|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na morje z psom
27.7.2010 13:30:13   
Sanjela
Mene pa zanima a je katera tukaj,ki sta bila z partnerjem-možem na hrvaškem morju z psom in kakšne izkušnje ima.

Sanjela
Dokler imamo spomine, obstaja preteklost.

Dokler imamo upanje, nas čaka prihodnost.

Dokler imamo prijatelje, je lepa SEDANJOST!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Na morje z psom
27.7.2010 13:36:31   
Felicita
moja vd tast in tašča sta bila z njihovo enoletno zlatko. seveda sta se pozanimala vnaprej za apartmaje - pes je bil lahko noter. sicer so pa vsi uživali, imeli so privat plažo pod apartmaji tako da je kuža lahko plavala in skakala v vodo in dovolj sence. pot je tudi prenesla bp. tko da pravita, da bosta ponovila drugo leto.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Sanjela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.7.2010 13:43:34   
Hope2
Mi vedno gremo povsod s psom. Prejšnja leta smo kampirali. Na plažo ni hodil, več ali manj je nekdo bil z njim v senci pri prikolici, če smo pa vsi šli na plažo, pa smo šli na oddaljeno "privat" plažo, obvezno kaka marela ali rjuha za senco. Mi ni da se pes kopa med ostalimi kopalci in poseda po soncu.
Zdaj pa hodimo v apartma in nas lepo čaka not, le na sprehode in igranja hodimo ven- kopamo ga ne v morju. Je tudi že v takih letih, ko mu najbolj paše not v hladuuser posted image . Nismo pa tudi nikoli cel dan na plaži, tak da je le cca 2x po 2-3 ure sam.
Nimamo nobenih slabih izkušenj, saj ne kopamo oz ne spuščamo nikoli psa na plažo, pobiramo kakce za njim, je vedno in povsod na vrvici, ko je sam v app ne laja, tak da se nima noben kaj vtikat ali zgražatuser posted image .

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 27.7.2010 13:45:25 >

(odgovor članu Sanjela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.7.2010 13:44:21   
Sanjela
ja saj jaz se tud ful odločam in iščem app ki bi lahko naša staffordka bla z nam v app saj ni težko najti so kar vredu pa rad bi enga blizu plaže ker naša je rada v vodi.pa da je dosti sence ja.saj pravzaprav še imama čas ker boma šla komaj septembra tako da se lahko še potrudim in poiščem kak fajn appuser posted image

Sanjela

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.7.2010 13:51:38   
Sanjela
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Mi vedno gremo povsod s psom. Prejšnja leta smo kampirali. Na plažo ni hodil, več ali manj je nekdo bil z njim v senci pri prikolici, če smo pa vsi šli na plažo, pa smo šli na oddaljeno "privat" plažo, obvezno kaka marela ali rjuha za senco. Mi ni da se pes kopa med ostalimi kopalci in poseda po soncu.
Zdaj pa hodimo v apartma in nas lepo čaka not, le na sprehode in igranja hodimo ven- kopamo ga ne v morju. Je tudi že v takih letih, ko mu najbolj paše not v hladuuser posted image . Nismo pa tudi nikoli cel dan na plaži, tak da je le cca 2x po 2-3 ure sam.
Nimamo nobenih slabih izkušenj, saj ne kopamo oz ne spuščamo nikoli psa na plažo, pobiramo kakce za njim, je vedno in povsod na vrvici, ko je sam v app ne laja, tak da se nima noben kaj vtikat ali zgražatuser posted image .

ja naša je še mlada komaj leto in pol stara tak da bi letos prvič šla z nama na morje pa me je kar fejst skrbelo ker namreč je ameriški stafford pa sta ravno včeraj bla pri nama znanca ki imata tudi staffordko pa sta me potolažla da ne rabima skrbet ker nista mela nobenih problemov povsod je bla lepo sprejetauser posted image user posted image user posted image eino enkrat je neka ženska stran vlekla vnukinjo pa rekla :joj brzo pokličite policijo ovo je nevaran pasuser posted image joj joj kakšni ljudje ki ne poznajo psov da te kap no

Sanjela

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.7.2010 13:52:13   
Felicita
Sanjela a maš kake posebne želje glede kraja? ker na Šolti (Maslinica točneje) so vsi blazno prijazni do psov oz. so psi dobrodošli... tko da mogoče tam poglej če je še kje frej. pa na pesjanar forumu vem da je par linkov do apartmajev, kjer pse jemljejo.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Sanjela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.7.2010 13:55:42   
Sanjela
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

Sanjela a maš kake posebne želje glede kraja? ker na Šolti (Maslinica točneje) so vsi blazno prijazni do psov oz. so psi dobrodošli... tko da mogoče tam poglej če je še kje frej. pa na pesjanar forumu vem da je par linkov do apartmajev, kjer pse jemljejo.

Ne nimam nevem kakšne posebne želje samo na šolto me ravno ne vleče preveč zaradi trajekta.Raje bi kje tukaj pri  trogiru splitu pelješac bolj na celini ali polotoku.saj nekaj sem že našla pa so mi poslali ponudbe pa se še odločam ker nekateri imajo v posezoni še zmerom previsoke ceneuser posted image

Sanjela

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.7.2010 14:39:14   
Spiria
Saj vem, da sem tečna, pa vseeno, dobronameren nasvet za v prihodnje - reče se s psom.
Kako lahko napišeš Z psom? Poskusi to izgovorit, pa boš videla, da ne gre. user posted image

(odgovor članu Sanjela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.7.2010 14:50:01   
Sanjela
IZVIRNO SPOROČILO: Spiria

Saj vem, da sem tečna, pa vseeno, dobronameren nasvet za v prihodnje - reče se s psom.
Kako lahko napišeš Z psom? Poskusi to izgovorit, pa boš videla, da ne gre. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zakaj bi bla tečna saj nisi.a verjameš da nisem niti pažnje polagala na to da sem tvoje sporočilo prvo debelo gledalauser posted image kaj te zdaj je, pol pa vidim napako user posted image

Sanjela

(odgovor članu Spiria)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 igrice za preganjanje dolgčasa med vožnjo
Vozimo se, poslušamo otroške pesmice, pravljice in še kaj. Pa se hitro naveličamo in takrat prav pridejo igrice, s kater...
7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?