|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nahrbtnik za nošenje otroka
28.4.2006 21:04:59   
Grascakinja
Rada bi kupila nahrbtnik za nošenje naše male nadobudnice, da imava več možnosti za gibanje tudi brez vozička ali kolesa.

Zanima me, ali se mi splača prišparat 10 jurjev na bolj običnem nahrbtniku od recimo kakega Bebe Confort ali kaj podobnega?
Teh 10 jurjev več za Deuterja ali kaj podobnega mi namreč ne bi bilo škoda, samo sprašujem se, ali so "navadni" ravno tako dobri za po mestu in na kak sprehod ali na bližnji hrib (ker nismo neki ful hribolazci). Kako ste zadovoljni s takimi nahrbtniki? Ali nudijo ves potreben komfort za nošenje, varnost, udobje nosilca in nošenega?

Pa na kaj moram nasploh pazit pri nakupu? Vem, da je nekdo nekoč na stari RR naredil cel elaborat iz nakupa tega nahrbtnika, toda pri najboljši volji ne najdem debate, pa bi mi zdaj zelo prav prišla.

Hvala za vse informacije!


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nahrbtnik za nošenje otroka
28.4.2006 21:47:55   
balaena
Jaz se tudi sprašujem podobno kot ti, sem pa pred časom našla te nasvete za nakup (ampak dilema je še zmeraj ista... a res rabimo najboljšega?)

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=77878&mpage=1&key=nahrbtnik%2Cdeuter&

lpb

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nahrbtnik za nošenje otroka
4.5.2006 10:58:43   
Blink1
Eh...hudiča, mi smo kupili Chiccotovega, ki defenitivno ni bil poceni, ampak se je moj zaljubil vanj.

ker isto nismo neki hodci, smo ga mogoče uporabili 10x...še to je vprašljivo...Kupite nekaj, samo ne najdražje...brezveze. Razen če res veliiiikkkkoooo hodite.

_____________________________

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Nahrbtnik za nošenje otroka
4.5.2006 13:19:30   
Mojca20
Po moje je najpomembneje, da nahrbtnik otroka dobro oprime, da ga pri vsakem koraku ne vrže levo in desno, ter da sta oče in otrok ločena, saj je drugače revčku prevroče!

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Nahrbtnik za nošenje otroka
4.5.2006 15:15:01   
Gina
Mi smo imeli "navadnega" ali drugače rečeno chiccotovega malo starejšega (nov ne vem, kakšen sploh je) in imamo deuterjevega. Razlika je grooooomozanska. Ali če hočete, razlika je taka, kot med otroškimi rolerji, ki se zahaklajo ob vsak vogal in katerih koleščki se ne vrtijo in med res dobrimi rolerji za odrasle. Ali če vam je ljubše, razlika je kot med marela vozičkom - ki ga pelješ po hribih ali med vozičkom z napihljivimi kolesi - ki ga tudi pelješ po hribih.

Najprej se moraš vprašat, če boš otroka sploh nosila v ruzaku. To je tako težko opravilo, da se ga navadni smrtniki raje izognemo, če je le mogoče. Se pravi, kjer gre z vozičkom ali kjer gre otrok lahko peš - vedno pustiš nahrbtnik doma. Ni vprašanja. Torej koliko misliš otroka nosit?? Za 3x na leto se ti ga sploh splača ne kupovat. Če pa stvar resno misliš, potem pa ne kupuj nekih poceni reči, ker te bo vse še toliko bolj bolelo, ko ga boš nosila. Nošnja res ni mačji kašelj. Če te je bolelo, ko si ga nosila v kegurujčku, pomisli, da je otrok zdaj precej težji, pa navaden ruzak je mnogo bolj zanič narejen, kot katerikoli kengurujček. Zato ni vprašanja...če misliš kupit nahrbtnik, ne kupuj navadnega, ampak takega, ki bo služil kolikor toliko normalnemu počutju tako tebe, kot otroka.

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Nahrbtnik za nošenje otroka
4.5.2006 16:06:08   
Primoza
Mi imamo Vaudeja, model Jolly l 2000. Preživel bo dva otroka ob intenzivni rabi (nabral je kakih 150 tur in običajne sprehode, morje...). Ne glede na to, kako ga boste rabili, je dobro da ima sončno in dežno strehico, pa naramnice za pričvrstitev otroka in manjšo shrambo za potrebščine. Deuter je tudi dobra izbira ampak je (pre) drag. Mi bomo svoj nahrbtnik uporabljali še kako dobro leto potem bo pa Žan tako velik, da bo že sam hodil.




(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Nahrbtnik za nošenje otroka
4.5.2006 21:42:41   
Grascakinja
Hvala za vse nasvete, kupili smo tegale:

http://www.ferrino.it/index.php?id=922

Testni enourni sprehod - super. Nič me ne boli hrbet, ne noge, čeprav sem jo ves čas sama nosila, mala je celo zaspala po 10 minutah hoje in uživala sto na uro. Tudi meni je bilo zelo udobno hodit z njo na hrbtu.
Mislim, da za naše potrebe več kot zadošča (1-2x tedensko dolg sprehod po gozdu ali okoliških travnikih, obisk morja, kakega sejma ali prireditve, malo na bližnji hrib, tamala pa ima šele 10 m in ne hodi, voziček pa se ji ne dopade več prav dosti.)

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nahrbtnik za nošenje otroka
5.5.2006 13:27:35   
pravljica
povej mi, prosim, kje ste ga kupili in kakšna je cena (če se ne motim, ga imajo v igluju, samo za ceno ne vem...še kje drugje in za koliko?)...ali otrok vidi tudi naprej ali samo ob strani?

_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Nahrbtnik za nošenje otroka
5.5.2006 20:27:42   
Grascakinja
Iglu šport, 27000 z vso vključeno opremo, ki jo pri Vaudu in Deuterju prodajajo posebej. Naša vidi ob straneh, če je otrok večji, pa verjetno tudi naprej.
Danes smo spet hodili po gozdu in mala uživa na veliko, 1 uro je bila notri brez pavze, ves čas je pela, se smejala... skratka, dozdeva se mi, da je tole najboljša investicija v zadnjem času. Pa čeprav sem ženšče - jo vseeno komot nosim.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako z Lahkonočnicami uspavati svoje male ...
Kakovostno spanje je ključnega pomena za zdrav razvoj in dobro počutje otrok. Umirjena večerna rutina, med katero tudi p...
ABC Šport: Migamo, igramo in fino se imamo...
photo
ABC Šport že 25 let ponuja pestre in netekmovalne vadbe za otroke od 1. do 16. leta. Programi so prilagojeni starosti in...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?