Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Najbolj hranljivo umetno mleko? 29.10.2005 21:54:27
|
|
|
|
urška
|
ne vem točno kako misliš. sem pa zadnjič gledala na papriki in je ena pediatrinja rekla, da po sestavi so vsa mleka enaka. cene pa zelo različne. vem samo, da se daje MILUMIL (milupa) otročkom, ki ne pridobivajo dovolj na telesni teži. je pa drugače milupa (aptamil (3000+), comformil (3000+)je najbrž najdražja,pa pikomil (se mi zdi da nekaj takega kot aptamil) potem pa beba (nestle; okoli 2500) humana; najcenejša je najbrž bebivita (dobiš v mullerju; okli 1500) ali pa mleko iz evrospina (okoli 1500). cene so približne; tega že nekaj časa ne uporabljam več, tko da nisem več tako na tekočem.
|
|
|
|
RE: Najbolj hranljivo umetno mleko? 30.10.2005 0:00:24
|
|
|
|
ninocka
|
Jst sem zadnjic nardila trzno raziskavo cen mleka, mam narjeno tabelo, pa je ne morem spravt na RR. Ce kera ve kako, naj mi sporoci, pa objavim rezultate
|
|
|
|
RE: Najbolj hranljivo umetno mleko? 30.10.2005 0:17:20
|
|
|
|
urška
|
a je ne moreš akr kopirat? v novo temo? tko da jo označiš pa desni klik pa copy pa tko naprej...
|
|
|
|
RE: Najbolj hranljivo umetno mleko? 30.10.2005 7:59:34
|
|
|
|
usa
|
najcenejši nakup adaptiranega mleka je definitivno v mullerju. npr:v lekarni je mleko ki ga pije moja 4400 v mullerju pa 2615 v bejbi centru je pa 3300
|
|
RE: Najbolj hranljivo umetno mleko? 30.10.2005 8:04:08
|
|
|
|
Anonimen
|
A da so zdaj že take cene al' kaj? Pred 8 leti, ko sem Jana hranila z Aptamilom, je bila ena škatla cca. jurja...
|
|
|
|
RE: Najbolj hranljivo umetno mleko? 30.10.2005 8:09:18
|
|
|
|
usa
|
ja ampak je bila mala škatla 400g sedaj je pa aptamil pakiran po 800g
|
|
RE: Najbolj hranljivo umetno mleko? 30.10.2005 8:11:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Spomnim se, da je bila ena taka modra škatla, podobna tetrapaku od mleka, ki jo je Jan popil v dveh dnevih...
|
|
|
|
RE: Najbolj hranljivo umetno mleko? 30.10.2005 8:15:24
|
|
|
|
usa
|
no moja je to škatlo spraznila v v cca 1 tednu sedaj ko pa že papca ostalo hrano pa porabimo kar nekaj časa da jo izprazni pije pa še zjutraj in zvečer
|
|
RE: Najbolj hranljivo umetno mleko? 30.10.2005 9:35:42
|
|
|
|
ninocka
|
Sem probala, pa ne gre, mi skoz en error javlja
|
|
|
|
RE: Najbolj hranljivo umetno mleko? 30.10.2005 13:08:08
|
|
|
|
urška
|
a veš, da pol pa ne vem.... mogoče lahko na roke pretipkaš? pa imaš v tebeli tudi napisano v kateri trgovini si cene preverjala?
|
|
|
|
RE: Najbolj hranljivo umetno mleko? 30.10.2005 17:18:10
|
|
|
|
ninocka
|
Ja, tud to. Bom pretipkala, sam mal vec casa moram met!
|
|
|
|
RE: Najbolj hranljivo umetno mleko? 31.10.2005 22:23:49
|
|
|
|
smrka
|
Pravjo da je najboljše Nestle-jevo mleko
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?