Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Naj se odločim za epruvetno oploditev? 18.10.2007 13:38:45
|
|
|
|
Anonimen
|
odločitev je vsekakor tvoja in če si enkrat že naravno zanosila bi jst na tvojem mestu še poskusila. drugače pa je epruveta oz. IVF/ICSI nekaj najbolj čudovitega v medicini in s pomočjo epruvetke sem jst dobila mojo najlepšo punčko srečno
|
|
|
|
RE: Naj se odločim za epruvetno oploditev? 18.10.2007 14:54:15
|
|
|
|
sončy
|
Tejka, najprej lep pozdrav. Jaz ti bom tako povedala, ce imas endometriozo, ne vem sicer v kaksni obliki in kako mocno, ti vseeno svetujem, da se odpravis na epruvetko, in da ne cakas, ker se celotna stvar lahko zelo zavlece. Malo si preberi pod naslovom Endometrioza na RR. Jaz sem sedaj ze 3 v postopku, in seveda z mocno endometriozo + brez enega jajcnika. Operirana sem bila nazadnje lani junija in sva probavala samo pol leta, potem so me pa ze napotili na umetno. Odlocitev je pa seveda tvoja in ti zelim da cimprej postanes . Lp
|
|
|
|
RE: Naj se odločim za epruvetno oploditev? 18.10.2007 15:03:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Odločitev je v tvojih rokah. Če bi bila jaz na tvojem mestu, bi šla kar lepo na epruveto, še vedno pa poskušala ta čas naravno.
|
|
|
|
RE: Naj se odločim za epruvetno oploditev? 18.10.2007 20:18:27
|
|
|
|
mihi78
|
Tudi jaz bi morala marca na IVF, ampak sem morala na operacijo. Zdaj poskušava po naravni poti ampak bom spet šla na čakalno listo za OBMP. Upam sicer, da bo ratalo po naravni poti, če ne pa sem vesela, da imam še epruvetko!LP
|
|
|
|
RE: Naj se odločim za epruvetno oploditev? 19.10.2007 8:36:14
|
|
|
|
Sulfinija
|
Tejka,jaz na tvojem mestu bi se odločila brez odlašanja na epruvetko,medtem ko čakaš na začetek postopka pa še imaš takole možnost in poskušata naravno.To je le moje mnenje . LP
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?