|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nahrbtnik!
9.11.2007 10:57:49   
DeMer
Doma imamo 9mesečnika in bi ga radi nesli kdaj na kakšen hrib. Zanima me, kateri ruzaki so dobri za nošenje malčkov. Če pa ga ima mogoče katera za prodat, naj pa tudi javi. 

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nahrbtnik!
9.11.2007 11:04:27   
Anonimen
Poglej ZS!

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2007 11:09:57   
DeMer
Bojana, tudi tebe caka ZS. Hvala za info!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2007 11:15:10   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Doma imamo 9mesečnika in bi ga radi nesli kdaj na kakšen hrib. Zanima me, kateri ruzaki so dobri za nošenje malčkov. Če pa ga ima mogoče katera za prodat, naj pa tudi javi. 
Jaz tudi iščem kako ugodno varianto. Sem našla enega na bolhi, pa je že prodanuser posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2007 14:35:27   
DeMer
A so Deuterji veliko boljši od ostalih? Ker ceno so pa hudo različne!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.11.2007 23:17:43   
kety99
Mi bi tudi kakega rabljenega kupili!!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.11.2007 23:27:26   
rumba
Mi imamo od Maya Maya in smo ful zadovoljni. Je pa nekje srednji cenovni razred, a v bistvu enak kot Deuterjev.user posted image

(odgovor članu kety99)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.11.2007 8:35:00   
tinaaja

A so Deuterji veliko boljši od ostalih? Ker ceno so pa hudo različne!

mi2 sva ful zadovoljna! ce zelis mi poslji zs in mail, pa ti posljem en clanek od Bostjana, ki tukaj na rr tudi svetuje glede nahrbtnikov.. za dober nahrbtnik je treba pa dat tud dost €.. ampak se splaca user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.11.2007 16:19:17   
pajac
Midva sva gledala in se odločila za Deuter 2. Sem tudi mnenja, da je za dober nahrbtnik treba dati več denarja... Zato pa nisva šla kupovat kengurujčka....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.11.2007 21:31:07   
DeMer
Midva sva gledala in se odločila za Deuter 2. Sem tudi mnenja, da je za dober nahrbtnik treba dati več denarja... Zato pa nisva šla kupovat kengurujčka....

Kje si ga kupila in koliko sta dala?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.11.2007 22:08:46   
pajac
Ga še nimava sva se odločila za njega in moj user posted image ve kje ga bova kupila... Ti jutri sporočim, ker on že gleda pod kožo user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.12.2007 20:50:37   
frufru

Kje si ga kupila in koliko sta dala?

Poglej na spletno stran od podjetja Vita iz Trebnjega, so uvozniki za Deuter, al pa malo po oglsih, se da tudi kakšnega dobit.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?