Barči78
|
Meni se tudi zdi vse skupaj normalno, saj so vsi otroci bolani, v Nejini skupini se mi zdi, da že vsi drugič. Je pa problem v tem, ker tudi Žan močno kašlja in bi vedno pobral vsako bolezen za Nejo, v tem tiči problem. Ker je očitno zelo dovzeten za kašelj, ker pomojem kašlja že skoraj od rojstva. Pa se malo umiri, pa spet. Vprašanje je, če bo čez mesec dni kaj bolje v vrtcu, problem je tudi tam, moje mnenje. Kurijo kot zmešani, že sedaj, kaj šele bo, ko bo res mraz. Naša ima ponavadi zjutraj oblečene tudi žabice, ker je ful premražena, ker je še tako zaspana, pod puloverjem pa kratko majčko in tako jo oblečem ravno iz razloga, da bi jo slekli. Pa ne, tako oblečena je cel dan, kako bo pol otrok zdrav, vroče, pol pa ven, samo jaknico dobi gor, pa nazaj notri na vroče,.... Začaran krog. Pa vprašanje, če čez mesec dni tam ne bo več bolanih otrok. Jaz bi jo takoj imela doma, ker imamo čist tko manj dela, če je doma, samo se pa res bojim kako bo potem, ko bo mogla kar naenkrat biti v vrtcu 9 ur. Še slabše.