Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nagrajenci nagradne igre Vegeta 27.5.2010 12:39:12
|
|
|
|
RAKICA2007
|
Vse, ki ste sodelovali v nagradni igri prosimo, da nam pošljejo podatke na naslov info@danu.biz, poleg podatkov pripišite tudi uporabniško ime, ki ga uporabljate na portalu oz. ste z njim sodelovali v tej nagradni igri. zakaj pa se opravičujem, ampak me zanima?
|
|
|
|
RE: Nagrajenci nagradne igre Vegeta 27.5.2010 12:39:41
|
|
|
|
RAKICA2007
|
1. UmpaLumpa 2. Mojčca 3. Soncnica sandra*** čestitke!!!
|
|
|
|
RE: Nagrajenci nagradne igre Vegeta 27.5.2010 12:43:02
|
|
|
|
Jerneja_
|
Nagrado dobijo tisti, ki so sodelovali na temi, v Vegetini nagradni igri, torej potrebujemo uporabniško ime.
|
|
|
|
RE: Nagrajenci nagradne igre Vegeta 27.5.2010 12:47:24
|
|
|
|
RAKICA2007
|
aaaaa hvala za odgovor ... se opravičujem - danes nekaj na pol berem (pa še blond sem) - mam bolj daljšo lajtungo
|
|
|
|
RE: Nagrajenci nagradne igre Vegeta 27.5.2010 22:12:07
|
|
|
|
mojčca
|
Ne morem verjeti, da sem izžrebana, vse je enkrat prvič
|
|
RE: Nagrajenci nagradne igre Vegeta 28.5.2010 10:28:22
|
|
|
|
anabanana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR Nagrado dobijo tisti, ki so sodelovali na temi, v Vegetini nagradni igri, torej potrebujemo uporabniško ime. sem poslala podatke
|
|
RE: Nagrajenci nagradne igre Vegeta 11.6.2010 9:03:17
|
|
|
|
krokos
|
Mi smo poslali podatke, ampak še nismo nič prejeli - ste ostali (tisti, ki niste bili izžrebani) že kaj prejeli in kaj?
|
|
|
|
RE: Nagrajenci nagradne igre Vegeta 11.6.2010 10:33:48
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: krokos Mi smo poslali podatke, ampak še nismo nič prejeli - ste ostali (tisti, ki niste bili izžrebani) že kaj prejeli in kaj? ne nič
|
|
|
|
RE: Nagrajenci nagradne igre Vegeta 13.6.2010 12:41:29
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: krokos Mi smo poslali podatke, ampak še nismo nič prejeli - ste ostali (tisti, ki niste bili izžrebani) že kaj prejeli in kaj? Ja smo, zavitek Vegete Natur
|
|
|
|
RE: Nagrajenci nagradne igre Vegeta 15.6.2010 8:53:47
|
|
|
|
krokos
|
Pa ste prepričani, da je ta zavitek Vegete od te nagradne igre? Vem, da so zavitek Vegete Natur dobili tisti, ki so se prijavili med prvimi 500-imi za vzorec vegete natur...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2010 10:36:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?