Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nagradna igra Coca cola, Fanta, Sprite 25.6.2005 22:13:01
|
|
|
|
Anonimen
|
A zica pa nimaš? Kako se boš pa pol vozila :)- jaz mam tud vse sotale samo zica ne :zmeden:
|
|
|
|
Nagradna igra Coca cola, Fanta, Sprite 25.6.2005 22:17:24
|
|
|
|
Teni_
|
Ni luč, sedež je. In tega ni in ni. Jaz imam tudi že vse ostalo, samo sedeža še ne. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Nagradna igra Coca cola, Fanta, Sprite 25.6.2005 22:17:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Nam samo sedež in luč manjkata:((:((premalo kokakole pijemo.:)-
|
|
|
|
Nagradna igra Coca cola, Fanta, Sprite 25.6.2005 22:18:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Sedež pa tudi dobile ne bomo..že vejo uni,ki so se igro izmislili,kaj delajo:grrr::)-
|
|
|
|
Nagradna igra Coca cola, Fanta, Sprite 25.6.2005 22:19:48
|
|
|
|
ksenija.
|
JA manjka mi sedež ne luč.
|
|
|
|
Nagradna igra Coca cola, Fanta, Sprite 25.6.2005 22:22:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Coca cola je pa ja dobra...in ja, tistih deset al kulk zicov itak ne bo. Čeprav je pa v prejšnji akciji moja frendica vse zbrala in to hitr :zmeden2:
|
|
|
|
Nagradna igra Coca cola, Fanta, Sprite 26.6.2005 0:04:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep pozdrav! V tej nagradni igri je vedno tako... En del kolesa vedno "manjka"... Oz. samo izgleda, da manjka, ker jih je taji malo... Dejansko jih je samo 500, kolikor je koles v nagradi... In če pomislite, koliko različnih embalaž Coca-Cole, Fante in Sprite-a je... Točno toliko imate tudi možnosti, da dobite (tokrat) sedež od kolesa pod pokrovčkom... Obstaja pa ena majhna logičnost, ki vam lahko za malenkost poveča možnost, da najdete sedež... Najbolj prodajani izdelek je Coca-Cola... Kar pomeni, da je najmanj pokrovčkov pod zamaški Coca-Cole... Več jih je pod zamaški Fante in Sprite-a... In ker vsaka nagradna igra temelji na dobičku podjetja, ki izvaja to nagradno igro, je prav tako logično, da je največ sedežev pod največjimi embalažami, torej 2 litra oz. 2,5 litra... Vso srećo vsem, ki zbirate... Pa-pa!
|
|
|
|
Nagradna igra Coca cola, Fanta, Sprite 26.6.2005 11:53:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Še dobro, da ne pijemo teh gaziranih pijač. Bi lih tako za zamaške zapravljali :)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......