Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Najboljša nadaljevanka.... 4.3.2013 7:08:06
|
|
|
|
Tippi
|
Tretji kamen od sonca, Alf, Alo alo!
|
|
|
|
RE: Najboljša nadaljevanka.... 4.3.2013 7:30:45
|
|
|
|
metuljčica87
|
Dr. House, Polna hiša, Princ iz Bail Aira. Limonada pa definitivno Sos mi vida (Natalia Oreiro in Facundo Arana)
|
|
|
|
RE: Najboljša nadaljevanka.... 4.3.2013 7:53:52
|
|
|
|
alda
|
dr. House, Laži mii in princ z Bel aira
|
|
RE: Najboljša nadaljevanka.... 4.3.2013 9:48:45
|
|
|
|
Hope2
|
veliko mi jih je bilo všeč skozi dolgo obdobje: laži mi, csi, dr. house, grey's anatomy, dawson creek, sex and the city, alias, prijatelji, tretji kamen od sonca, 24, buffy the vampire slayer, castle, prince of bel air, modern family ampak samo humoristične gledam večkrat, ostale pa mi je 1x čist dovolj.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2013 20:44:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Najboljša nadaljevanka.... 4.3.2013 21:00:39
|
|
|
|
Stanislava_
|
A se da Dr. House kje 'dol potegnit'?
|
|
|
|
RE: Najboljša nadaljevanka.... 5.3.2013 22:00:39
|
|
|
|
sonchica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ A se da Dr. House kje 'dol potegnit'? Partis.si ljuba ženska , al pa vprašaj strica googla :P
|
RE: Najboljša nadaljevanka.... 11.3.2013 17:03:11
|
|
|
|
v3sn4
|
spomnili ste me na buffy ... ojoj, skoz sn jo gledala!! cist bla obsedena z njo Zdaj trenutno pa sem nora na Revenge
|
|
|
|
RE: Najboljša nadaljevanka.... 11.3.2013 19:13:53
|
|
|
|
liliana
|
Dinastija...... Dallasa nisem gledala.....in glede na to, da sta to po Mestecu Peyton (ki sem ga gledala dokaj pozno) prvi taki limonadi, se lahko vse današnje limonade skrijejo pred njima.....pa Jeff je bil takoooo lep......pa Kristl sama dobrota, Alexis pa sama zloba......
|
|
|
|
RE: Najboljša nadaljevanka.... 11.3.2013 19:33:21
|
|
|
|
Shorty_
|
Polna hiša, Princ iz Bail Aira.
|
|
|
|
RE: Najboljša nadaljevanka.... 11.3.2013 19:39:33
|
|
|
|
LuLu
|
Spletno mesto ne more prikazati strani HTTP 500 Najverjetnejši vzroki: Na spletnem mestu potekajo vzdrževalna dela. Spletno mesto ima programsko napako. Poskusite to: Osveži spletno stran. Nazaj na prejšnjo stran. Več informacij
|
|
|
|
RE: Najboljša nadaljevanka.... 11.3.2013 19:42:18
|
|
|
|
LuLu
|
Ups.. napačen tekst sem poslala. Čudno, če pa RR dela čudovito... aja.. vprašanje Gledala sem samo Dinastijo in Bev. Hills 90nekaj0 te mi je že bilo ok, ker sem redkokateri del izpustila. Danes me nobena nadaljevanka ne potegne še hujše je, kot sem mislila, 2x se je napačen tekst ponovil
< Sporočilo je popravil LuLu -- 11.3.2013 19:43:56 >
|
|
|
|
RE: Najboljša nadaljevanka.... 11.3.2013 20:09:00
|
|
|
|
mateyka
|
Star Trek in Stargate franšiza, valjda. mogoče še v komediji Seinfeld in Everybody Hates Chris. mal za nasmejat http://www.youtube.com/watch?v=4qCWHuiPBqw
|
|
|
|
RE: Najboljša nadaljevanka.... 11.3.2013 21:09:17
|
|
|
|
Kajchyy
|
trenutno sem obsedena z Grey's anatomy in Private practice :) očitno mi dohtarske nadaljevanke potegnejo :)
|
|
|
|
RE: Najboljša nadaljevanka.... 11.3.2013 21:10:19
|
|
|
|
panineve
|
Tretji kamen od sonca, Monthy Python, Little Britain. No, to so vse nanizanke, če smo res natančni.
|
|
|
|
RE: Najboljša nadaljevanka.... 11.3.2013 21:27:26
|
|
|
|
v3sn4
|
prison break pa dexter ... wuhuuu :D
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?