Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nadstandardne sobe v Mb 5.4.2005 21:27:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne da bi vedela...pa sem rodila tam!:zmeden:
|
|
|
|
Nadstandardne sobe v Mb 5.4.2005 21:35:36
|
|
|
|
KMALU
|
Jaz bi si zelela roditi v SLoveniji, v Ljubljani, ampak nekak bomo morali urediti, da dobim svojo sobo... Bomo ze - veze pa to... :):)-:)-
|
|
|
|
Nadstandardne sobe v Mb 6.4.2005 7:46:13
|
|
|
|
al1*
|
Če imaš plačano nadstandardno zavarovanje, ti pripada tvoja soba. Sicer pa je v Mb tako, da če je prostor in če prosiš, te dajo v svojo sobo. Jaz sem bila prvič sama, drugič pa je bila blazna gneča in to ni bilo mogoče. Mogoče je najbolje, da vprašaš, ko boš šla v materinsko šolo, ali pa pokliči v porodnišnico in vprašaj. LP
|
|
|
|
Nadstandardne sobe v Mb 6.4.2005 10:56:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolikor vem imamo nadstandardne sobe na voljo(mislim, da sem tako slisala), vendar ce je fraj:ups: Mislim pa da ni potrebno doplacilo.Glede fanta, da bi pa prespal tam, pa dvomim da je mozno.Prispisi to v porodni načrt pa bos vidla če gre:)
|
|
|
|
Nadstandardne sobe v Mb 6.4.2005 12:18:57
|
|
|
|
Amoss
|
O hvala,:bravo: mam ravno v petek materinsko šolo in bom vprašala.
|
|
|
|
Nadstandardne sobe v Mb 6.4.2005 12:20:40
|
|
|
|
Anonimen
|
ja pa javi da bomo druge tudi vedle!:)
|
|
|
|
Nadstandardne sobe v Mb 6.4.2005 12:36:30
|
|
|
|
Amoss
|
Bom, upam da nebodo skopi z informacijami. Nina nana kaj ti si delala materinsko šolo v ZD tam kjer imaš G?
|
|
|
|
Nadstandardne sobe v Mb 6.4.2005 12:37:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne jaz sem hodla v bolnico(16 nadstropje), a ti bos v zd??:zmeden2:Baje je tak tam boljse:bravo:
|
|
|
|
Nadstandardne sobe v Mb 6.4.2005 12:41:45
|
|
|
|
Amoss
|
Ja mene so poslali kr v ZD, kak pa je pa ne vem.Bom pa sporočila, v petek.:bravo:
|
|
|
|
Nadstandardne sobe v Mb 6.4.2005 12:50:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Za MB ne vem, vem pa da v LJ partner ne more prespati.
|
|
|
|
Nadstandardne sobe v Mb 6.4.2005 15:47:47
|
|
|
|
Blink1
|
Hmmm...kaj pa vem...moj je bil od jutra do večera pri meni...Ponoči pa bog ve kje:)-:)-
|
|
|
|
Nadstandardne sobe v Mb 6.4.2005 22:09:45
|
|
|
|
malika
|
V bistvu nimam pojma če sploh je? Jaz sem sicer ležala, čisto na drugem konci hodnika -tista soba je sama; v njej sta bili dve postelji(imela sem tudi cimro), WC in kopalnico pa sva imeli svojo. je to morda ta soba? Ker če je to ta, potem nimam pojma po čem jo imajo za nadstandardno-takšna kot vse ostale. No je pa fino, če v sobi nisi sam. Najina bebeka sta kar dosti spančkala in tako sva se kratkočasili s čveki, pa tudi ko je ena šla pod tuš je druga pogledala na tamalega in obratno.Moja cimra je potem tretji dan šla domov, jaz sem morala ostat zaradi tamalega še en dan-bila sem sama v sobi in bilo ni je takoooo dolgčas :)-
|
|
|
|
Nadstandardne sobe v Mb 7.4.2005 8:26:04
|
|
|
|
Blink1
|
oj enako pri meni, samo da smo bile 3 v sobi. Kopalnica pa je bila skupna za dve sobi...torej največ 6 pacientk. bila pa sem v sobi 4.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?