Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Na pomoč - mami bi se rada oblekla 21.3.2005 8:50:07
|
|
|
|
.ču
|
Sicer nism iz Lj,samo jes bi šla v H&M,al pa New Yorker pogledat,pa S.Oliver,... Madonca,sej mate tolk štacun v Lj,da res ne bi smel bit problem,da to najdeš:zmeden: Samo mal je treba okrog,pa bo:) Lp
|
|
|
|
Na pomoč - mami bi se rada oblekla 21.3.2005 9:36:00
|
|
|
|
NATAŠA11
|
Saj ravno čas je problem, ker bom časovno omejena (časa bom imela max 2-3 ure), pa nisem iz Ljubljane in bi rabila čim več predlogov, da ne bi po nepotrebnem lutala in iskala primerne trgovine.:zmeden: Hvala za pomoč, sem pa tudi jaz imela v glavi samo te trgovine, bi pa rada zvedela za še kakšno!:)-
|
|
|
|
Na pomoč - mami bi se rada oblekla 21.3.2005 11:52:30
|
|
|
|
Rozalija
|
Največ boš sigurno našla če greš čez City park... pa maš tam H&M, S.Oliver... vse na kupu.... če ne se pa še do Emporiuma zapelješ pa tam v Top Shop pogledaš, majo dost take pocen robe. Pa zdaj imaš v City Parku še nekaj novih trgovin... sam ne me za imena sprašvat. Če maš res samo 2 uri, pol nima smisla kam drugam rint...
|
|
|
|
Na pomoč - mami bi se rada oblekla 21.3.2005 12:13:36
|
|
|
|
.ču
|
JOj,oprosti,jes sm te pa kr v glavi obsodila na to,da si iz Lj:)-:)se mi je še ful čudn zdel,kaj zej to nas tle gor sprašuješ:):)- Ti se kr v City Park podej,2-3 ure maš dost,da vse obletaš in ni :hudicek:da ne boš nekej najdla:) Sorry,še enkrat:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
katero ime vam je lepše?nika23Ema (
36%)
Naja (
9%)
Neja (
22%)
Lia (Liana) (
12%)
Tia (Tiana) (
20%)
Število vseh glasov: 527Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!