Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali je možno???? 9.12.2008 19:33:31
|
|
|
|
Vali 81
|
saj ti v navodilih piše da test po določenem času lahko spremeni rezultat, ki pa ni več verodostojen. drugače pa poskusi čez par dni naredit še enega in boš vidla kaj bo pa veliko sreče
|
|
|
|
RE: Ali je možno???? 9.12.2008 20:25:18
|
|
|
|
pilotina
|
N.N., pri meni žal pozitiven test, sepravi rahel plus po eni minuti, drugi dan zamude , ni prinesel željene upam in želim ti, da bo pri tebi drugače
|
|
|
|
RE: Ali je možno???? 9.12.2008 21:46:52
|
|
|
|
dido
|
Pri meni se je tudi to zgodilo, sicer ne na tem testu, ampak enem drugem. Čez nekaj časa, ko sem pogledala, je bil test pozitiven, pa še to se je videlo zelo slabo. No, drugo jutro sem naredila test s prvim jutranjim urinom in ni bilo dvoma, da sem noseča. No, moja nosečnost se je končala s SS, tebi pa želim, da si noseča ter da bo lepa nosečnost. Poročaj !!! Ti pa svetujem še nekrat naredi test in boš vedela pri čem si.
|
|
|
|
RE: Ali je možno???? 15.12.2008 22:28:30
|
|
|
|
Mariposy
|
Jaz ti tudi svetujem da naredi čez nekaj dni še en test da boš mogoče bolj sigurna.če pa še vedno neboš prepričana da je test pravilen se naroči na krvne teste ki mislim da bodo še najbolj zanesljivi in upam da bo + ter boš postala srečka
|
|
RE: Ali je možno???? 16.12.2008 20:45:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem mislila, da so CB najzanesljivejši testi, pa očitno niso Najprej sem naredila FS, potem še BC in ker sta oba pokazala rahlo drugo črtico, sem naredila če CB. Tudi ta je po nekaj minutah pokazal zeloooo rahel +, a se je na koncu izkazalo, da so zatajili vsi trije testi. Očitno bom naslednjič čakala kar na vidne rezultate nosečnosti - ko mi bo začel rasti trebuh
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......