tretjič mama
|
:) Čakamo na punčko, imamo pa že dva fanta, 10,5 in 7 let. Hec je, da smo VSI do konca neučakani, razen možeka, ki se je odločil, da bomo rodili 20.ega ( en dan pred rokom), ker mu tako najbolj paše zarad službe. :) Ja, ko sem bila 2. noseča je bil prvi še malček in me je na polno zaposlil, zdaj pa ko sta oba že tolkšna pa ko so počitnice sta itak čez dan več ali manj zunaj s prijatelji ( hvala bogu, bolje kot za compom ali pred TV) ... skratka, smo ju že na tolk samostojnosti navadli, da je z njima malo dela. Cele dneve pa jasno tud ne moreta z mano bit, če pa ju zunaj čaka družba. Se pa še vedno radi pocrkljamo in stisnemo ... Jaz močno računam, da bo danes polna luna kaj naredila. Do roka imam še 8 neskončnih dni. :) Že drugič, kar sem ostala na porodniški sem generalno vse prečistila, prebrala več kot prej v 10ih letih, prehodila morje in pol ... :) Moja težava je, da ne morem ležat. Ko bi vsaj bila utrujena in bi se poknila pred TV. Jaz imam preveč energije in enostavno ne zdržim v horizontali. Takoj dobim živčne noge. In če se slučajno pop mal uležem že v naprej vem, da bom potem do 3h zjutraj veslala naokoli in čakala, da me zagrabi utrujenost... Jah, potem pa se vleče, ja... Vem, da bo slej ko prej prišel dan, ampak jaz bi res že šla v Rim. :)
|