Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Na kateri strani lahko preverim... 12.2.2009 7:50:00
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* ... do je lastnik določene parcele/hiše oz. a se to sploh da (je brezplačno javno dostopno)? http://portal.sodisce.si/vpogledi/zk.portal
|
|
RE: Na kateri strani lahko preverim... 12.2.2009 7:53:32
|
|
|
|
Kerensa*
|
A to prav vidim, da moram za 1x-ni vpogled plačati 1,31€? Pa mislim, da ni to ta stran... Ena belo - zelena je bila nekoč nekje, če se prav spomnim. No, če ni bilo tisto kaj drugega.
|
|
|
|
RE: Na kateri strani lahko preverim... 12.2.2009 8:29:18
|
|
|
|
Shorty_
|
geodetska uprava al kako že...hm.. neki cajta nazaj sem jz to iskala sam rabiš parcelno številko pa še eno številko.. a te cifre maš??
|
|
|
|
RE: Na kateri strani lahko preverim... 12.2.2009 8:31:08
|
|
|
|
malecka
|
Javni vpogledi preko emonete - prostor.gov.si/emoneta/index.jsp - 14k - Posnetek - Podobne strani
< Sporočilo je popravil malecka -- 12.2.2009 8:36:34 >
|
|
RE: Na kateri strani lahko preverim... 12.2.2009 8:33:06
|
|
|
|
malecka
|
A si mislila to, upam da funkcionira. Na tej strani smo mi gledali, vendar moraš za vsakih pet novih pogledov dat neke odgovore zaradi varnosti....mislim, da gre nekak tako
|
|
RE: Na kateri strani lahko preverim... 12.2.2009 8:35:00
|
|
|
|
Shorty_
|
ja parcelno pa katastrsko številko rabiš ja. A to imaš?
|
|
|
|
RE: Na kateri strani lahko preverim... 12.2.2009 8:40:37
|
|
|
|
Kerensa*
|
Sem jo kar tam na strani našla. Pa po vsem ostalem tudi obe solastnici. In s stricem Googlom tudi njune naslove, telefonske številkje in e-maile (celo moža od ene ).
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?