|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naj jo pustim?
30.7.2007 21:10:02   
dule79
Na chatu sem spoznal eno ful bejbo, staro 35. Nekaj časa sva si dopisovala, izmenjala slikce, se potem dobila in zdaj ne moreva eden brez drugega. Ona je vezana, ima sina, sam pa sem tudi vezan že nekaj let. Punco imam zelo rad, vendar me ta ljubica bolj zadovolji in se čedalje bolj nor nanjo. Moja že nekaj sumi, vendar ji ne upam povedati in ne vem kaj naj naredim. Ona bi pustila svojega, pod pogojem da jaz mojo. Kaj mi svetujete?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Naj jo pustim?
30.7.2007 21:11:27   
Anonimen
Ona bi pustila svojega, pod pogojem da jaz mojo.

Kje bo pa otrok?

(odgovor članu dule79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.7.2007 21:14:47   
Anonimen
Koga naj pustiš?Svojo punco ali ljubico?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.7.2007 21:14:48   
Njuškalo
Kr neki...zdaj misliš,da je ta tvoja ljubica boljša od te, ki jo imaš domauser posted image Si pa naiven, ni kaj.Ti bi zapustil družino zaradi nje?No, ti kar...samo vedi, da je nekaj, ko se z njo dobivaš samo tako,na zmenkih..ko je vse oh in sploh v redu..nekaj drugega pa, ko z njo dejansko začneš živeti..in potem vidiš, da je tudi ona daleč od popolnosti..mogoče boš z njo še bolj nezadovoljen kot s to, ki jo imaš sedaj.Ne živi v oblakih, ker bo padec na realna tla hud.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu dule79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.7.2007 21:15:48   
Anonimen
zadovolji v čem? V seksu ali na splošno v vsem?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.7.2007 21:16:00   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.7.2007 21:16:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo

Kr neki...zdaj misliš,da je ta tvoja ljubica boljša od te, ki jo imaš domauser posted image Si pa naiven, ni kaj.Ti bi zapustil družino zaradi nje?No, ti kar...samo vedi, da je nekaj, ko se z njo dobivaš samo tako,na zmenkih..ko je vse oh in sploh v redu..nekaj drugega pa, ko z njo dejansko začneš živeti..in potem vidiš, da je tudi ona daleč od popolnosti..mogoče boš z njo še bolj nezadovoljen kot s to, ki jo imaš sedaj.Ne živi v oblakih, ker bo padec na realna tla hud.

Se strinjam!!!

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.7.2007 21:17:17   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.7.2007 21:20:32   
Anonimen
Ona bi pustila svojega, pod pogojem da jaz mojo. Kaj mi svetujete?

Da žrebata, kdo bo koga prvi pustil.

Ali igrata loto. Kdo prej zadene, prej pusti partnerja.

(odgovor članu dule79)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.7.2007 21:21:45   
nabiralka
Tako kot si je ta tvoja ljubica dopisovala s tabo, si lahko prične dopisovati tudi s kom drugim. Tak da....zapustil boš svoje dekle, se imel nekaj časa fino z novo ljubico in potem te lahko ona odpika na enak način kot boš ti svojo. Ne vem no.... Kot so punce zgoraj zapisale. Sedaj si v sedmih nebesih, čez čas pa vsakdo pade na realna tla. Raje vso svojo energijo usmerjaj v svoje zdajšnje dekle, s to dopisovalko pa prekini stike. Pač, moje mnenje. Pa srečno

(odgovor članu dule79)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.7.2007 21:22:12   
Anonimen
Nobene nimaš rad, ampak samo SEBE. To sklepam po tvojem pisanju zadnjič, ko si se ponujal po RR.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
30.7.2007 21:24:53   
Anonimen

Ma ta nima ne žene, ne ljubice - samo dolgčasa za izvoz...

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 31.7.2007 8:12:49 >
  Neposredna povezava do sporočila: 12
30.7.2007 21:34:00   
Anonimen
Kaj pa če tvoja ljubica ljubi drugega????
  Neposredna povezava do sporočila: 13
30.7.2007 21:38:52   
*alja*
Negdo nima drugega dela kot mislit na bedarije!

