Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Na koliko stopinj imate klimo? 25.6.2006 15:18:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Na 25 ali 26.
|
|
|
|
RE: Na koliko stopinj imate klimo? 25.6.2006 15:19:50
|
|
|
|
tipka
|
Po moje ne rabiš dati najprej na 21, potem pa na 25. Ko klima dela, vsaj tako imamo mi, dela z vso močjo, dokler ne pride do željene temperature, ne more delat še močneje, če itak dela z vso močjo.
|
|
|
|
RE: Na koliko stopinj imate klimo? 25.6.2006 15:49:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, razumem, kaj misliš. Samo mi hočemo (no ne mi, moj butelj) shladiti na manj kot 25. Ampak če damo na 22, se meni zdi, da piha kot iz hladilnika, v sobi je kot v ledenici. No, zato sem zdaj prav vesela, ko je moj butelj "ugotovil", da je tako, kot sem zgoraj napisala, v redu. Prej smo imeli ledenico. Če bi šlo tako naprej, bi bila jaz konec poletja že vsa revmatična.
|
|
|
|
RE: Na koliko stopinj imate klimo? 25.6.2006 15:58:32
|
|
|
|
taška30
|
Jaz sem sicer rada v ohlajenem prostoru, ampak sama klima mi gre pa na živce. Mislim, pihanje in to, pa sam zvok klime. Tako da mi prakticiramo, da nažgemo klimo na ful (recimo 17°C) za kake 15 minut, da se orenk ohladi, takrat se 'skrijemo' pred njo za vogal, potem jo pa ugasnemo in je ne prižgemo, dokler se spet ne segreje v stanovanju na 30°. Butasto, vem, pa sploh ne ekonomično, ampak tako pač je. Cca.2-3x na dan ponovimo vajo.
|
|
|
|
RE: Na koliko stopinj imate klimo? 25.6.2006 15:59:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, jaz bi tudi najraje tako.
|
|
|
|
RE: Na koliko stopinj imate klimo? 25.6.2006 16:02:03
|
|
|
|
tipka
|
Poznam eno tako navezo, mož zgoraj brez, žena pa v trenerki. Lani je bilo kar fajn poletje, ne prevroče, upam, upam, da ta peklenska vročina letos ne bo trajala v nedogled, ker gre meni tudi klima na živce.
|
|
|
|
RE: Na koliko stopinj imate klimo? 25.6.2006 16:03:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Naj bi bilo noter ca. 7-8 stopinj manj kot je zunaj. No, sej če hočete imeti bolj hladno, lahko, samo vas bo zeblo.
|
|
|
|
RE: Na koliko stopinj imate klimo? 25.6.2006 16:05:58
|
|
|
|
tulip
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Jaz, ko pridemo domov (če slučajno ne pustimo klime kar vklopljene ...) prižgem najprej na kakšnih 21 ali 22, da se shladi, potem pa dam na 25. Pa se mi še skozi zdi precej hladno. Isto mi, še raje jo dam na 26, sicer se moram kar oblečt! Mojemu pa paše mrazzz... A so vsi moški taki?
|
|
|
|
RE: Na koliko stopinj imate klimo? 25.6.2006 16:09:29
|
|
|
|
Marogica
|
Mi jo imamo na 23 stopinj in nič ne spreminjamo nastavitev.
|
|
|
|
RE: Na koliko stopinj imate klimo? 25.6.2006 16:30:23
|
|
|
|
cmokec
|
Mi imamo klimo na 25-27 stopinj, odvisno, ali smo veliko časa notri in smo ohlajeni (25 stopinj), če pa pridemo pregreti od zunja, pa ne manj kot 27 stopinj. Tudi ne hladimo v začetku bolj, ampak se skupaj z zrakom v prostoru ohlajamo. Lahko, da kompliciram, samo imamo dojenčka in ga nebi rada prehladila. Zato res pazim, da ne piha v nas in da ni v prostoru ni manj kot 5 stopinj razlike od zunanje.
