|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na laparo brez tega izvida iz Gk?
8.12.2006 11:27:51   
Napolitanka
Pozdravljene,

obračam se na vas, ker vem, da mi boste znale pomagati...skoraj 2 leti se že trudiva za user posted image , pa žal še nič...za mano je Klomifen, HSG, hormonske preiskave  in fantom spermiogram...vse je OK, če že ne idealno...zdaj mi je Drobnič dal še napotnico za laparo in želi pa, da gre fant ponovno na spermiogram ...ja in tukaj nastanejo moji križi in težave, ker fant noče niti slišat več za spermiogram...že prvič, ko sva šla sva imele cele boje, tako je bil živčen..

Prvi vzorec je oddal spetembra pri Rešu in te izvide imam in so super, Drobnič jih je tudi tako ocenil..fant se seveda zdaj blazno upira..ko samo sliši za spermiogram rata totalno slabe volje...že tako, ne mara hodit k zdravniku....in skratka čisto sem slabe volje....
Zanima me ali je možno,da mi naredijo laparo brez dodatnega izvida spermiograma narejenega v GK? Če tako razmišljam tudi sama res ne vem, zakaj bi šel ponovno, če je izvid ok, razumem, da se kakovost sperme lahko s časom spreminja, ampak dvomim, da bi bila zdaj rezultat tako porazen,da ne bi mogla zaradi tega zanositi..razlaga na GK je da "potrebujejo en svoj papir"..kaj to pomeni, da dvomijo v strokovnost svojega kolega v Dravljah ?user posted image

No skratka, ali je med vami katera, ki je šla na laparo brez tega izvida iz Gk? Ali je možno,da vzorec prineseva od doma? In ali mislite,da bi me lahko na dan posega poslali domov, ker bi prišla samo z izvidom spermiograma od Reša?
Pa koliko časa se čaka na izvid na GK?

Že v naprej se vam zahvaljujem za vsak odg.
ps.ko se se prijavila za laparo so mi tam rekli,da izvida spermiograma tam ne potrebujem..kaj to pomeni,da je to samo Drobničeva muha?

Pa želim, da vam Božiček letos prinese najlepše darilo user posted image .....

< Sporočilo je popravil UnderEja -- 8.12.2006 23:07:28 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moja težavica...
8.12.2006 11:52:50   
Anonimen
Draga napolitanka, za laparoskopijo ne rabiš spermiograma tvojega partnerja in lahko komot greš na operacijo in te ne bo nihče poslal domov. Je pa res, da v primeru, da gresta v postopek umetne oploditve, mora partner odat seme in to na ljgk in nikjer drugje. To ni drobničeva muha in ne velja samo za vaju, ampak za vse pare. Kozilij sprejema samo izvide iz ljgk in tako je in temu se ne moreš izognit. Tvoj partner pa se kar naj navadi da bo moral malo večkrat na spermiogram oz oddat seme. Saj ko bosta enkrat v postopku, bo moral za vsak postopek oddat seme. Ne vem kaj se upira, če je vse ok in nima problemov. Probajta se zmet, da vsaj od doma prinese, ampak, kot pravim, sigurno bo moral opravit to delo še kar nekajkrat. Pa še to, za konzilij je vedno potrebno imet vsaj 2 spermiograma z vmesnim razmikom okrog 3 mesece, lahko tudi več ali manj, neglede ali je seme ok ali ne.

Poleg tega Reš ne dela tako podrobne analize spermiograma kot ljgk, za kozilij pa se to rabi.

(odgovor članu Napolitanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Moja težavica...
8.12.2006 11:56:19   
lana38
Morda ti bo moja izkušnja kaj pomagala. Pred 10 leti sem morala iti na HSG, pa mi je G rekel, da naj partner opravi tudi spermiogram. Izgleda, da se vsi moški tega bojijo. No, jaz takrat mojega nisem uspela prepričati, da bi šel, pa sem vseeno bila na HSG. Izvid je bil OK in tudi rezultat se je pokazal, čez en mesec sem že bila user posted image . Imam 9 let starega sina. Pa tudi drugič sem z istim partnerjem zanosila lani po 15 mesecih truda, brez kakršnihkoli preiskav ali posegov. Žal se ni srečno končalo. Bila sem na UPN zaradi kromosomske napake pri user posted image . Zdaj pa tretjič spet ne rata. Trenutno sem na Klomifenu.  Če to ne bo pomagalo, pa me čaka še enkrat HSG ali HSC. Še se G ni odločil, kam me bi poslal. Po moje bi bilo bolje na HSC, da se kar odpravi, če so ostale kakšne zarastline po UPN in abrazijah(imela sem nampreč kar 3 abrazije, preden so odstranili vso posteljico). Drugače bi tako morala po HSG še na HSC, če mi kaj najdejo. Ne vem, nisem več dovolj pametna. Nekako že bo.
Mislim, da ti bodo opravili laparo, čeprav tvoj partner, ne bo šel na spermiogram.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Napolitanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?