|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naj mu povem?
30.7.2007 19:54:32   
Anonimen
No zgodba je dolga opisala jo bom na kratko in upam, da mi boste z vašimi odgovori poskušali vsaj malo razmisliti v pravo smer,no bilo je tako, jaz sem bila stara 18 let on 23 imela sva se neznansko lepo, dobro sva se razumela in se včasih pogovarjala kako bo lepo ko bova imela svoj dom veliko malih otrok,a žal je jeden od njih prišel prehitro no meni se to sploh ni zdelo tako tragično,bila sem zaposlena on tudi,ko sem mu povedala,da mi menstruacija zamuja je rekel in  kakšno je tvoje mnenje,samo pogledala sem ga in vprašala mnenje za kaj,upam da nisi noseča in če si upam da ga ne misliš obdržat,sledil je šok, solze in grozen občutek,ki vam ga še sedaj po 13 letih ne morem opisat,ja šla sva narazen še isti večer,sledil je nagrozovitejši dan v mojem življenu odpravila sem se sama v porodnišnico,o prijaznosti sester in zdravnika sploh ne bi izgubljala besed,bilo mi tako hudo,da nisem zmogla niti besedice,le solze,po posegu sem v sobi ležala še približno 2-3 ure nato pa z vlakom domov,povedala nisem nikomur tudi najboljši prijateljici ne in še sedaj ne ve nihče vsakega 5.10 me v grlu stisne in vsako leto pomislim kakšen bi bil moj otročiček,takrat bi imela rok poroda,in ker bivši dela v takšni službi,da sva imela tudi po tem dogodku še vedno stike oz.sva se videvala brez besed mi je bilo še veliko težje, nikoli me ni vprašal kako se je končalo ali sem dobila menstruacijo ali kaj se je zgodilo,tudi jaz mu nisem nikoli omenila splava,sedaj pa moj bivši pričakuje otroka z najboljšo prijateljico moje sestrične ,kar pomeni da se bomo še pogosteje videvali , in kako sem izvedela za otroka,tako da sva se v trgovini srečala jaz sem bila s hčerko stara je 2 meseca prišel je zraven in vprašal,če jo lahko prime in seveda sem dovolila potem pa spet šok sedaj se moram navadit ker bomo tu  mi dobili dojenčka najraje bi mu rekla ti bi imel že otroka 13 let starega, če bi kaj razmišljal s čustvi in glavo,a sem mu le čestitala, kaj bi ve naredile naj mu povem????
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Naj mu povem?
30.7.2007 19:56:33   
Anonimen
kaj bi ve naredile naj mu povem????

Če bi ga zanimalo, bi že vprašal. Torej, ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.7.2007 20:00:41   
Dejča
Zdaj mu nima smisla govoriti, saj bo lahko odreagiral tako, da te bo še bolj prizadel. Ne zagovarjam ga, vendar je bil očitno za tako odgovorno nalogo še premlad - to pa seveda ni opravičilo, da ti ne bi stal ob strani, čeprav ni želel tega otroka. Toda te možnosti mu sploh nisi dala, saj si z njim prekinila vse stike in sama šla skozi to kalvarijo. Verjamem, da ti je hudo - najbrž še toliko bolj, ker si vse zadržala pri sebi. Mislim, da s tem, da bi mu vse povedala, situacije ne bi izboljšala, kvečjemu še poslabšala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.7.2007 20:04:24   
Serendipity
Pomisli, kaj želiš s tem doseči, kaj bi občutila ob različnih njegovih reakcijah oz kako in če bi te to lahko (spet) prizadelo.

Odgovori si na vprašanje: Zakaj bi mu povedala? Kje tiči razlog in kaj bi ti pomenilo dejstvo, da mu poveš. Olajšanje? Večjo bolečino? Maščevanje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.7.2007 20:05:21   
karmy
pa zakaj bi pogrevala stare stvari? ITS  not like he is coming back to you.... torej zakaj delala probleme tam kjer jih ni... 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.7.2007 20:19:55   
Anonimen
Jaz pa sploh ne vem, kaj bi mu zdaj rada povedala. A da si takrat imela splav? Saj to najbrž ve. Ali pa se mu vsaj zdi. Tako da prav ne vem kakšna novica to zanj ne bi bila. Če pa misliš, da boš potem lažje zaživela, pa daj. Pedvsem se oziraj nase.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.7.2007 20:38:15   
Anonimen
Mogoče pa želi,da bi ga pekla vest ob otročičku,ker bo mislil,da bi zdaj že mel drugega.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.7.2007 21:03:16   
sky
Glede na to, da imaš ti (on pa bo imel) verjetno prvega otroka 12,13 let po splavu, vama takrat najbrž ni bilo usojeno. Verjamem, da ti je težko zaradi preteklosti, ampak sedaj IMAŠ otroka in živi zanj in  z njim.

