Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Naj, naj maskara, krema,puder,..itd 12.2.2007 19:19:20
|
|
|
|
tinčica
|
MASKARA: YSL KREMA: AFRODITA PUDER: VICHY OD LIČIL VSE PO VRSTI PARFUM: ODVISNO OD TRENUTKA BARVA ZA LASE: VEČINOMA PRAMENI
|
|
RE: Naj, naj maskara, krema,puder,..itd 12.2.2007 19:35:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Večino imam od Avona barvo kakor kdaj
|
|
|
|
RE: Naj, naj maskara, krema,puder,..itd 12.2.2007 19:38:44
|
|
|
|
Anonimen
|
MASKARA/ Lancome KREMA / Cholley (celotna linija za problematično kožo) PUDER/ Dior/Shiseido BARVE ZA LASE/ Pojma nimam - je stvar mojega frizerja LIČILO ZA VEKE,TUŠ,BARVICE/ Dior (večinoma uporabljam vso dekorativno kozmetiko od Diorja, čeprav se najde tudi nekaj Manhattanovih in Lancomovih izdelkov) PARFUM/ Obvezno: Dior Jadore; ostalo menjujem - trenutno imam poleg tega še Miss Dior Cherie, Sun Moon Stars (Lagerfeld - zaradi nostalgije po devetdesetih ), Armani (City glam), Chanel (Chanel Madmoissele) in Hugo Boss (pojma nimam kaj je ime parfumu, sam je temno rdeč)
|
|
|
|
RE: Naj, naj maskara, krema,puder,..itd 12.2.2007 19:40:48
|
|
|
|
total
|
MASKARA- Max factor al pa Loreal KREMA- Nivea,Garnier PUDER-Max factor-lasting preformace,Loreal,Vichy Barve-ne uporabljam Ličila uporabljam razna,od senčil,do tuša al pa barvic različnih.... PARFUM-Dolce Gabana-light blue
|
|
RE: Naj, naj maskara, krema,puder,..itd 12.2.2007 20:21:50
|
|
|
|
lan
|
MASKARA: Lancome HYPNOSE PUDER: Vichy AERA TEINT KREMA: stara dobra NIVEA BARVA: nimam pojma s katero me "farba" frizerka, mislim pa, da imajo LOREAL-ove PARFUM: DOLCE & GABBANA The ONE
|
|
|
|
RE: Naj, naj maskara, krema,puder,..itd 12.2.2007 20:26:50
|
|
|
|
Luskan
|
MASKARA/ Lancome KREMA / Shiseido PUDER/ Dior BARVE ZA LASE/ LIČILO ZA VEKE,TUŠ,BARVICE/ Collistar, Lancome PARFUM/ Hugo Boss Red Intense
|
|
|
|
RE: Naj, naj maskara, krema,puder,..itd 12.2.2007 20:29:47
|
|
|
|
petja
|
MASKARA: Max Factor LASH Lift PUDER: Elizabeth Arden FLAWLESS FINISH KREMA: Nuxe CREME ETINCELANTE BARVA: kadar me barva frizerka, potem je to Loreal, doma pa Subrina PARFUM: Emporio Armani, She (zlata embalaža) KREMA ZA OKROG OČI: E. Arden GOOD MORNING EYE TREATMENT
|
|
RE: Naj, naj maskara, krema,puder,..itd 12.2.2007 20:50:15
|
|
|
|
mimikimi
|
MASKARA/ ne uporabljam KREMA / clinique super defence PUDER/ dior ali chanel BARVE ZA LASE/ se še ne barvam LIČILO ZA VEKE,TUŠ,BARVICE/ vse sorte PARFUM/ Givency Organza, Gucci Eau de Parfum II
|
|
RE: Naj, naj maskara, krema,puder,..itd 12.2.2007 20:58:16
|
|
|
|
Moyca_
|
MASKARA/ Lancome KREMA / Artistry PUDER/ trenutno imam Lancomovega, bom pa šla nazaj na Artistrijevega (verjetno) BARVE ZA LASE/ Live LIČILO ZA VEKE,TUŠ,BARVICE/ Barvice še nisem našla prave, trenutno imam Diorjeve pa so za k****, ličilo za veke mi je ostalo v spominu eno od Loreala PARFUM/ Dior Pison
|
|
RE: Naj, naj maskara, krema,puder,..itd 12.2.2007 21:38:33
|
|
|
|
solatja
|
maskara: trenutno Isadora (hipoalergena) prozorna od Artdecoja, zgleda da bomo kr obstali, čeprav me mika hypnose od lancome krema: l'occitane olivna (daleč najboljša, kar sem probala, od kar jo uporabljam, dobim po ostalih takoj mozolje - upam, da mi torej ni preveč razvadla kože) puder: trenutno vichy, mogoče kdaj clinique (pobožne želje moje denarnice), čeprav je ta kr fajn senčila in šminke: vse živo, najrajši isadora in l'oreal barva za lase: mislim, da wela sp (frizer dobavlja) parfum: ne uporabljam preveč, l'occitane verbena v stiku, puma flowing sicer pa ugotavljam, da je dražja kozmetika tudi boljša. in to mi ni preveč všeč! pa še to: najboljši korektor vseh časov, brez pretiravanja - edini, ki je prekril moje podočnjake v prvih mesecih po porodu (!): camuflage creme od artdeco (nanaša se ga s tapkanjem!). res fenomenalen!
