Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Naj še moški preberejo:):) 16.5.2008 16:32:37
|
|
|
|
blanč
|
Američani so izračunali, da matere z delom, ki ga opravljajo doma, letno zaslužijo več kot 100 tisoč dolarjev. Pod drobnogled so vzeli kar 18 tisoč ameriških gospodinj. Zaprosili so jih, naj navedejo, koliko ur dnevno doma delajo kot vzgojiteljice, kuharice, perice, tajnice, psihologi, menedžerji, vozniki in kot pazniki. Nato so izračunali, kolikšen bi bil njihov povprečni zaslužek, če bi ta dela opravljale v podjetjih med službenim časom. Izsledki kažejo, da bi gospodinje za svoje delo na leto prejele 116.805 ameriških dolarjev, medtem ko znaša povprečni letni dohodek zaposlenih žensk le 68.405 dolarjev.
< Sporočilo je popravil shorty -- 18.5.2008 9:31:29 >
|
|
|
|
RE: NAJ ŠE MOŠKI PREBEREJO:):) 16.5.2008 17:37:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Čar mame Amerike...
|
|
|
|
RE: NAJ ŠE MOŠKI PREBEREJO:):) 16.5.2008 17:57:51
|
|
|
|
čaki
|
Čar mame Amerike... ...in mi drvimo z vsem sranjem v Sloveniji v Ameriko... oz. smo že Amerika...
|
|
|
|
RE: NAJ ŠE MOŠKI PREBEREJO:):) 16.5.2008 18:12:35
|
|
|
|
blanč
|
jp, mi zaslužimo še manj, doma pa sigurno delamo še več, ker na naših mizah še ne poznamo samo zamrznjene hrane iz mikrovalovne...
|
|
|
|
RE: NAJ ŠE MOŠKI PREBEREJO:):) 16.5.2008 21:04:57
|
|
|
|
Blejka26
|
jaz sem od pol sedmih in do osmih zvečer nonstop v akciji..dva otroka..pospravljanje,kuhanje..pa mi desc še vedno ne bo priznal,da sem od tega lahko mogoče tudi utrujena..
|
|
RE: NAJ ŠE MOŠKI PREBEREJO:):) 16.5.2008 21:38:28
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blejka26 jaz sem od pol sedmih in do osmih zvečer nonstop v akciji..dva otroka..pospravljanje,kuhanje..pa mi desc še vedno ne bo priznal,da sem od tega lahko mogoče tudi utrujena.. menjaj moškega. mojemu je to povsem samoumevno, ma kaj samoumevno, niti se mu še ne tolk keglja, da bi bila sama od pol 7h do 8h zvečer nonstop v akciji.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?