|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na levi ali na desni?
4.10.2005 11:13:07   
Ines.
V stari Grčiji je menda veljalo, da če nosiš otročka na desni strani, bo fantek, če pa ne levi, bo pa punčka. V mojem primeru je v prvo res tako držalo. Mali pikec se je ves čas s hrbtom tiščal na desno stran. Zdej v drugo pa še ne vem, ker moram počakat na prve redne brce. Zanima pa me, ali pri vas tudi tako drži.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Na levi ali na desni?
4.10.2005 11:19:27   
Eviii
pojma nimam, kje se zadržuje moj-a user posted image . bom pa postala zdej bolj pozorna na to...

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.10.2005 13:25:30   
ivana25
Ojla!

Pri nas pa to ne drži... naša punčka je že od 30. tedna v glavnem na desni strani, nogice pa čutim na levi. Vmes se je za 1 teden prestavila na levo stran, pa ji oćitno ni bilo všeč in je zdaj spet na desni.  user posted image

Pozdravček!
Ivana

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
4.10.2005 13:39:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ivana25)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2005 13:47:40   
mml
Pri nas se večinoma zadržuje na desni strani, vmes seveda rogovili in jo je polno po celem trebuhu...je pa po vseh UZ user posted image , tako da se je mogoče od časov starih Grkov kaj spremenilo user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.10.2005 20:20:45   
janč
ja moj dojenček leši v desnem konsu, vendar pa še ne vem kaj bom rodila
bom sporočila

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.10.2005 20:26:45   
aljča
Jaz sem noseča v drugo in bi tud rekla da to ne drži.Hčerko sem nosila na desni strani.Sedaj pa imam pikico na levi.V prvo nisva vprašala kaj bomo imeli,ker sva hotla presenečenje,sedaj pa bomo,ker ne bomo zdržali do konca.user posted image

(odgovor članu ivana25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
4.10.2005 20:35:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu aljča)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......