|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Najbolj nenavadni kraj kakanja vašega malčka ...
21.1.2005 21:28:04   
Pupica
Kako mi je to na misel prišlo a ne?:)-:)-:)-

Takole, vsak večer dam mojo princesko ven iz pleničke, očka zakuri kamin, no in potem ene 10 minut rito lufta in se igra. No in danes je bilo isto, s to razliko, da se je pokakala:)-:)-:)-

Seveda smo se vsi trije smejali kot nori:)-:)-sam mami mal mn k je mogla pol pospravit;)

Torej, na katerih "nenavadnih" krajih so se pokakali vaši nadebudneži?
Neposredna povezava do sporočila: 1
21.1.2005 21:45:16   
Gina
Jaz se spomnim, da je bila ena frendica nekaj let nazaj na obisku pri nas na vikendu, pa ker je bilo poletje, so imeli otročki zunaj bazen. Njena micena, se je veselo pokakala na travo, pa nihče ni opazil, dokler ni njena mami veselo stopila notri....:)-:)-:)-

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.1.2005 21:47:10   
puncica
Našega piščančka dam vsako jutro na peč ker je še topla da se mal ogreje in to z nago ritjo dekca pa spodaj, nič nisem pozornost polagala da bi se mi lahko pokakala, sej res tako malo kaka, da je to čudež. No in kaj se je zgodilo, Janja začne jokat, se napenjat, jo vzamem v naročje eno roko okol nje eno pa pod rit in rečem: "ja kaj pa je miška" In sem hitro dobila odgovor pokakala se mi je na roko:)-:)-

Sem letela z njo v kopalnico ko zmešana da še ne bi kej prišl ven pa jo nad školjko držala ona me pa sam debel gledala :)-:)-.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2005 21:52:30   
Anonimen
Ko smo bili septembra na morju, smo nekega sončnega dne jedli zunaj v eni res fajn nabito polni gostilni. Filip je bil takrat star 3 mesece, ležal je v vozičku in se veselo smejal. :)-
Ravno sem začela jesti, ko se mi je zazdelo, da nekaj voham:ups: Ok, sem si rekla...mali se je usral, bo treba kasneje previt. :zmeden2: In sem jedla dalje
Potem pa je začel vohat še mož. Res je orng smredlo :ups:, mali se je pa na vsa usta smejal. Sem možu rekla, da morva hitro pojest, ker res orng smrdi...in potem pride EPILOG... mali jetako glasno prdnil in se seveda tudi podelal zraven, da je VSE VEN PRIŠLO in zasmradilo vse mize okrog. :ups::ups::ups:
Sem ga hitro v plenico zavila , vzela ruzak in kar na plaži previla...madona, kolk materiala je blo v plenici, po hrbtu, po nogah...in na plenici v vozičku.

Potem smo v miru vsi jedli naprej :ups:

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.1.2005 21:56:55   
Jančika_
Vasja se je pa zadnjič v čebričku. Sva bila tak presenečena, da sva najprej samo buljila, še slikat sva pozabila:)-.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.1.2005 22:21:26   
kimi
No do sedaj je bilo le šokantno ko se je pokakal meni po roki in na najino posteljo:)-

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
21.1.2005 22:21:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
21.1.2005 22:23:19   
puri
Moj je pa sedel na kahlici, potem se je pa naveličal in odšel v sobo! Jaz sem se ravno pogovarjala po telefonu, zato mu nisem dala takoj gor pleničke!
Videla sem da se v sobi nekaj igra, nato pa je kar naenkrat prišel ven, zaprl vrata od sobe, in šel nazaj v kopalnico! Ko je hodil, sem videla, da za sabo pušča rjave stopinje:)-, pogledala sem ga in videla, da je bil zadaj ves pokakan!
Ker sem vedela, da je to "uštimal" v sobi, sem šla pogledat noter in sem videla, da se je pokakal zraven vrat in ko jih je zaprl, so šle čez kakec:)-!
Da smo vse počistili, je trajalo kar nekaj časa, še celo vrata smo mogli dol snet in vse pomit:)-!

Ja, to je pa bil dogodek, pa ravno, ko smo se odpravljali od doma!

lp:)

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.1.2005 22:34:42   
Jančika_
Puri, tale je zmagovalna:)-!

Aja, mene je enkrat po hlačah in majici (imam v albumu). Tudi Joeju se je posračkal med previjanjem, ampak je odskočil in je šlo do polovice sobe:)-.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.1.2005 22:40:49   
andrejaz
Meni pa se je posračkal med previjanjem ko je bil star kakšen mesec. Sem ga videla, da se bo pokakal, pa nisem imela dovolj cajta, da bi ga pokrila in sem se samo odmaknila, da ne bo šlo vame. Kakec je odneslo še kakšen meter iz previjalne in to direktno na vključen kalorifer. Kakšne vonjave smo potem imeli - po zažganem drekcu. A je trajal da sem potem očistila kalorifer.

