|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nadrla sem Mičico....
8.1.2007 19:21:43   
Anonimen
...ker ni hotela jest.

In to jaz, ki mi je vseeno, če otrok je ali ne, saj itak je, ko je lačen. In ki še takrat ne vpijem, ko bi bilo mogoče celo dobro.

V soboto, ko sem jo pakirala za v Split. Namesto, da ji povedala, da bo teden kmalu minil in da bom vsak dan mislila nanjo in naj bo dobra pri očku. Jaz pa vpijem user posted image . Hudo je včasih, pakirat kovčke.

In Mičica me je gledala kot tele v nova vrata in mi veselo mahala, ko je šla zvečer na avion. Otroci vedo, če že mi ne.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nadrla sem Mičico....
8.1.2007 19:37:49   
Anonimen
Otroci vedo, če že mi ne.

...znaju anđeli
s nama LUDIMA.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2007 21:09:39   
Magi*
jah, to se zgodi tudi najbolj umirjenemu človeku, da klone pod stresom. in pakiranje kovčkov to gotovo je za vaju obe. ne ženi si preveč k srcu. ko bosta spet skupaj, jo objemi in vedela bo, da je vse v najlepšem redu. in to mala Mič ve že sedajuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2007 21:14:16   
Seven*
Mic, tudi mame smo samo ljudje. Vcasih izgubimo kontrolo. Nic se ne sekiraj.

Gospa sem.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2007 21:14:46   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

jah, to se zgodi tudi najbolj umirjenemu človeku, da klone pod stresom. in pakiranje kovčkov to gotovo je za vaju obe. ne ženi si preveč k srcu. ko bosta spet skupaj, jo objemi in vedela bo, da je vse v najlepšem redu. in to mala Mič ve že sedajuser posted image

Se podpišem.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2007 21:53:06   
Anonimen
al bina

...znaju anđeli
s nama LUDIMA.

Res smo ludi ljudi, da se gremo tale cirkus.

Še dobro, da dasta dva minusa enega plus angela.

Ampak danes je tale minus tako hud.............user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2007 22:39:20   
Katrin
Si pač klonila sresu in živcem in s tem dokazala, da si le človek. Ljudje pa se motimo in učimo na svojih napakah (naj bi se user posted image ). Za malo Mič pa ne skrbi, gotovo uživa in je na ta pripetljaj že pozabila. Ko bosta spet skupaj, jo pa le objemi in ji povej, da jo imaš rada.

Lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.1.2007 7:25:03   
srki
Ne sekiraj se Mič, vsi kdaj pa kdaj eksplodiramo za nepomembne stvari. Tvoja Mičica pa verjemi, da ti ni zamerila, bila je presenečena, vendar je že pozabila in se veseli srečanja s teboj....

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.1.2007 12:00:43   
Anonimen
Ti že pogrešaš Mičico, a ne?user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
9.1.2007 19:13:57   
frutka_
Hvala bogu, da otrok "kratko pamti i brzo zaboravi!"user posted image

Nič ne moreš naredit! Naslednjič morda raje globoko vdihni in nato nadaljuj z monologom. Meni se je tudi to že zgodilo pa si vedno rečem nikoli več...pa me spet zanese ko tamali prestopi mejo.
Jaz se potolažim s tem, da bolje vem kaj je dobro za otroka kot otrok sam. Slaba tolažba...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.1.2007 20:08:10   
Anonimen
Ti že pogrešaš Mičico, a ne?user posted image

Tudi to, ja user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
23.1.2007 15:54:37   
Metuljček Cekinček
Joj, sem se kar razjokala, ko sem brala tole temo user posted image . Jaz sem danes namreč prav tako nadrla mojega metuljčka, ker sva že drugi teden doma zaradi presnetega bronhiolitisa in že dva dni nisva bila zunaj, ker dežuje, pa še glava me že dva dni boli zaradi vnetja sinusov in potem je danes počilo, ko sem mu že milijontič rekla, naj ne odpira smeti in naj jih ne vleče ven.

Zdaj pa mi je takooooo zeeeeloooo žal, da bi ga samo stiskala k sebi in ga lupčkala. No, zdaj mi je lažje, ko sem se malo potožila. Hvala, ker me razumete!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.1.2007 19:38:18   
bobek05
Mič, ne se sekirat. Meni je tudi že "ušlo",  ko je npr. po 10ih NE-jih še vedno drobil smokije (jaz pa sem ravno pred tem sesala) ali s kuhlo treskal po televiziji... Ne moreš nič. Saj se lahko trudimo, da imamo svoje živčke ves čas pod kontrolo, ampak včasih nam pa vseeno pobegnejo...

Mičica ve, da je zaradi tega nimaš nič manj rada.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.1.2007 20:25:04   
viv_
Mič, ne sekiri se! Saj veš, da vsak kdaj pa kdaj znori...

bobek05 - včasih je pa fajn preprečit, preden vpiješ. Recimo, vzameš smokije, pa vzameš kuhlo... Ker s kuhlo mulc nima kaj delat v dnevni.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj je vzrok za več kot 200 primerov raka ...
HPV ni nov pojav, vendar so šele v zadnjih desetletjih raziskave razkrile njegovo povezavo z več vrstami raka, kar je pr...
Odraščanje ob babici in dedku za vnuke zel...
Če so stari starši prisotni pri odraščanju vnukov, ti odrastejo v pametnejše in bolj ljubeče osebe, so pokazale študije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.