Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Na pomoč: čez PDP - kdaj v porodnišnico? 2.10.2007 21:01:17
|
|
|
|
Dejča
|
Predlagam, da se greš čez tri dni pokazat (jaz sem se po roku hodila vsaka dva dni v CE porodnišnico) in nikoli nisem bila tešča. Ti se kar najej, saj ne veš, če te morda ne zadržijo v porodni in boš predolgo brez hrane. Razen če nimaš dogovorjenega carskega, potem moraš biti najbrž res tešča.
|
|
|
|
RE: Na pomoč: čez PDP - kdaj v porodnišnico? 2.10.2007 21:04:37
|
|
|
|
Naja30
|
Kar v petek pojdi. Jaz bi šla, da bi bila čez vikend mirna. Tešča ne vem, zakaj bi morala bit, razen če res nimaš dogovorjenega CR. Jaz sem tudi bila 8 dni čez rok, ko sem rodila. Samo 1x sem bila na pregledu v porodnišnici, naslednji dan pa sem rodila
|
|
|
|
RE: Na pomoč: čez PDP - kdaj v porodnišnico? 2.10.2007 21:06:46
|
|
|
|
novakatja
|
Uh, hvala. Najbrž je res malo bedasto, da me ful skrbi, da ne bi umrla od lakote. Si ne morem pomagat!
|
|
|
|
RE: Na pomoč: čez PDP - kdaj v porodnišnico? 2.10.2007 21:09:07
|
|
|
|
cmokec
|
Kar v petek se pojdi pokazat, nimaš kaj za zgrešit. Pa prav na tešče so res samo tiste s CR. Lep in hiter porod ti želim.
|
|
RE: Na pomoč: čez PDP - kdaj v porodnišnico? 2.10.2007 23:24:05
|
|
|
|
ona
|
Joj,si me spomnila na moj prvi porod,ko me je tako zelo skrbelo,da ne bom lačna in sem na dan poroda zjutraj dobila popadke in sem tako začela jest,kot,da bo zmanjkalo Pol se pa šla lepo v porodnišnico sita s popadki na 5 minut in je šlo vse lepo in prav! ti se kar najej,ko te prime,saj itak ti bodo menda dali klistir in bo hitro šlo ven ,občutek,da si sita pa ti bo olajšal porod,kot je meni! Sem bila pa 4 dni čez rok in sem na dva dni hodila na ctg,če je kaj... Srečno!!!!
|
|
|
|
RE: Na pomoč: čez PDP - kdaj v porodnišnico? 3.10.2007 7:01:33
|
|
|
|
srki
|
Na prvi pregled po PDP so me pošibali kakšnih 5 dni ali več. Glede teščosti ne vem, jaz sem še večerjala, potem pa mi je voda odtekla in akcija.
|
|
|
|
RE: Na pomoč: čez PDP - kdaj v porodnišnico? 3.10.2007 9:13:58
|
|
|
|
taja83
|
Sem ti poslala ZS
|
|
|
|
RE: Na pomoč: čez PDP - kdaj v porodnišnico? 3.10.2007 10:00:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi šla kar v petek v P - mogoče bodo s pregledom zbudili tvojega in se bo odločil priti na svet . Moja izkušnja glede hrane: v soboto zvečer sem normalno pojedla večerjo, ponoči (ob 3h) se mi je odluščil čep, ob 4h mi je začela odtekati voda. V P sem prišla okoli 5h. Istega dne so mi zveče naredili urgentni CR. Zaradi CR nisem smela jesti do TORKA zjutraj!!! Lahko si predstavljaš, da sem že sanjala hrano Sem imela že kar majhen post . Tako, da se ti kar najej, da ne boš trpela lakote, tako kot sem jo jaz
|
|
|
|
RE: Na pomoč: čez PDP - kdaj v porodnišnico? 3.10.2007 11:02:59
|
|
|
|
suzolinka
|
Ja, ja v petek pojdi ... Jaz sem imela podobno situacijo. V petek sem bila dva prsta odprta, v ponedeljek pa že 3,5 in so me poslali gor ter mi sprožili porod in rodila v 4 urah, ker sem se tako hitro odpirala. Ti želim podobno
|
|
|
|
RE: Na pomoč: čez PDP - kdaj v porodnišnico? 3.10.2007 11:15:10
|
|
|
|
Azzurra
|
jaz sem šla na pdp in sem nato hodila na 2 oz. 3 dni na ctg, vse dokler so me zadržali, rodila sem 10 dni čez rok. zjutraj so mi vstavili svečko, za kosilo sem dobila samo juho, zvečer nič, začeli so popadki in rodila sem ob 4. zjutraj. lakota je bila zadnja stvar na katero sem mislila srečno.
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|
|
|
|
RE: Na pomoč: čez PDP - kdaj v porodnišnico? 3.10.2007 11:36:37
|
|
|
|
TinaUros
|
Ne zastopm, zakaj jo vse forcirate jest? Pa itak da nardijo klistir?? Ej punce, klistir čisti sm po ta zadni dol. In v slučaju CZ, ona bo z polhnim želodcem, anastezit pa ji bo ukazal še spiranje oz praznjenje le tega. Tako gre ta stvar in ne zastonj naročajo bit TEŠČE...to pomeni nič hrane, pa tudi vode ne. In če bo nato na pregledu vse ok, mož lahko še vedno skoči do najbljižjega kioska po eno čokoladco al pa sendvič.
|
|
|
|
RE: Na pomoč: čez PDP - kdaj v porodnišnico? 3.10.2007 13:42:16
|
|
|
|
novakatja
|
Hvala za spodbudo punce. Še vedno čakam. Šla bom v P res kar v petek, mogoče pa bo kaj. Na carski rez sploh ne računam, ampak nikoli ne veš, če ne bo treba... Kar se hrane tiče, jo pa najbrž res lahko na vsakem vogalu dobim.
|
|
|
|
RE: Na pomoč: čez PDP - kdaj v porodnišnico? 3.10.2007 13:54:28
|
|
|
|
suzolinka
|
Vzami si kake piškote s sabo, čaj pa itak na oddelku dobiš. Jaz sem ob 8h zjutraj šla v porodnišnico, na oddelek pa prispela ob 19h, to je eno uro po večerji. Večerje seveda nisem dobila, samo infuzijo in so piškoti prišli zeloooo prav. Zjutraj itak nisem mogla jest, ker sem bila vsa v pričakovanju. Kot je že ena napisala - pozabiš na to. Šele, ko je vsega konec, se želodček javi
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......