Nika v službi
|
Če sem prav razumela, otroka do sedaj v varstvu drugih ni puščala več kot 24 ur.... Oprostite, meni pa se ne zdi prav, da iz čiste nule skoči na varstvo, ki bo trajalo 10 dni, ker ne more predvideti, kako se otrok obnaša med njeno (in moževo) daljšo odsotnostjo. Jaz za mojo madam vem, da ima zdaj že nekaj časa "mami fazo" in da zelo težko preživi že mojo nekajdnevno odsotnost. Pa je na moža navajena in ga obožuje. Ampak mami je pač mami. Midva sva najino bučko do zdaj že nekajkrat pustila v varstvu moje mame in očeta, ki ju obožuje in dobro pozna, saj živimo v isti hiši in jo tudi sicer varujeta, vozita v vrtec in iz vrtca, itd. Doma je bila torej z njima nekajkrat sama tja do 4, 5 dni. Ko pa je šla z njima na morje, sva jo morala priti iskat po 2 dneh, ker je ni bilo več za potolažit. Hočem samo povedati, da mi je skrajno neodgovorno puščati otroka v varstvu brez predhodne izkušnje, kako se ob odsotnosti obeh staršev obnaša.