|
|
|
|
RE: Naj, naj maskara, krema,puder,..itd 12.2.2007 23:13:27
|
|
|
|
Magi*
|
MASKARA/ Lancome KREMA / Clinique Superdefence PUDER/ ? še iščem pravega BARVE ZA LASE/ Joico - se mi zdi LIČILO ZA VEKE,TUŠ,BARVICE/ različni avtorji:) PARFUM/ mešanica CK Truth in Cerrutti Image
|
|
RE: Naj, naj maskara, krema,puder,..itd 13.2.2007 8:20:32
|
|
|
|
ery
|
MASKARA/ lancome KREMA / biotherm PUDER/ isadora BARVE ZA LASE/ prameni, kakor kdaj (blond, rjavi..) LIČILO ZA VEKE,TUŠ,BARVICE/ artdeco PARFUM[/dior-poison
|
|
|
|
RE: Naj, naj maskara, krema,puder,..itd 13.2.2007 10:11:34
|
|
|
|
amalija
|
MASKARA: L'oreal 4x, L'oreal:dvojna, Revlon Fabulash, MUF: All in one (odvisno od priložnosti ;) KREMA: Clinique Superdefence, Garnier Fresh, Garnier Total comfort, Visibly clear PUDER: trenutno Revlon tanov, želja Kanebov 'jajček' LIČILO ZA VEKE: Art Deco, MAnhattan, Isadora BARVICE: MAnhattan, Bourjaois (bog ve, kako se to prav napiše ) PARFUM: Guerlain: L'Instant, Hugo Boss: Deep Red, Kenzo: Amour, Lolita Lempicka, Cacharel Eden, Cerutti 1881, Versace Bright Cristal, L'occitane Vanilija, LAncome: Miracle, Dior: Miss Dior Cherie, D&G Light Blue (sem malo obsedena ;) Barve za lase: Keune, L'oreal, Subrina pa še kaj
|
|
|
|
RE: Naj, naj maskara, krema,puder,..itd 13.2.2007 15:29:45
|
|
|
|
Felicity
|
kaj trenutno uporabljatam MASKARA/ L'oreal Intensifique KREMA / Eucerin Hydro Balance PUDER/ L'oreal True Match/ Colistar BARVE ZA LASE/ Frizerka uporablja L'orealove (se mi zdi) LIČILO ZA VEKE,TUŠ,BARVICE/ (jih imam malo morje) L'oreal, IsaDora, ArtDeco ( ), Colistar, Pupa, Avon, Deborah, Revlon, Nivea, ... PARFUM/ Armani REMIX, Armani Black Code ŠMINKA/GLOSS - L'oreal, Colistar, Avon,
|
|
|
|
RE: Naj, naj maskara, krema,puder,..itd 13.2.2007 18:23:16
|
|
|
|
čarovnica
|
Dan! Vse imam od oriflame. Zaenkrat mi razen deodorantov, vse odgovarja.
|
|
|
|
RE: Naj, naj maskara, krema,puder,..itd 14.2.2007 10:19:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Na siolovih straneh je veliko nasvetov za kvalitetno kozmetiko,od krem do pudrov.Osebno si na žalost ne morem privoščiti,pa čeprav bi nadvse rada kupila,akakšno kremo ali puder,ki bi odgovarjal moji delikatni koži obraza. Imam namreč težave v zimskem času,ko se mi koža obraza tako izsuši,da srbi in peče in se lupi.Obvezno si moram nanesti puder,ko grem ven,na burjo ali mraz,ker se stanje še poslabša brez zaščite.In,ker so kvaliteni pudri dragi.uporabljam cenene in se stanje ne popravi. Čakam poletje,ko se z soncem koža pozdravi in ni več težav. http://trendi.siol.net/default.aspx?site_id=155&page_id=448&article_id=155448070212103631111&cid=448&pgn=1
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?