|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nadomestno materinstvo
8.7.2007 11:03:17   
prvosolka
Hay!

Že kar nekaj let se s partnerjem trudiva, da bi zanosila pa ne gre. Za mano sta dva neuspela postopka IVF. Z mojimi jajčeci in partnerjevo spermo je vse ok, samo zarodek v maternici se ne obdrži.
Zanima me, če katera ve kaj več o nadomestnem materinstvu. Slišala sem za eno gospo iz Pesnice, da je dobila dvojčke iz Amerike. Ne vem pa, kam moraš, da se ta postopek začne.
Prosila vas bi, če katera kaj ve, naj mi napiše.

Najlepša hvala!

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 8.7.2007 13:38:57 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nadomestno materinstvo
8.7.2007 11:59:28   
Anonimen
Najprej en dobronamerni namig, uporabljaj male črke, velike pomenijo kričanjeuser posted image user posted image

Nadomestno materinstvo pri nas ni mogoče, niti v Evropi. V nekaterih državah v Ameriki je možno, ne povsod. Katere so te klinike ne vem, vem pa da so že enkrat krožile po netu, probaj najti z iskalnikom ali pa pejdi na med.over.net na forum neplodnost in tam v iskalniku najdi lai na med.over.net na forumu darovanje spolne celice. Najbrž pa oba s partnerjem vesta v kaj se spuščata s takim dejanjem, saj imata lahko veliko problemov, ker bosta v bistvu morala tega otroka posvojiti, ma v glavnem ful komplicirano, vsaj tako sem slišala

Zavedati se pa morata, da z 2 neuspešnima poskusoma nista še nič dosegla oz še najmanj da že puško vržeta v koruzo in gresta v take ekstreme. Vsak postopek je samo 20 % in včasih je potrebno malo večkrat probat. Lahko vama uspe že v 3 lahko v 4, lahko šele v 6.

< Sporočilo je popravil katrin -- 12.7.2007 18:19:32 >

(odgovor članu prvosolka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nadomestno materinstvo
12.7.2007 17:56:40   
koala
Kot je rekla MIŠEK13, nadomestno materinstvo v Sloveniji ni mogoče,saj to prepoveduje zakon,ravno tako kot mogoče da bi spolno celico darovala točno določeni osebi oz. paru.

In vsekakor po dveh neuspelih postopkih res ni razloga,da bi vrgla puško v koruzo.

< Sporočilo je popravil katrin -- 12.7.2007 18:19:49 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?