|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nadstandard - kje?
22.8.2007 14:34:24   
fusia
Mene pa zanima, v katerih porodnišnicah sploh imajo možnost nadstandarda - da si sama  v sobi? V LJ te možnosti ni, se mi zdi, oz. je možno samo tako, da te dajo samo v sobo če je slučajno tako prazno.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nadstandard - kje?
22.8.2007 14:41:41   
Anonimen
Postojna 2 sobi.
Se je pa zgoddilo, da je ena znana osebnost rodila ravno takrat, ko sem imela jaz laparoskopijo, pa mi je babica pripovedovala, da kakšen kažin imajo. Ker je bil nadstandard ves oddan oz. zaseden, so MORALI celo sobo, kjer gredo 3 porodnice noter, izprazniti in je imela "gospa" celo sobo zase kot nadstandard.user posted image
Ja, tko je, če maš veze in veliko din-din pod palcem.

(odgovor članu fusia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.8.2007 16:32:53   
Dejča
V Celju imajo, vendar je tudi bolj od tega odvisno, koliko so zasedene - pa čeprav moraš nekaj malega plačati. Prvič, ko sem rodila, so bile enojne (nadstandardne) sobe vse zasedene in sem potem pristala v eni s cimro. Pa moram reči, da mi ni bilo niti malo žal, saj sva si močno krajšali čas s čvekanjem user posted image  in se še danes slišiva ter tudi obiščeva user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.8.2007 17:23:06   
Anonimen
Murska Sobota - 1 soba, doplačilo 25 €user posted image

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.8.2007 18:18:24   
jooly
Težko verjamem da bo glih takrat frej k bom jst ready user posted image . Bi pa z veseljem doplačala, sam da bi mela lubi mer... pa tuš kadarkol, pa mir pa....

Ej, Raho, mislm da si bo treba obseg v podpisu popravt (že kr neki časa vztraja na 108 user posted image )

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.8.2007 19:50:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Ej, Raho, mislm da si bo treba obseg v podpisu popravt (že kr neki časa vztraja na 108 user posted image )

Zavajam vas z napačnimi podatkiuser posted image

(odgovor članu jooly)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.8.2007 20:20:25   
flower power
lani sem vzela v Celju nadstandardno in je prišlo za 3 nočitve 9000 bivših sit. se pravi okrog 12,5 evrov na noč. mi je pa ful pasalo bit sama v sobi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.8.2007 14:48:23   
sonchek
A mogoče katera ve, kok stane nadstandard v Postojni???

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu flower power)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.8.2007 17:01:29   
Rozmarinka
Nadstandard v Postojni je 25 EUR na dan. Sicer pa si za vec info poglej na spletni strani postojnske porodnisnice njihov cenik (http://www.bolnisnica-po.si/) saj proti placilu nudijo se druge storitve (sobivanje partnerja v sobi, prisotnost izbrane babice etc).

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.8.2007 19:30:03   
mu
V postojni imaš nadstandard ampak plačaš, razumljivo.Tudi jaz sem želela mir,ampak sem potem videla kako je, če bi bila sama.Groza, tistih borih pet dni sem komaj prebrodla pa sem imela dve super cimre v sobi,ki smo se krasno razumele pričale o vsem mogočem.Skratka bilo je super.Ko pa sem en dan ostala sama ko sta šli domov sem mislila,da sem v zaporu v samici.Nikjer nobenega,sama tišina.No, to je stvar vsazga posameznika jaz vem da sem rada v družbi in nisem samotarski tip.Je pa fajn ko se greš tuširat in na wc,da ti katera od cimer otročka popazi če joka.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.8.2007 20:48:54   
MarijaPo
mu - jaz te ne razumem.
Meni je bilo super, da je bil moz z mano v nadstandard sobi in je ves cas skrbel za Evo, jaz pa sem lahko pocivala. Oba si bova dneve iz porodnisnice enako zapomnila in da sva bila skupaj, je bilo neprecenljivo.

(odgovor članu mu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.8.2007 21:26:31   
Anonimen
Jaz pa mu povsem razumem.
Jaz sem tudi razmišljala, da bom vzela nadstandardno sobo, pa mi nekako ne diši več.
V troje je lepše. user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
2.9.2007 12:27:17   
tadejat
V Postojni mislim, da imajo tri in lanski oktober 2006, ko sem bila jaz tam je bla ful gužva in sem bila zaston še z eno v nadstandardni sobi z WC in kopalnico v isti sobi. Drugače je to na hodniku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ime
honey_bee

Izbrala bi... :)

Nuša (30%)

Neža (34%)

Maša (36%)

Število vseh glasov: 126

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!