Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Najbolj originalno darilo? 12.7.2005 14:24:02
|
|
|
|
lenika
|
Slika, ki jo je naredila prijateljica iz fotografij (žuri, ko smo bili še mladi). Razrezala je različne koščke fotografij, nalepila na veliko podlago in uokvirila. Je kar fajn gledat tako za nazaj.
|
|
|
|
Najbolj originalno darilo? 12.7.2005 14:24:14
|
|
|
|
Pajaca
|
- vaservago (ko sem diplomirala) Drgač mamo pa za nov let vedno navado da si dajemo kr neki darila poleg tapravih, da je več za odpirat..... tko da je smeh pa da mal stanvanje pospraviš. Pa v ta paket sodijo - pokvarjen likalnik, sito za moko sejat, tko zgonena dilca za rezat, da se ni vidl a je sploh še kje lesa, tako luknaste brisače in cunje za posodo da je blo več lukn k blaga (sem se ravn selila) - posoda pa not skuhani makaroni preliti s kečapom pa posuti s parmezanom (par dni stari, smo prestavl obdarovanje, pa očitno je blo že skuhan) Ojoj še pa še pa še bi lahko naštevali, smo bli kar originalni.
|
|
|
|
Najbolj originalno darilo? 12.7.2005 14:26:01
|
|
|
|
soncece24
|
:)-:)- Kaj si mizarstvo študirala, pajaca, da so ti vaservago kupli?
|
|
|
|
Najbolj originalno darilo? 12.7.2005 14:28:58
|
|
|
|
Pajaca
|
gradbeništvo in to tako veliko vaservago.... največjo kar so jo dobil.
|
|
|
|
Najbolj originalno darilo? 12.7.2005 14:32:21
|
|
|
|
polona2
|
Obesek iz kosti, kamen...tudi tip je bil nekaj posebnega...
|
|
|
|
Najbolj originalno darilo? 12.7.2005 14:39:48
|
|
|
|
soncece24
|
V soboto sem bila na eni 30-letnici in je slavljenec bonton dobil:)-:)-
|
|
|
|
Najbolj originalno darilo? 12.7.2005 14:41:41
|
|
|
|
kofetek2010
|
bo že enih 8 ali 9 let od tega od kar je en kolega dobil za RD prometni znak, omejitev 30, torej bo počasi nucal novega, takega za 40 :)-:)-:)-
|
|
|
|
Najbolj originalno darilo? 12.7.2005 14:44:40
|
|
|
|
soncece24
|
Ko je mel moj ata abrahama, in ker je strasten jadralec, so mu sorodniki iz fosnov barko skupaj zbili, gor pa so iz stare majce jadro nardili, pa ta najbolj debel sorodnik je prišel bos pa z otroškim obročkom okoli pasu, pa mu je barko prinesu.
|
|
|
|
Najbolj originalno darilo? 12.7.2005 14:51:19
|
|
|
|
Anonimen
|
- Granitno kocko (tako s katero se tlakuje) - za ugašanje luči - krompir svileno cvetje - trening za kmetovanje, da se ven ne pade - budilko z zelo zoprnim zvocem - se ne spomnim več...je bilo pa še ful stvari takih
|
|
|
|
Najbolj originalno darilo? 12.7.2005 14:55:33
|
|
|
|
smrka
|
zlata zapestnica ki sem jo dobila ko sem diplomirala.. - cez 2 meseca sem jo zgubila, nato mi je mama sla kupit zlato verizico... takrat me je najbolj stisnilo pr srcu. moja mami :smajlikidajepoljubckamojizlatimami:
|
|
|
|
Najbolj originalno darilo? 12.7.2005 15:08:03
|
|
|
|
Anonimen
|
O smrka a še nis rodila?
|
|
|
|
Najbolj originalno darilo? 12.7.2005 15:09:50
|
|
|
|
smrka
|
ah ****... nc se.. vcer se je tamala obracala po trebuhu in skakala da mi je bil enkrat trikoten trebuh, mal kasnej pa pravokoten.. sem rekla mojmu: evo zdajle zihr isce exit... no .. pa ni blo nc... hrrr
|
|
|
|
Najbolj originalno darilo? 12.7.2005 15:11:48
|
|
|
|
Anonimen
|
A tko...sam pol moraš uno zeleno lučko EXIT naslednjič zraven zmontirat. Al pa če z baterijo vsake tolk mal tam podi posvetiš, da ji bo za orientacijo... Ženske oprostite, če sva se začvekale... Bomo nehali...Obljubim.
|
|
|
|
Najbolj originalno darilo? 12.7.2005 15:12:50
|
|
|
|
smrka
|
ihihihihihihihih 8)
|
|
|
|
Najbolj originalno darilo? 12.7.2005 15:52:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbolj smo se punce naj....ko smo za eno iskale taprav hidrant, ki ga je želela imet sredi sobe :zmeden2: In smo ga dobile - tazga lepega rdečega :)-
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.7.2005 15:58:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?