|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naj se odločim za epruvetno oploditev?
18.10.2007 11:53:58   
tejka**
Marca letos sem bila na laparoskopiji kjer so mi odstranili pregrado in endometriozo. Ker se le ta ponavlja, so me takoj prijavili na epruvetno oploditev. Junija sem zanosila naravno, vendar mi je plod v 10 tednu odmrl. vzroka še ne vem. Ker mi je mesto za epr. oploditev ostalo imam možnost, da v novembru s postopkom začnem. Zdaj ne vem kaj bi, ali poskusim zopet naravno zanositi ali se raje odločim in grem na epruvetno oploditev. kaj mislite ve?

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 18.10.2007 13:08:07 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Naj se odločim za epruvetno oploditev?
18.10.2007 13:38:45   
Anonimen
odločitev je vsekakor tvoja in če si enkrat že naravno zanosila bi jst na tvojem mestu še  poskusila.
drugače pa je epruveta  oz. IVF/ICSI nekaj najbolj čudovitega v medicini in s pomočjo epruvetke sem jst dobila mojo najlepšo punčkouser posted image user posted image

srečnouser posted image

(odgovor članu tejka**)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2007 14:54:15   
sončy
Tejka, najprej lep pozdrav.user posted image

Jaz ti bom tako povedala, ce imas endometriozo, ne vem sicer v kaksni obliki in kako mocno, ti vseeno svetujem, da se odpravis na epruvetko, in da ne cakas, ker se celotna stvar lahko zelo zavlece. Malo si preberi pod naslovom Endometrioza na RR. Jaz sem sedaj ze 3 v postopku, in seveda z mocno endometriozo + brez enega jajcnika. Operirana sem bila nazadnje lani junija in sva probavala samo pol leta, potem so me pa ze napotili na umetno.
Odlocitev je pa seveda tvoja in ti zelim da cimprej postanes user posted image .

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2007 15:03:06   
Anonimen
Odločitev je v tvojih rokah. Če bi bila jaz na tvojem mestu, bi šla kar lepo na epruveto, še vedno pa poskušala ta čas naravno.user posted image

(odgovor članu sončy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2007 20:18:27   
mihi78
Tudi jaz bi morala marca na IVF, ampak sem morala na operacijo. Zdaj poskušava po naravni poti ampak bom spet šla na čakalno listo za OBMP. Upam sicer, da bo ratalo po naravni poti, če ne pa sem vesela, da imam še epruvetko!LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2007 8:36:14   
Sulfinija
Tejka,jaz na tvojem mestu bi se odločila brez odlašanja na epruvetko,medtem ko čakaš na začetek postopka pa še imaš takole možnost in poskušata naravno.To je le moje mnenje user posted image .

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2007 9:25:08   
spelka12
epruvetka, epruvetka, epruvetka... No pa da ne boš pozabila zraven pridno user posted image , mogoče ti pa vseeno uspe po naravni poti.
Pa veliiiko sreče.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?