Napolitanka
|
Pozdravljene, obračam se na vas, ker vem, da mi boste znale pomagati...skoraj 2 leti se že trudiva za , pa žal še nič...za mano je Klomifen, HSG, hormonske preiskave in fantom spermiogram...vse je OK, če že ne idealno...zdaj mi je Drobnič dal še napotnico za laparo in želi pa, da gre fant ponovno na spermiogram ...ja in tukaj nastanejo moji križi in težave, ker fant noče niti slišat več za spermiogram...že prvič, ko sva šla sva imele cele boje, tako je bil živčen.. Prvi vzorec je oddal spetembra pri Rešu in te izvide imam in so super, Drobnič jih je tudi tako ocenil..fant se seveda zdaj blazno upira..ko samo sliši za spermiogram rata totalno slabe volje...že tako, ne mara hodit k zdravniku....in skratka čisto sem slabe volje.... Zanima me ali je možno,da mi naredijo laparo brez dodatnega izvida spermiograma narejenega v GK? Če tako razmišljam tudi sama res ne vem, zakaj bi šel ponovno, če je izvid ok, razumem, da se kakovost sperme lahko s časom spreminja, ampak dvomim, da bi bila zdaj rezultat tako porazen,da ne bi mogla zaradi tega zanositi..razlaga na GK je da "potrebujejo en svoj papir"..kaj to pomeni, da dvomijo v strokovnost svojega kolega v Dravljah ? No skratka, ali je med vami katera, ki je šla na laparo brez tega izvida iz Gk? Ali je možno,da vzorec prineseva od doma? In ali mislite,da bi me lahko na dan posega poslali domov, ker bi prišla samo z izvidom spermiograma od Reša? Pa koliko časa se čaka na izvid na GK? Že v naprej se vam zahvaljujem za vsak odg. ps.ko se se prijavila za laparo so mi tam rekli,da izvida spermiograma tam ne potrebujem..kaj to pomeni,da je to samo Drobničeva muha? Pa želim, da vam Božiček letos prinese najlepše darilo .....
< Sporočilo je popravil UnderEja -- 8.12.2006 23:07:28 >
|