Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Naj grem v poradnišnico ali še počakam 14.3.2010 14:19:59
|
|
|
|
Gina
|
Jaz še ne bi šla. Vsaj pri meni to ni pomenilo, da že konkretno rojevam, ampak da se telo pripravlja na porod. IN zgledalo je točno tako, kot ti opisuješ. Samo da sem bila vedno že kak prst ali dva odprta, ni bil samo zmehčan maternični. Pri meni je bila res velika razlika med temi popadki in tistimi, pri katerih gre zares. Ti popadki en teden ali dva, celo tri pred porodom so bili pač malo boleči, zoprni, ni pa bila to res tista bolečina, kot pri ta hudih krčih med M, ko vmes nič ne moreš, se moraš res osredotočit na dihanje, da ga čez daš. KO so taki popadki trajali celo minuto skup, se jim je reklo Popadki. Je pa tako, d a res menda obstajajo ženske, ki rojevajo tako, kot ti opisuješ, da jih skoraj ne boli. Samo po moje je takih manjšina. Te pa razumem, da imaš dovolj. Tudi meni je bilo vsakič res že dovolj. Enkrat mi je ena rekla, da je že tako narejeno, da ženska tako dolgo nosi otroka, da ima na koncu res že tako zelo dovolj tega tiščanja in da nič ne more in hkrati tako težko pričakuje otročka, da si na koncu že tako zelo želi rodit, da tudi sam porod težko pričakuje, kljub vsemu. Privoščim ti, da bi šlo čim hitreje. Pa srečno!
|
|
|
|
RE: Naj grem v poradnišnico ali še počakam 14.3.2010 14:25:27
|
|
|
|
josephine27
|
glede na to da nimaš tako daleč do porodnišnice tud jaz še ne bi hitela in bi raje še mal počakala
|
RE: Naj grem v poradnišnico ali še počakam 14.3.2010 14:29:11
|
|
|
|
Čebel@
|
no jaz bi pa šla-koneckoncev greš še vedno lahko domov.....jaz sem mojo do konca čutila-se ni nič umirila.....pa srečno
|
|
|
|
RE: Naj grem v poradnišnico ali še počakam 14.3.2010 14:37:20
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ .....jaz sem mojo do konca čutila-se ni nič umirila.....pa srečno Kakšne veze ima pa to? Jaz sem tudi svoje do konca čutila, še par dni pred rokom se je ta mali čisto okrog obrnil. Pa med porodom so migali in brcali. To nima veze. Veze imajo po moje smao popadki - a so ta pravi al ne. Če pa misli, da so ta pravi, pa naj se gre pokazat, saj jo bodo v vsakem primeru dali na ctg najprej, d a to vidijo, pa pogledali ali je odprta. Meni osebno bi bil problem samo to, da če bi me poslali domov, bi bila res ful razočarana in obupana. Vsaj kakor so mi takrat hormoni divjali od hudega, ker sem se tako zanič počutila.
|
|
|
|
RE: Naj grem v poradnišnico ali še počakam 14.3.2010 15:19:00
|
|
|
|
Urska09
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ .....jaz sem mojo do konca čutila-se ni nič umirila.....pa srečno Kakšne veze ima pa to? Jaz sem tudi svoje do konca čutila, še par dni pred rokom se je ta mali čisto okrog obrnil. Pa med porodom so migali in brcali. To nima veze. Seveda ima vezo! Večina se jih cca 1 teden pred porodom umiri in bistveno manj miga kot prej.
|
|
|
|
RE: Naj grem v poradnišnico ali še počakam 14.3.2010 15:29:32
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urska09 IZVIRNO SPOROČILO: Gio na IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ .....jaz sem mojo do konca čutila-se ni nič umirila.....pa srečno Kakšne veze ima pa to? Jaz sem tudi svoje do konca čutila, še par dni pred rokom se je ta mali čisto okrog obrnil. Pa med porodom so migali in brcali. To nima veze. Seveda ima vezo! Večina se jih cca 1 teden pred porodom umiri in bistveno manj miga kot prej. Hmm ja večina to je res-. Ampak jaz kar nekaj mamic poznam, ki so čutile svoje do konca. Tako, da gibanje pri nekaterih ni merilo. Je odvisno od vsake mamice posebej. Če se tebi zdi (da ti notranji glas pravi), dia bi bilo fajn iti, pa le pojdi. Najboljše je sebe poslušati. Upam, da ko pride do poroda, da ti mine čim hitreje in brez komplikacij.
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?