|
|
RE: Na koliko stopinj imate klimo? 25.6.2006 18:20:26
|
|
|
|
Carovnica Mica
|
22-23.stopinj
|
|
|
|
RE: Na koliko stopinj imate klimo? 25.6.2006 18:26:15
|
|
|
|
Anonimen
|
mi mamo v stanovanju tm cca 28 stopinj, klimo mam pa naštelano na 20 stopinj da dela na ful, ker dela samo takrat ko nas ni v prostoru. pa še to, zdele je recimo 3 ure hladila celo stanovanje..beri dnevno cca 4x5 metrov pa zravn je še mini kuhnja in spalnica 4x4 pa še hodniček je vmes in je uspela shladit na 24 sopinj kar se mi zdi ravno idealno. ko smo pršli not sem jo ugasnila okna bodo pa ostala zapta dokler ne bo zunaj manj stopinj k notr. ko somo v dnevni klima ne dela ker mamo 2 mesečno dojenčico pa tut dvoletnica več al mn nagica leta okol
|
|
|
|
RE: Na koliko stopinj imate klimo? 25.6.2006 19:16:24
|
|
|
|
Mariposa
|
Na 21 stopinj, vendar potem, ko se mi zdi, da je dovolj hladno izklopim za kako uro in jo potem prižgem,...takrat je na ful. Če je pa res vroče pa dam na najmanj, pa skoz dela,...isto na 21 stopinj.
|
|
[Brisano sporočilo] 25.6.2006 19:23:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Na koliko stopinj imate klimo? 25.6.2006 19:59:11
|
|
|
|
Morgaine
|
Mi jo imamo večinoma na 24 stopinj.
|
|
|
|
RE: Na koliko stopinj imate klimo? 25.6.2006 20:31:57
|
|
|
|
pety78
|
Mi je nimamo in crkujemo. Kak sem vam fauš!
|
RE: Na koliko stopinj imate klimo? 25.6.2006 21:07:55
|
|
|
|
Lejči
|
25 st., izjemoma manj
|
|
|
|
RE: Na koliko stopinj imate klimo? 25.6.2006 21:23:28
|
|
|
|
M_A_J_A
|
24 stopinj! Keberček kje pa imate namontirano zunanjo enoto klime? Jaz bi takoj rekla, da je nekaj narobe, moj pa pametuje, da se to lahko zgodi v primeru, ko je klima namontirana zelo nizko in se okoli nje dogajajo kakšne packarije (lulanje kužkov,...). Drugače pa naša klima hladi celo stanovanje imamo jo na vrhu stopnic, odprto pa vse razen kopalnice, ki je še v izdelavi.
|
|
|
|
RE: Na koliko stopinj imate klimo? 25.6.2006 21:53:35
|
|
|
|
tejčica
|
Mi imamo klimo naštimano na 25°. Če bi bilo po moje še manj, moj je pa bolj "aklh". Bi se mi pa brez klime že zmešal. Pri nas že jutranje sonce segreje stanovanje na 28-29°, tako da si lahko samo mislite kaj je šele potem čez dan. Kadar pa so še noči tako tople da ne morem spati, grem v dnevno, prižgem klimo in spim kot angelček. Če je ne bi imeli, bi bila jaz že nazaj na Gorenjskem.
|
|
|
|
RE: Na koliko stopinj imate klimo? 25.6.2006 21:56:41
|
|
|
|
rija
|
Trenutno na 17 stopinj, ker sem jo napačno sprogramirala, pa cel dan ni hladila in je zopet kot v peklu..... Smrdi pa lahko tudi, če že dolgo niste menjali plina....meni se je isto dogajalo v avtu......plin bi se naj menjal vsako leto....tako so vsaj meni rekli....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.6.2006 22:26:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Na koliko stopinj imate klimo? 25.6.2006 22:43:32
|
|
|
|
rija
|
Bo treba serviserja poklicat....meni je tako nagravžno smrdelo v enem od prejšnjih avtov, da sem prvih pet minut dala na ful in luftala, luftala.....
|
|
|
|
RE: Na koliko stopinj imate klimo? 26.6.2006 10:48:39
|
|
|
|
Klara-1
|
Midva imava na 21.
|
|
|
|
RE: Na koliko stopinj imate klimo? 26.6.2006 11:30:54
|
|
|
|
KIRA
|
25 manj ne, je premrzlo
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?