|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nahrbtnik Maya Maya
7.4.2005 21:19:38   
LIALIA
http://www.mayamaya.net/index.php?id=58&v=3&view=full

A se vam zdi vredu? Ga kdo ima? Malo sem gledala nahrbtnike in se mi zdi da je ta najlažji (2,2 kg). Zanima pa me kvaliteta in kako se nosi, ali kaj žuli, itd.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nahrbtnik Maya Maya
7.4.2005 21:31:53   
Seven*
Jaz osebno ne poznam nahrbtnikov, vendar sem cula zelo pozitivne kritike na to firmo nahrbtnikov. Menda so kvalitetni.

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nahrbtnik Maya Maya
7.4.2005 22:10:52   
catbalu
Poišči na forumu ...oprema je Boštjan napisal izčrpno raziskavo kateri ruzaki so ok in katri se njemu niso zdeli ok.Mi smo kupili Vadue Jolly Light je malo dražji. lp cat

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nahrbtnik Maya Maya
8.4.2005 7:47:35   
Maš
Ga imamo in je res super. Po nekajmesečnih izkušnjah in precej pogosti uporabi res nimam nobenih pripomb - je točno takšen, kot mora biti! Najbolje, da si ga greš ogledat v živo, posadiš otročka noter in ga malo nosiš po trgovini, pa boš videla, če ti bo všeč.
Lp!

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nahrbtnik Maya Maya
8.4.2005 9:58:00   
taca
Kolk je pa cena tega nahrbtnika?

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nahrbtnik Maya Maya
8.4.2005 21:40:39   
Anja167
26.000

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nahrbtnik Maya Maya
10.4.2005 14:45:05   
Olivija
ga imamo in je super, edino enkrat je imela tamala malo spraskano po hrbtu, pa še zdaj nismo ugotovili, če je to od nahrbtnika.

Ponavadi jo nosijo moški člani družine, sem pa tudi jaz že probala in moram rečt, da je čisto udobno.

LP

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nahrbtnik Maya Maya
11.4.2005 10:22:08   
AlenkaM
Tonka!

Preverjam temo in e-pošto:
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=10959&msg=77878&idk=100 in bohami@mail.com
Si to mislila :zmeden:

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nahrbtnik Maya Maya
11.4.2005 10:53:42   
LIALIA
Punce, hvala vam za odgovore. Sem prebrala vse kar je Boštjan napisal glede nahrbtnikov, zanimal pa me je ta od Maye Maye, ker je bil v petek -50%. Glede na to, da ne bomo v hribih "vsak dan", sem ga kupila. Zanj sem plačala 13.450 SIT. Mi smo ga že sprobali in je OK.
Če katero zanima, se ga danes še da dobiti ceneje, vendar ne povsod.

Spoštovani!

Vsem udeležencem v nagradni igri ZLATI ORLI smo ponudili ugoden nakup ob predložitvi kupona, ki bi ga lahko uveljavljali danes med 18:00 in 20:00 uro v prodajalnah SPORT EXTREME - MAYAMAYA. Žal smo spregledali, da se nekatere izmed prodajaln zapirajo že ob 19:00 uri! Zato boste lahko omenjene kupone v prodajalnah v Novem mestu, Mariboru, Celju, Ptuju, Kopru ter Kranju uveljavljali tudi še v ponedeljek, 11.4.2005 med 17:30 ter 19:00 uro!

Za nastalo napako se vam iskreno opravičujemo!

Lep pozdrav,

Ekipa Zlatiorli.com

----- Original Message -----
From: MayaMaya
Sent: Thursday, April 07, 2005 4:32 PM
Subject: NAGRADNI POPUST za sodelujoče v nagradni igri

Pozdravljeni!

Žrebanje pravilnih odgovorov, ki ste jih oddali v sklopu nagradne igre ZLATI ORLI, bo potekalo jutri, 8.4.2005 ob 18:00 v prodajalni Sport Extreme v Ljubljani (BTC, sp.etaža Emporiuma).

Za vse sodelujoče v tej igri pa smo pripravili poseben popust!

Na spletnem naslovu http://www.mayamaya.org/bonus.htm Vas čaka NAGRADNI kupon. Natisnite ga ter z njim jutri, 08.04.2005 med 18:00 in 20:00 uro v vseh prodajalnah Sport Extreme - MAYAMAYA po Sloveniji uveljavljajte -50% popust na artikel po vaši izbiri. Popusti se med seboj ne seštevajo!

Naslove naših prodajaln najdete na www.mayamaya.net

Se vidimo v najbližji prodajalni MAYAMAYA!

Lep pozdrav,

Ekipa Zlatiorli.com

(odgovor članu LIALIA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.