Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Na kakšnih vzmetnicah spite? 23.1.2006 22:38:38
|
|
|
|
Andra
|
Mi imamo jogije Dormeo in smo z njimi zelo zadovoljni. Za otroke se dobi nepremočljiva zaščita, ki jo pri malih otrocih toplo priporočam. Preko dam rjuho in to je to.
|
|
|
|
RE: Na kakšnih vzmetnicah spite? 23.1.2006 23:07:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, naša Tia ima tudi dormeo, preoblečen z nepremočljivo prevleko in rjuho čez. Res je super, tudi bolje spi zdaj na tem jogiju.
|
|
|
|
RE: Na kakšnih vzmetnicah spite? 23.1.2006 23:38:38
|
|
|
|
lelaval
|
Mi pa imamo kar s "fedrami".
|
|
|
|
RE: Na kakšnih vzmetnicah spite? 26.1.2006 19:16:35
|
|
|
|
Katrin
|
Midva imava Dormeo in sva zelo zadovoljna; za sva pa kupila nek anti (alergijski, statični ... kaj jaz vem kaj še) otroški jogi v Baby centru. Stal je nekaj med 20 in 30 tisoč. Lp
|
|
RE: Na kakšnih vzmetnicah spite? 27.1.2006 13:17:40
|
|
|
|
Reja
|
Mi smo kupili malo dražje, so trše in imajo vmes palmino lubje al kaj, ki menda preprečuje, da bi se zbirale pršice. Se pa super spi na njih. Za vzmetnice se mi zdi pametno kupiti res kakšne dobre, ker jih imamo ponavadi za dalj časa, kakovost spanja pa je tudi zelo odvisna od njih.
|
|
|
|
RE: Na kakšnih vzmetnicah spite? 3.2.2006 1:00:35
|
|
|
|
pika**
|
Prej sva imela unga na fedre, zdaj pa že 2 mesca Dormeo . Mal me že nehava hrbet bolet. Je bilo pa za znoret, da sem že skoraj jokla. Mali ima pa še podedvan jogi . Kupla sem MEDICO prevleko od Odeje in se zaenkrat obnese. Me je v trgovini prepričvala da, druge ni, jaz pa trma - hočem tisto anti za vse živo. Ko sem doma še enkrat pogledala na internet in vidla , da sem imela prav , sem bla čist penasta. Obstaja MEDICO LUX prevleka za bebi jogi , ki je antigard, anti alergik, statik.... Zdej se odločama, da bi še starejšemu sinku kupili Dormeo.
|
|
RE: Na kakšnih vzmetnicah spite? 3.2.2006 7:50:29
|
|
|
|
MarijaPo
|
jaz spim na vodni postelji, moz pa na super trdem lateksu, za otrocicka pa se ne veva kaj bova kupila, ampak se po moje ne bova prevec obremenjevala, po moje so defaultne stvari kar v redu
|
|
|
|
RE: Na kakšnih vzmetnicah spite? 3.2.2006 12:26:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Na vzmetnici z žepkanimi vzmetmi z različnimi conami in spominsko peno.
|
|
|
|
RE: Na kakšnih vzmetnicah spite? 3.2.2006 12:56:28
|
|
|
|
rija
|
Trdi latex jogi iz Ikee za 30 jurjev Spimo? Nad pričakovanji dobro. Mogoče jih bomo celo obdržali, ker so bili mišljeni za čas, dokler nebi dobili vodne postelje....
|
|
|
|
RE: Na kakšnih vzmetnicah spite? 3.2.2006 20:50:13
|
|
|
|
spacey
|
Mi in tamauček spimo na Dormeo-tu in je super. :)
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.