:sloncek:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.1.2005 22:40:55   
puri
Hvala Jančika!
Zdele je to tut men smešno, sam takrat mi pa ni blo niti mal- je blo tok dela! Še danes ne vem kako mu je ratalo nardit tako "packarijo":)-:)-:)-

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.1.2005 22:43:41   
TaRe*
AndrejaZ..dobr,da ni bil ventilator,pol bi mel pa še sosedje vonjave..:bravo::bravo:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.1.2005 22:47:31   
andrejaz
Ja še dobr. Potem sem kalorifer premaknila. Še dobr da sem ga, ker je še nekajkrat letelo iz previjalne.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.1.2005 22:49:12   
Pupica
Jančika, tisto tvojo "drekulo"sem vidla v albumu ja.Sva se prov smejala z mojmu(a ne ko se hit vrne:)- )

Zmagovalna se mi zdi je pa andrejaz "nisem imela dovolj cajta, da bi ga pokrila in sem se samo odmaknila, da ne bo šlo vame. Kakec je odneslo še kakšen meter iz previjalne in to direktno na vključen kalorifer"

tole s bom nekam na vidmo mesto skopirala, za takrat k bom slabe volje:)-

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.1.2005 22:54:51   
mehurčica
Puri:)-:)-:)- tvoja je res zmagovalna!

Jaz pa sem Davida lepo previjala na najini postelji. Pa se vsede in gre na atijevo stran. Se je meni zdelo, da je nekam preveč miren. Pa rečem:kaj delaš? In se je začel smejat in plazit po postelji, hkrati pa so iz ritke padale klobasice.:)- Sem ga samo zgrabila in nesla v kopalnico v bano. Ampak je zgleda vse šlo ven že na postelji.:)-

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.1.2005 23:05:26   
baguSka
Joj punce tale tema je pa res zakon!:)-:)-:)-:)-:)-
Tok se pa še nism nasmejala odkar berm RR! Kar :(( od smeha!:)-:)-

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.1.2005 23:56:42   
Anonimen
Baguska, kr prprav se:)-

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
22.1.2005 0:35:13   
Annny
No, moja tamala je nekaj 'trmarila' na previjalni, ko sem ji ravno umila ritko. Tako da sem jo kar z nago ritko dvignila v naročje in sva se šli gledat v stensko ogledalo. Bolj se gledava in pokava frise, bolj se Naja smeje...kar na lepem pa rrrrrrrrbumbumpok- pa sem bla polulana in pokakana od pasu navzdol..da ne omenjam tega, da sem jo držala ravno pod ritko:)-:ups:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.1.2005 10:49:16   
Anonimen
Hojla,,naš revček je imel malo driskice in zaradi tega rdečo rito:((Pa smo zračili rito ob vsakem previjanju:bravo:Ubožčku je ušlo in napolnil je copatke do gležnjev:angel:Kaj storiti?Babi držala pikiča v zraku mami pa sezuvala copatke..metem pa je iz copatk teklo in teklo.:)

To se pravi da so copatke vsesplošno uporabne:)-

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
22.1.2005 11:26:51   
barby*
:)-:)-:)-
Dobri ste:bravo::bravo::bravo: se že veselim:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.1.2005 15:23:11   
Pupica
Barby* a pol te nismo nč prestrašle:)-:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
ti si sam zapomni, da naga rit pomeni nevarnost!:hudicek:rdeči alarm:hudicek:
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.1.2005 16:04:04   
india
Moja najstarejša pa je krstila atija, ko jo je prvič prišel v porodnišnico gledat ins eveda, ves ponosen in pogumen, tako miceno ( 2750 in 48 cm), prijel v svoje šape, ji dvignil ritko, si jo posedel, nagico seveda, na dlan, na kar je naenkrat smao barvo spremenil. Seveda je Anjo odložil na pleničko na postelji, on si pa šel umit lepo rumeno roko. To je bilo njeno prvo kakanje nasploh!!!:bravo::bravo::)-:)-:)-

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.1.2005 19:07:15   
barby*
:)-:)-:)-

Naš ati pa vprašanje če bo sploh upal :duda:v naročje vzet:)-:)-:)-

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
22.1.2005 19:08:17   
barby*
No ne zato da ga ne bi pokakcala, pačpa ker se mu dojenčki zdijo takooooooooooooo majceni in ranljivi9nebesa

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?