|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na infuziji....
1.3.2007 13:07:11   
Pilar
ja, ne vem katera viroza je v zraku, toda mi smo z Juretom zaradi bruhanja v soboto in nedeljo, pa tudi v ponedeljek, pristali na infuziji...nič ni hotel jesti, piti...tako da sem šla v ponedeljek k pediatru po napotnico in v ljubljano....saj sva v torek prišla že domov( 2x so mu dali infuzijo)...in še vedno skoraj nič ne poje, pije pa, tako da upam na boljše....Jureta se vse takoj prime, ker resnično malo poje, ko pa je samo malo bolan, pa hrane niti od blizu ne vidi...so pa bolni vsi okoli nas( prebavne motnje take in drugačne).....včasih imam pa res prko glave teh bolezni.....

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Na infuziji....
1.3.2007 13:17:32   
NiLe
ja, veliko je teh "čudnih" viroz z bruhanjem in drisko zadnje čase. Fino, da ste že doma, naj user posted image  čim več pije in počiva.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2007 13:18:59   
Tiamo
revček bogi... probaj mu vsiliti saj tekočino!! Jaz sem moji (po nasvetu pediatra), tisti dan ali dva po infuziji dala bobi palčke. Sol na njih zadrži tekočino in žejna je bila po njih. Tako, da probaj mogoče ti bo bobi palčke jedel in potem veliko popil.  

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2007 13:25:49   
Pilar
tisti dan ali dva po infuziji dala bobi palčke. Sol na njih zadrži tekočino in žejna je bila po njih. Tako, da probaj mogoče ti bo bobi palčke jedel in potem veliko popil.

ravno danes jih je jedel in poj je nekaj pil....ampak kako za vraga naj otroku vsilim tekočino, če pa namensko odriva...in se brani...edino kar trenutno pije, je čokoladno mleko.....aja, pa cedevita...vse ostalo že prej kriči, da ne bouser posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.3.2007 13:28:37   
mml
Pilar, saj je čisto vseeno kaj pije, samo da pije (no ne ravno mleko, ker to bolj šteje za hrano, ampakt tudi to je boljše kot nič). Tako da mu mirne duše daj za pit tisto kar si želi, oziroma mu paše. Poskusi z Izostarjem, vsebuje sladkor in elektrolite in je po sestavi zelo podoben Nelitu, samo da ima boljši okus.

Držim pesti, da boste kmalu boljše user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.3.2007 14:01:01   
Izabela_
Tele bolezni so res grozne, naš Matevž je bil od oktobra več bolan kot pa zdrav, se mi zdi. Trenutno je spet hudo bolan in zavrača vso hrano že od torka, edino malo juhice je šlo dol, pije pa na srečo še (čaj). Ponoči pa je tudi spil mleko. Upam, da bo kmalu bolje pri vseh nas!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.3.2007 14:20:30   
violinski
Cedevita je čisto super izbira (nekaj je boljše kot nič), čokoladno mleko je bolj tko tko, ampak vseeno, samo da nekaj pije. Je pa res, da več kot toliko ga ne moreš silit. Pri nas smo imeli srečo, smo v januarju bili že dvakrat obuti, da gremo na infekcijsko (napotnico sem dobila, ko driska 4 dni ni prenehala), k sreči je potem malček nehal bruhati, začel lepo zadrževati vodo in jo celo normalno odvajati. Čeprav, ko sva bila na infekcijski pred več kot letom dni (zaradi čisto drugega razloga), so mi sestre povedale, da je itak dobro, da pridejo na infuzijo, ko so taki, se jim vsaj povrnejo soli in minerali.

Slane paličice, ki ti jih je priporočila Tia so pa res v redu, ker otrok po njih prav gotovo išče nekaj, za se odžejat. Pa otroci jih imajo itak radi.

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?