Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Naj mi nekdo razloži- ex porodniška ?! 3.8.2010 15:27:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Verjetno se za nego vzame povprečje preteklega leta. 100% pa nisem.
|
|
|
|
RE: Naj mi nekdo razloži- ex porodniška ?! 3.8.2010 15:30:09
|
|
|
|
poli*
|
Res? no, sploh ne vem ničesar okrog tega, zato sprašujem
|
|
|
|
RE: Naj mi nekdo razloži- ex porodniška ?! 3.8.2010 15:36:35
|
|
|
|
Anonimen
|
za nego, bolniško nad 30 dni ali krvodajalsko, se računa bruto urna postavka preteklega leta*koeficient preteklega leta*št. ur*koeficient (npr. 80%) sploh bi pa ta s kadrovske lahko te podatke imela sama al kako?
|
|
|
|
RE: Naj mi nekdo razloži- ex porodniška ?! 3.8.2010 15:37:28
|
|
|
|
Anonimen
|
sploh bi pa ta s kadrovske lahko te podatke imela sama al kako? Za porodniško ne.
|
|
|
|
RE: Naj mi nekdo razloži- ex porodniška ?! 3.8.2010 15:42:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka sploh bi pa ta s kadrovske lahko te podatke imela sama al kako? Za porodniško ne. aja, to pa možno, ja.
|
|
|
|
RE: Naj mi nekdo razloži- ex porodniška ?! 3.8.2010 15:44:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka sploh bi pa ta s kadrovske lahko te podatke imela sama al kako? Za porodniško ne. aja, to pa možno, ja. Ta podatek ima CSD, ki je takrat izplačeval dohodeh oz. MDDSZ.
|
|
|
|
RE: Naj mi nekdo razloži- ex porodniška ?! 3.8.2010 16:13:01
|
|
|
|
poli*
|
Hvala punce, zlate ste
|
|
|
|
RE: Naj mi nekdo razloži- ex porodniška ?! 3.8.2010 16:14:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Poli*, ni kaj . Link od RR daš lahko še v obračun plač, takšne stvari bi skoraj morali vedeti oz. jih znati zelo hitro poiskati.
|
|
|
|
RE: Naj mi nekdo razloži- ex porodniška ?! 3.8.2010 16:16:58
|
|
|
|
enea
|
ja res je tako kot je ena napisala, rabi se povprečje lanskega leta,... Bi pa ti morala dobiti pri izpisku za DOHODNINO, zraven pritrjen še en listek, kjer piše, da ga oddaš v kadrovsko službo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?