnil levo-desno.
Ko je vstopila mamam bi jo skoraj kap.

:angel:Brat je bil nenavadno navdušen nad vrtom in živalmi v zemlji.
Nekega dne ko je oče prekopaval vrt, sva se oba igrala v tej zemlji. Brat zagleda deževnika in ga prime v roko in znjim veselo maha mami in babici. Mama vsa zgrožena zavpije naj ga spusti in steče proti njemu. Brat pa... ne bodigalen... odpr usta in poje črva....

(odgovor članu ma-ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
27.6.2005 13:30:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ma-ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Najbolj smešen dogodek!
27.6.2005 14:09:40   
Pajaca
Moje pogruntavščine

:sloncek: rada sem lutala (to še vedno) in pri ene 5 letih sem zalutala v Maxiju.... pa so me iskal ko budale. Mami pr enih vratih čepela, teta pr drugih... fotr je pa letu gor pa dol... pa valda ma Maxi več vrat.... pol pa reče oč.. ej kaj pa če je slučajno šla k avtu, mogoče pa je le tko pametna, mam pa teta ma kje... pa evo mene pr avtu

:sloncek: preden sem šla v šolo sem si zaželela it sama k noni na obisk, me da mam na avtobus (vozil do none, čez cel mest), pa pozabla pogledat kam gre. Pri bavarcu zavije proti garaži, jaz pa k šoferju in pravim, da gre bus narobe... pa pravi ja da gre v garažo, pa pove kje je postaja pa mi da mal drobiža, pa pravi saj ni dost ampak ti sam hit not vrž pa ne bo opazu..... ha ha od takrat nisem nikol točno plačala

:sloncek: no pa moja manija so bile škarje. Pri 2 letih sem se skrila pod mizo in se postrigla, tko čist u živo.... da bom lepa za dedka mraza, pa hlače sem na trakce zrezala

U jih je še povn, sam vmes sem se na sestro spomnla
:pujs: njena prigoda z busom... ista fora, ona na bus, mami v službo... tam ene pru razred oš. Bus v garažo tamala gre dol, najde eno punco in ji reče kaj je blo, pa da ve kje mami dela, pa hodta po ulci gor pa dol, pa so bla tist dan vrata zaprta (drgač vedno odprta). Mami pa nona že gruntale kje je.. pa se po eni uri spomne tamala da pač ve telefonsko od mami, pa gospodična kliče mami... jaz mam pa vašo hčerko tlele v nami....

U pa še bratranc
:kuza: sta z prjatlom zalutala (prvi al drugi razred oš). Pa so ju iskal po gradu... pa polcaji hodjo u strelce pa ju iščejo pa kličejo, onadva sta se pa u grm skrila pa režala k prtegnena, pa zvečer mirno dam pršla... ha ha cel dan sta se potepala

Ok pa še moja tamala
:duda: pusti fant piškote na omarci pr postlci.... pa se zjutri zbudi, pa se iz postlce sliš am am (10-11m) pa ok midva spiva naprej.. pa hrsta v postlci, pa le greva pogledat... postlca čist čokoladna, pa polna piškotov, ona pa vsa vesela am am... pa je piškote...

Ma tko bo dost od naše familije, čeprav je blo tko, da so ble moje pa sestrine najljubše pravljice, ko je mami razlagala kaj je stric počel ko je bil majhen.... to bi vam napolnila cel rr

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Najbolj smešen dogodek!
27.6.2005 14:20:52   
neja
Jaz pa mojo Nejo ravno odvajam od plenic (moram se pohvalit, da mi kar v redu uspeva:) ) in zadnjič sva bile zunaj in ona ima zadaj za našo hišo, svojo plastično hiško. In ko se nekaj časa tam noter igra, pride po mene in mi pravi, naj grem poleg v hiško. In ko pridem zraven nje noter, mi reče: mami, lej djek.......joj, joj in tamala si je hlače potegnila dol, naredila v hiški tri kupčke, hlače potegnila nazaj gor in prišla pokazat meni svojo umetnino.
Jaz sem se tako smejala, da Neji ni bilo nič jasno, ampak potem pa se je začela smejati še ona:). Sedaj upam, da ji kakanje v njeni hiški ne bo prešlo v navado:hudicek:

LP:)

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Najbolj smešen dogodek!
27.6.2005 15:24:30   
snorlax
Enih par iz mojih rosnih let:

:metulj: Enkrat sem si v nos vtaknila surov fižol. Kakšen dan ali dva sem ga imela v nosu, kjer je že pošteno nabreknil (še dobro, da ni vzkalil), no potem sem pa enkrat kihnila in iz nosa je odneslo fižol.

