|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na pomoč, moj otrok noče jesti
10.3.2007 1:48:16   
Spelchi
Moj Ninček   noče jesti, na vsake 3-4 ure vleče 4 minute, včasih tudi 6 in to je to. Danes naprimer je imel obrok ob 14-tih, nato ob 18-tih ni hotel nič jesti in je zaspal do 24-tih, nato pa je jedel 6 min in nazaj zaspal. Sploh ne vem več kaj naj naredim .
Prosim vas za nasvet!!!!

LP

Spelchi
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Na pomoč, moj otrok noče jesti
10.3.2007 8:30:08   
Anonimen
mogoče pa  se pa v teh 4-6 minutah naje...??? in je pol sit...

(odgovor članu Spelchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2007 10:28:33   
Baucka
Spremljaj težo. Če ta ne pada in je otrok dobre volje je vse ok. Sedaj je že velik in se v manj časa neje pri prsih, saj vleče bolj intenzivno.

Gremo veselo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2007 10:46:15   
mama5
Pozdravljena!

Naša punčka se je že od vsega začetka dojila največ 5 minut! Pa sva po teh 5 minutah kupčka podrli, sem mislila, da zato več noče sesati,...pa ni hotela več, samo razjezila sem jo, če sem ji še ponujala dojko.

Do 5 meseca je imela dneve, ko je sesala na 1,5 ure do 2 uri, potem pa je prišel dan, ko ni jedla od 9 ure zjutraj do 17. ure...  Kako je bila "muhasta", ampak napredovala je v redu.

Sedaj, pri sedmih mesecih, pa imamo lep ritem hranjenja.

Kot je že napisano, če v redu napreduje in je dobro razpoložen, potem ni za skrbet.

lp in vse dobro!

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2007 18:46:52   
Maxica
Koliko je pa star? Mogoče res tako efektivno je, da dobi v teh minutah dovolj. Če kaka in lula, dobi dovolj. Pravijo, da se pri dojenju nikoli ne sme gledat na uro, ampak je treba poslušati otroka.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mama5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2007 22:47:49   
lysa
Moj sinček se hrani na 2-3 ure, vleče pa 7-8 minut že od rojstva. Pri dveh mesecih ima 7 kg. Tudi jaz ti svetujem, da spremljaš njegovo težo. Če je s tem v redu, potem se v tistih 4 minutah naje.

(odgovor članu Spelchi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?