|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Najbolj praktično za otroke, stanovanje
15.1.2006 21:36:57   
Meggi

Tiste mamice, ki imate že malo večje otroke, tam 3 leta in več že morda lahko potegnete črto kaj vam je pri negi in varstvu otrok prišlo najbolj prav.

Jaz sem mal študirala in se mi zdi takole:

- nočna lučka ala ionizator- solna oranžno. Full nežna svetloba za v spalnico in otroško sobo (imamo za oba prostora)

- kalorifer (hitro ogreje prostor spalnico al kopalnico, prenosljiva, poceni,...)

- podlaga za previjanje trda ( za na element, kinderpet al pa pralni stroj, se ne strga, dovolj prostora,....

-viseče mreže sa predali ( primerna za šale, kape, igrače spodnje hlače pižame,... (imamo tud dve eno v otroški drugo v kopalnici.

No morda sam za moje mnenje. Fajn je ko ti kaka ugodna stvar pride tako prav na različne načine.

Ste morda še ve našle kaj zanimivega??????

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Najbolj praktično za otroke, stanovanje
15.1.2006 21:53:19   
*maja
Ja res ja ni je čez nočno lučko v otroški sobi, pa trda deska za previjanje (jo uporabljamo že od prvega user posted image , pa je pri tretjem še vedno zeloooo praktična), tudi kalorifer nam trenutno zelo prav pride, ja pa trenutno ne moremo brez mikrovalovke (čeprav vem da ni ravno najboljša zadeva...user posted image ), no pa še verjetno bi se še kaj našlo, pa se trenutno ne spomnim...

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2006 22:29:31   
Marogica
Nam je vsekakor prav prišel/prišla:
-Baby-sitter, brez katerega ne bi mogli spati vsak v svojem nadstropju,
-mikrovalovka, za hitro pogrevanje hrane
-odločitev, da umaknemo mizo iz dnevne sobe, kjer se najveć zadržujemo(nobenih nevarnih padcev)-prakticiramo sedaj pri drugem
pa najbrž še kaj, pa se trenutno ne spomnim

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2006 22:37:52   
KODA
Nočna lučka in previjalna miza.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2006 23:04:10   
spacey
Sigurno je pri nas nepogrešljivo:

- termoska, za prekuhano vodo, da je vedno pripravljena in topla - tudi na poti.
- kalorifer ali norec user posted image da je sobica po kopanju vedno topla.
- ko bomo pa imeli čisto svoje stanovanje, pa bomo še kaj praktičnega uvedli ter kako stvar ukinili.

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2006 23:31:32   
lelaval
Pri nas še zdaj pri 7 in 8 letnikih ne gre brez nočne lučke (spita vsak v svoji sobi), kaloriferja, podloe za previjanje - te večja več ne potrebujeta, mikrovalovke user posted image   - kako je super, ko si čokolino za zajtrk sama pripravita user posted image , ali pa mami spečeta kokice.user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2006 23:33:23   
lelaval
Aja, pa termoforko sem pozabila - mali dam pozimi v voziček, pa pridno spi v vsakem mrazu, večja dva pa tudi - da ne rabiš ležat pri njih in jih gret. Pa še jaz jo včasih potrebujem (čeprav je moj user posted image radiator).

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.1.2006 12:36:46   
Grascakinja
Električni grelec za vodo. Zavre liter vode, kot bi mignil. Hitreje od mikrovalovke. Lahko ga imaš celo pri postelji ponoči za hitro naredit mleko ali čaj.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.1.2006 12:58:59   
tascha
- mikrovalovka - ZAKON!!!user posted image user posted image
- baby - sitter
- okrogli vogali in zaokrožene poličke pri omarah ( to je sicer izvedljivo samo, če daš pohištvo naredit)
- miza v dnevni v kotu in ne sredi sobe, na tleh pa tepih, da se mali valja po toplem

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.