:metulj: Teta (doma čisto zraven naše hiše) me je vedno, ko sem bila pri njej, peljala v sobo, kjer mi je kazala zlate uhane, pa lak za lase, razne spreje. No, enkrat je bilo spet tako, vendar je teta odšla iz sobe, jaz pa sem ostala noter. Očitno me ni videla in je mislila, da sem šla domov. Dolgo časa so me iskali (cela vas), nato pa le teta stopi v sobo in ven buhne oblak dima od samih sprejev, lakov za lase, jaz pa pred ogledalom.

:metulj: Ta pa skoraj ni za v javnost. Imeli smo WC na štrbunk (malo starejše boste vedele, o čem govorim). Stara sem bila kakšne 3 - 4 leta (toliko, da se še malo spomnim). Jaz grem na WC, stara mama pa me pomotoma zaklene noter od odzunaj. Jaz tolčem po vratih, se derem.... nič. Ja, potem pa skozi edini izhod, ki je bil.:ups::ups::ups: Baje, da so me prej zavohali, kot videli. Pa dva dni so me umivali, pa je baje še cela bajta smrdela.

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Najbolj smešen dogodek!
27.6.2005 15:42:24   
valči
Ej,punce,kako se režim:)-:)-:)-,res se nič pametnega ne spomnim,samo vas berem,pa se režim,da bom počila:)-:)-:)-:)-.
Še kaj napišite!

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Najbolj smešen dogodek!
27.6.2005 18:10:16   
Anonimen
Ene par biserčkov od malega bratranca mojega :love: takrat je bil star cca 4 leta.

Sta šla nekega dne skupaj z njegovo mami na banko. Sej poznate tiste plastične posode za prostovoljne prispevke za Unicef (Rdeči križ, Karitas). Ena taka posoda je bila tudi na banki. In vpraša mali kaj to je in zakaj je denar notri in mami mu razloži, da se tu zbira denar za otroke, ki nimajo dinarčkov. Mali se zamisli nato pa prosi:"mami a mas kej dinarčkov?" Mami mu stisne v roke stotaka misleč, da mali res hitro dojema. Mali pa: "hvala mami, končno imam svoj denar!"

Nekega dne se je žogal v stanovanju stare mame in razbil stropno luč. V svoj zagovor je dejal: saj se veliko nesreč zgodi po svetu. Jaz sem pac razbil luc. Še sama sreča, da ni bil nihče mrtev. (mimogrede, govori izredno slovnično pravilno)

Ko sem bila še malo mlajša, sem bila na počitnicah pri starejši sestri. Zvečer pred spanjem sva se skupaj z njeno hčerko - mojo nečakinjo, ki je takrat imela slabe 3 leta šli v kopalnico umit. Sestra mi je rekla, naj malo kar pustim da se sama umije, da se zna zrihtat. In tako se vsaka po svoje umivava ne meneč druga za drugo. Mala je cel postopek zraven komentirala: "najplej nogice mijat" nato "rokice mijat", "lička mijat"...mojo pozornost je pritegnila ko je rekla "jezička mijat"..jo pogledam in ona veselo žajfa jezik, da je bil ves penast. Na koncu je še zadovoljno zacmokala:"na pa je cist". Šele ob koncu počitnic mi je bilo jasno, zakaj je mala umivala jezik: večkrat ji je ušla kaka grda beseda, pa ji je stara mama govorila: kako imaš pa ti umazanega jezička, a si ga zvečer vsaj umiješ preden greš spat?

(odgovor članu ma-ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?