|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na kakšnih vzmetnicah spite?
23.1.2006 22:34:08   
ori
Nameravamo kupiti novo vzmetnico za našo 2,5 let staro deklico pa ne veva za kaj naj se odločiva. Ali pozna kdo ležišča iz pene-kako se spi na njih? S čim je prevlečeno ležišče dormeo iz lateksa-kakšno prevleko ima? Ali ga je kdo kupil za malega otroka? Kako se čistijo ležišča iz lateksa (Otroci lulajo, bruhajo itd...)? Če ima kdo izkušnje naj prosim pove kao se obnese! Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Na kakšnih vzmetnicah spite?
23.1.2006 22:38:38   
Andra
Mi imamo jogije Dormeo in smo z njimi zelo zadovoljni. Za otroke se dobi nepremočljiva zaščita, ki jo pri malih otrocih toplo priporočam. Preko dam rjuho in to je to.

(odgovor članu ori)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2006 23:07:37   
Anonimen
user posted image Evo, naša Tia ima tudi dormeo, preoblečen z nepremočljivo prevleko in rjuho čez. Res je super, tudi bolje spi zdaj na tem jogiju.

(odgovor članu ori)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2006 23:38:38   
lelaval
Mi pa imamo kar s "fedrami".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.1.2006 19:16:35   
Katrin
Midva imava Dormeo in sva zelo zadovoljna; za user posted image  sva pa kupila nek anti (alergijski, statični ... kaj jaz vem kaj še) otroški jogi v Baby centru. Stal je nekaj med 20 in 30 tisoč.

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2006 13:17:40   
Reja
Mi smo kupili malo dražje, so trše in imajo vmes palmino lubje al kaj, ki menda preprečuje, da bi se zbirale pršice. Se pa super spi na njih.

Za vzmetnice se mi zdi pametno kupiti res kakšne dobre, ker jih imamo ponavadi za dalj časa, kakovost spanja pa je tudi zelo odvisna od njih.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.2.2006 1:00:35   
pika**
Prej sva imela unga na fedre, zdaj pa že 2 mesca Dormeo . Mal me že nehava hrbet bolet. Je bilo pa za znoret, da sem že skoraj jokla.

Mali ima pa še  podedvan jogi . Kupla sem  MEDICO prevleko od Odeje   in se zaenkrat obnese.  Me je v trgovini   prepričvala da, druge ni, jaz pa trma  - hočem tisto anti za vse živo. Ko sem doma še enkrat pogledala na internet in vidla , da sem imela prav , sem bla čist penasta. Obstaja MEDICO LUX prevleka za  bebi jogi , ki je antigard, anti alergik, statik....

Zdej se odločama, da bi še starejšemu sinku kupili Dormeo.

am, bam, pet podgan

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.2.2006 7:50:29   
MarijaPo
jaz spim  na vodni postelji, moz pa na super trdem lateksu, za otrocicka pa se ne veva kaj bova kupila, ampak se po moje ne bova prevec obremenjevala, po moje so defaultne stvari kar v redu

(odgovor članu pika**)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.2.2006 12:26:36   
Anonimen
Na vzmetnici z žepkanimi vzmetmi z različnimi conami in spominsko peno.

(odgovor članu ori)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.2.2006 12:56:28   
rija
Trdi latex jogi iz Ikee za 30 jurjevuser posted image  
Spimo? Nad pričakovanji dobro. Mogoče jih bomo celo obdržali, ker so bili mišljeni za čas, dokler nebi dobili vodne postelje....

(odgovor članu ori)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.2.2006 20:50:13   
spacey
Mi in tamauček spimo na Dormeo-tu in je super. :)

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.2.2006 23:18:20   
rey
Dormeo je najcenejši latex in temu primerna je tudi kvaliteta. Dosti kvaletetnejše nudijo nekateri slovenski trgovci za par jurčkov več. Jaz imam probleme s hrbtenico in na dormeu nisem mogla spati niti eno noč, prav tako ne moja babica. V primerijavi z mojim sedanjim lateksom od Slovenske postelje je dormeo kot bi spal na deski. Z tiste ki grejo iz vzmetnic na dormeo je verjetno kar ok. Če pa greš iz kvalitetnega lateksa na dormeo...

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.