Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Naj poskusim še tretjič??? 2.3.2007 14:23:04
|
|
|
|
SEMOLU
|
Pozdravljene, danes je 9 dan po čiščenju, grozno težko mi je, sploh pa se zjokam, ko berem o izgubah vaših pikic. Tri otroke imam, 42 let in zelo sem si želela še četrtega. 5.12.2006 sem imela SS v 7T1D, ni bilo potrebno čiščenje, potem sva počakala 1 mesec in že v prvo sem zanosila. Kakšno veselje. Pa je prišel na vrsto normalen gin. pregled. Noseča sem bila 11 T. Nikoli ne bom pozabila obraza mojega ginekologa, ko se je obrnil k meni in mi rekel, da ne bo vredu, ker , da je otrok premajhen in ne sliši srčka. Takrat se mi zdi, da se je svet ustavil, nisem dojela, da je vsega konec, do avta sem hodila kot v sanjah. Naslednji dan sem šla na čiščenje. Najhuje se je bilo posloviti od moje pikice pred operacijsko. In tako sama sem se počutila tisti trenutek. Čeprav mi mož stoji ob strani, me tolaži, je težko. Je rekel, da boljše, da ne grem še enkrat skozi vse to. A jaz sem pripravljena še enkrat poskusit, samo še enkrat, z upanjem na najboljše.
< Sporočilo je popravil Jančika -- 2.3.2007 23:43:03 >
|
|
|
|
RE: NAJ POSKUSIM ŠE TRETJIČ??? 2.3.2007 14:26:18
|
|
|
|
Aja32
|
Jaz na tvojem mestu bi... Sploh pa če si toliko želiš še enega... Ne obupaj... Lp A
|
|
|
|
RE: NAJ POSKUSIM ŠE TRETJIČ??? 2.3.2007 14:50:27
|
|
|
|
total
|
Zelo mi je žal za tebe,ampak na tvojem mestu bi poslušala moža in ne bi več šla skozi to.Glede na to da imaš že 3 zdrave otročke,mislim da je to dovolj zate,ker si pa že kr nekajkrat trpela zaradi tega mislim da tudi zate to ni dobro.Sama pa se odloči in želim ti vse najlepše .
|
|
RE: NAJ POSKUSIM ŠE TRETJIČ??? 2.3.2007 15:12:35
|
|
|
|
muki1
|
Zelo mi je žal, da moraš to prestajati . Jaz na srečo še tega nisem doživela, vem pa, da jih je ogromno, ki so žal morale, pa so se potem še opogumile in jim je uspelo. SS je seveda velika tragedija za žensko in hkrati s tem tudi javlja, da verjetno tisti trenutek ni zmožno donositi človečka na svet. Jaz bi verjetno počakala par mescov, pa bi potem še poizkusila. Do takrat pa uživaj v svoji trojni sreči, kajti si že na nek način zelo blagoslovljena, da imaš doma tri zdrave otroke. Srečno
|
|
RE: NAJ POSKUSIM ŠE TRETJIČ??? 2.3.2007 15:46:20
|
|
|
|
dulcinea
|
Zelo mi je žal, ko slišim za takšne žalostne dogodke. Predvsem, ker si neketeri želijo več otrok, pa jim to ni usjeno, medtem ko jih drugi zanalašč pobijajo. Na tvojem mestu bi počakala nekje pol leta, potem pa bi poskusila ponovno. Če se bosta z možem odločila za ponoven poskus, vana želim vso srečo in držim pesti, da bi tokrat uspelo. Pa poročaj... LP, D
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: NAJ POSKUSIM ŠE TRETJIČ??? 2.3.2007 20:38:33
|
|
|
|
Naja31
|
Če si tako zelo želiš, pa poskusi spet. Ampak daj malo več mesecev pavze vmes, ne samo enega. Saj vem, da vsak G drugače reče, eni pravijo, da lahko takoj po enem mesecu, drugi pa da moraš čakati vsaj 6 mesecev po SS. Upam,da bo naslednjič vse ok! Lp,Naja
|
|
|
|
RE: NAJ POSKUSIM ŠE TRETJIČ??? 2.3.2007 23:07:31
|
|
|
|
mala pikica
|
Težko je nam govorit, amapk sama se verjetno ne bi več odločila za ta korak.
|
|
|
|
RE: NAJ POSKUSIM ŠE TRETJIČ??? 2.3.2007 23:42:51
|
|
|
|
Jančika_
|
Sama sem po dveh zaporednih spontanih splavih (prej sem imela že enega otroka) potrebovala 4 mesece, da sem prišla k sebi in da sem spet poskusila. Sem pa ves čas vedela, da bom spet poskusila, vprašanje je bilo samo, kdaj. In zdaj imam 8-mesečnika. Močno upam, da se zgodba ne bo ponovila, ko se bova odločila za tretjega otroka. Kaj pa vem, koliko bi še prenesla. Verjetno ne več prav veliko. Semolu, prepričana sem, da boš v sebi našla pravi odgovor. Če si res želiš, poskusi, a daj si nekaj časa.
|
|
|
|
RE: NAJ POSKUSIM ŠE TRETJIČ??? 3.3.2007 8:38:19
|
|
|
|
SEMOLU
|
Najlepša hvala vsem skupaj, da ste si vzele čas in mi odgovorile. Čeprav sem zdaj kljub bolečini odločena, da poskusim še enkrat, bom videla čez par mesecev kako bo. Saj na žalost (ali pa ne?!) ne vemo kaj bo čas prinesel. No, srečno vsem skupaj, se pa slišimo kdaj kasneje!
|
|
|
|
RE: NAJ POSKUSIM ŠE TRETJIČ??? 3.3.2007 16:51:57
|
|
|
|
andreja2000
|
SEMOLU žal mi je,da si vse to morala dati skozi.Tudi jaz nisem več mlada in z sedanjim partnerjem se za otročka trudva 3 leta in v tem času 1ss in UPN-zaradi kromosomske napake.Odločila sva se,da poizkušava dalje,a nama že skoaj dve leti ne uspe zanositi.Upanja še nisem izgubila in bom poizkušala dokler bodo možnosti dopuščale,kajti je res najina velika želja.Jaz imam že scer od prej dva-eden je že odrasel,hči jih ima 11.Partner pa še nima . Odločila se boš itak sama in tako kot boš čutila.Vsak najbolje pozna svoje želje in sebe. Če boš ponovn poizkusila,naj te spremlja sreča in nato zdrav . Ne glede,če že imaš otroke,vem kaj pomeni želja še po enem,zato te rzumem in ti želim vse dobro.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?