Sam pazi - življenje zna bit resnično kruto, tako da ne izzivaj usode!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

Neposredna povezava do sporočila: 14
30.7.2007 21:49:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dule79

Na chatu sem spoznal eno ful bejbo, staro 35. Nekaj časa sva si dopisovala, izmenjala slikce, se potem dobila in zdaj ne moreva eden brez drugega. Ona je vezana, ima sina, sam pa sem tudi vezan že nekaj let. Punco imam zelo rad, vendar me ta ljubica bolj zadovolji in se čedalje bolj nor nanjo. Moja že nekaj sumi, vendar ji ne upam povedati in ne vem kaj naj naredim. Ona bi pustila svojega, pod pogojem da jaz mojo. Kaj mi svetujete?

Ti si smešen user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image .....js ga na tvojem mestu nebi drugam namakala....sam očitno si pregloboko zabredel....v igri so že čustva user posted image

bdw..poročaj kako si se odločil in kaj se je zgodilo...nas zanimajo telenovele user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dule79)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
30.7.2007 21:50:32   
najina pikica*
jst poznam dve resnični živ.zgodbi ,dva primera z enako vsebino in različnima koncema....
prva:ljubimca,k imata doma partnerje.dolgo časa sta furala tako pol sta se pa odločila,da tako več ne gre in oba pustila svoje dolgoletne partnerje,ter zaživela skupaj.in vola......gre jima fantastično,še sta skupaj,brez presodkov,da imata al en al drug še kakega postrani,....skratka srečen konec vsi srečni.....user posted image
druga:pa se je žal končala tragično user posted image  oba sta pustila svoje partnerje in poskusla zaživet skupaj,nakar sta ugotovila,da jima je šlo lepše ko sta se ljubimkala in dubila tako parkrat na teden,kot zdaj ko se lahko tičita skupaj po mili volji in se ne rabita skrivat....user posted image

tko da,kaj je prav neveš dokler ne poiskusiš.....zdej če se res zaljubiš v to lubico in ona vate,pa nemoreta drug brez druzga in je star prišla že tako daleč da.....pomoje moraš mal precent in premislt....vsekakor pa se zavedat da se tu razdreta dve družini in da je posredno tu še otroček,.....pa še eno veliko vprašanje se pojavi,a boš lahko sprejel njenega otročka za svojega ali bo on tisti k bo postal ovira med vama?

veliko sreče,če tvoja zgodba res drži!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.7.2007 21:53:50   
Anonimen
o dule79, da ti nebi kaka take še kdaj padla na pamet.
Pa ka si ti nor?
Da bi svojo zapustil, pa si na grbo naprtil še njenega otroka?
Pa ti še sam ne moreš živet, oziroma z boljšo polovico, sedaj pa bi še otroka mel zraven?
Pa ti nisi resen.user posted image
Si res pripravljen na to?
Al mal bluziš?
Kak te ona bolj zadovolji? Sex? Al kak?

A ti pa misliš, da svojo punco zadovoljuješ, tak ko si ona to želi?
Pa sej sam veš, da ni vse v zadovoljitvi, kaj ne?

Ne razmišljaj kot najstnik, ker to nisi že dolgo več.
Sicer pa grem stavit, tudi ona ni tako zadovoljna s teboj, kot ti misliš.

Neposredna povezava do sporočila: 17
30.7.2007 22:27:40   
lelaval
Kr neki...zdaj misliš,da je ta tvoja ljubica boljša od te, ki jo imaš doma Si pa naiven, ni kaj.Ti bi zapustil družino zaradi nje?No, ti kar...samo vedi, da je nekaj, ko se z njo dobivaš samo tako,na zmenkih..ko je vse oh in sploh v redu..nekaj drugega pa, ko z njo dejansko začneš živeti..in potem vidiš, da je tudi ona daleč od popolnosti..mogoče boš z njo še bolj nezadovoljen kot s to, ki jo imaš sedaj.Ne živi v oblakih, ker bo padec na realna tla hud.

Se podpišem.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu dule79)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.7.2007 22:35:15   
Magi*

sem čedalje bolj nor

bo kar držalo user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu dule79)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.7.2007 22:53:43   
Colt
Začenjam razumet tiste punce, ki kriče trdijo da so ''vsi deci isti''. Dule, spravi se k sebi no.

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.7.2007 22:59:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

sem čedalje bolj nor

bo kar držalo user posted image

Hudo. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
31.7.2007 7:00:11   
loredana
Ah dajte no, a ne vidite da provocira.

(odgovor članu dule79)
Neposredna povezava do sporočila: 22
31.7.2007 7:58:18   
Taula
Enim je dolgčas.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 23
31.7.2007 8:28:30   
srki

Se popolnoma strinjam.

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 24
31.7.2007 8:30:13   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: nežna

ko si se ponujal po RR.

Ma ne me zezatuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?