mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miša99 na enem razgovoru so mi celo rekli, da sem edina, ki ve, da se prošnje za delo pišejo na roke Ja pa ja de, včasih že, danes se pa temu povečini bolj smejejo... No v, kakšnem starem učbeniku morda še piše tako, danes ko se povečini prilagajo zraven še CVji pa temu ni več tako. Morda v kakšen Revozu, če nekdo pošlje prošnjo naroko napisano za delo za trakom verjetno je vseeno. Če bi mi pa neka pravnica napisala prošnjo na roko, je pa velika verjetnost, da bi jo skenslali, ker to pomeni, da dela po principu "kopiraj, lepi, kopiraj lepi, tajnica pa prepisuje". Skratka jaz bi se že nekako potrudila, da bi prišla do printerja. to je bil razgovor za službo v Casinu. Če se pa kdo smeje na račun na roke napisane prošnj, mi pa kratkomalo dol visi. Če se gre za delo v Revozu, Preventu, v IT podjetju ali pa službo v JU, mora biti prošnja in CV, pa naj je to na roke napisana, ali na računalnik - mora to odražati tudi nek karakter človeka, ki jo je poslal - IMHO. Če pa kot kadrovnica (če to si) selektiraš kandidate glede na to, ali so poslali sprintano ali na roke napisano prošnjo, si pa diskriminatorka (čuje se kot trerminatorka ). ne moreš ljudi, ki jih ne poznaš, ne veš kakšni so, izločiti le, ker so pač na roke napisali prošnjo - pa če se tebi zdi to še tako predpotopna zadeva. a ni večja verjetnost da delaš copy-paste prav na prošnjah, ki se pišejo na računalniku
< Sporočilo je popravil mojamura -- 17.7.2008 8:52:49 >