BK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.7.2007 21:08:01   
karmy
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Mogoče pa želi,da bi ga pekla vest ob otročičku,ker bo mislil,da bi zdaj že mel drugega.user posted image user posted image user posted image user posted image

men se tud zdi tako... čudna so pota ljubosumne ženske....user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.7.2007 21:14:30   
Anonimen
Ne, jz ne bi ničesar rekla, ker nima smisla. Zakaj bi mu? 

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.7.2007 21:21:16   
Anonimen
Kar je blo je blo. Verjemi, da mu ni vseeno in da se še spomni na to. Zakaj bi odpirala stare rane? Zaradi lastnega zadovoljstva? Popolnoma egoistično.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
30.7.2007 21:22:55   
Anonimen
Zakaj bi mu pa ravno sedaj rada povedala? No, kakor koli - po 13 letih mu jaz sedaj ne bi nič razlagala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
30.7.2007 21:34:12   
komarka
Kot so napisale že vse pred mano-mu tega res NIMA SMISLA pravit. Saj je vedel in takrat odreagiral kot pač je. Tako kot ti. Samo da je tebi zdaj blazansko zal.

Mislim pa da bi bilo zate dobro, da se skom o tem pogovoriš-mogoče s sedanjim partnerjem... Gotovo ti je to breme pretezko in cas je da najdis nacin, kje ga bos odlozila. Kako bos odzalovala za svojim prvim otročkom. In si odpustila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.7.2007 21:34:16   
sonchica

IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Zakaj bi mu pa ravno sedaj rada povedala? No, kakor koli - po 13 letih mu jaz sedaj ne bi nič razlagala.

se podpišem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.7.2007 22:00:26   
najina pikica*
jst pa mislm,da mi morala to grenko izkušnjo pustiti v preteklosti in kokr se le da ne drezati vanjo,se je ne spominjati in ne obnavljati bolečine....čeprav verjamem,da težko,ampak.....no pa morda ne zaradi drugih,predvsem zaradi tebe/sebe same,tebi bi bilo lažje.
nč ni narobe,da se spomniš dneva,ko bi se malček rodil....vendar ne obujaj še bol bolečine,k je že tako al tako verjetno skos prisotna....
...povedat mu po 13 letih user posted image ....jst mu nebi.....čeprav mislim, tebe te misli bol preplavijo,ko vidiš njega in predvsem zdaj ko veš,da bo postal očka....neke vrste "maščevanje" za tvojo bolečino...
skratka,prepusti se novemu toku življenja k ga živiš......in raje pocarklej svojo princesko....user posted image

(odgovor članu sonchica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
31.7.2007 8:25:00   
kalbo
Žal je tale tvoj bivši 13 let nazaj zbežal pred odgovornostjo, ti si šla pa sama čez najtežjo preizkušnjo. Kaj bi blo, če bi blo, kako bi blo je zdaj brezpredmetno. Dejstvo pa je, da so velike težave dosti manjše, če jih komu zaupaš in morda je čas, da jih zaupaš nekomu zdaj, da ti pomaga čez stvar, ki je očitno še nisi prebolela.

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
31.7.2007 8:29:52   
Anonimen
Naj mu povem?

Ne.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
31.7.2007 8:34:41   
Anonimen
Ej, toliko sranja si imela zaradi njega! Jaz bi ga v trgovini samo korektno pozdravila in šla naprej. Niti pod razno mu ne bi dala hčerke v naročje, niti se ne bi z njim menila o ostalem. Če ti tega ne želiš, se tudi ne boš nič pogosteje srečevala z njim. Zakaj že? Saj ne bo mož tvoje najboljše prijateljice.

Kar se "povedati ali ne povedati" tiče, je pa res nesmiselno po 13. letih kazati mu, kako si ranljiva. Briga te zanj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
31.7.2007 8:41:35   
srki
Jaz mu ne bi povedala, sicer pa, verjetno ni neumen in si lahko predstavlja, kaj je sledilo. Možnosti sta bili samo dve....

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 19
31.7.2007 8:44:13   
Anonimen
Ne. Zakaj že user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
31.7.2007 8:45:41   
*lea*
Jaz mu ne bi povedala, sicer pa, verjetno ni neumen in si lahko predstavlja, kaj je sledilo. Možnosti sta bili samo dve....

se podpišem

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 21
31.7.2007 15:10:14   
mojamura

najdi si nekoga ki mu lahko poveš svojo zgodbo se zjočeš, skratka preboliš...potem boš sama uvidela, da kaj je bolj prav mu povedati ali ne

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
31.7.2007 15:14:28   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Žal je tale tvoj bivši 13 let nazaj zbežal pred odgovornostjo, ti si šla pa sama čez najtežjo preizkušnjo. Kaj bi blo, če bi blo, kako bi blo je zdaj brezpredmetno. Dejstvo pa je, da so velike težave dosti manjše, če jih komu zaupaš in morda je čas, da jih zaupaš nekomu zdaj, da ti pomaga čez stvar, ki je očitno še nisi prebolela.

Se strinjam.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......