|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na dopust brez klime
23.6.2006 10:41:57   
Anonimen
Naslednjo soboto gremo na dopust in ob rezervaciji smo gledali na čisto druge stvari kot je klima v apartmaju. Zdaj smo pa ugotovili, da naš apartma nima klime. Imamo pa leto in pol staro punco. Kaj zdaj. ALi imate kakšen dober predlog, kako ohladiti apartma, če ni klime? Ali pomaga kakšen ventilator?

Hvala in lp.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Na dopust brez klime
23.6.2006 10:49:12   
total
Ja,ventilator vzemite seboj,za silo je dober.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.6.2006 10:53:11   
Anonimen
Ja, ventilator pomaga. Lahko ga kupite tudi na morju, če vam v avtu zmanjka prostora.

Se pa na morju vročina precej lažje prenaša kot na celini. Mi letos klime sploh še nismo prižgali za hlajenje. Če je apartma v senci, ne bi smelo biti (pre)vroče, saj zdaj beton še ni tako razbeljen kot avgusta.

Kaj pa če poiščete drug apartma? A ste plačali že celoten termin?

Vsekakor uživajte user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Mič -- 23.6.2006 10:56:21 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.6.2006 11:31:22   
mala
user posted image ja ventilator tud pomaga, mi gremo s 13 mesečnico na morje v neklimatiziran apartma in vsekakor gre ventilatorček z namiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.6.2006 11:36:11   
idika
Ti ne priporočam klime. Bo tamala zbolela pa boš imela pokvarjen dopust. Tud z ventilatorjem se majčkeno ohladi apartma, če pa je v senci pa ne bo tako vroče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.6.2006 12:14:26   
mika
Ti ne priporočam klime. Bo tamala zbolela pa boš imela pokvarjen dopust.

Mi imamo na morju klimo in je vklopljena takrat ko nas ni noter, ker potem bi vsi zboleli.
Najbolje da vzamete ventilator. Okna imejte na stežaj odprta tam, kjer  ne sveti direkt sonce.

uživajte na dopustu.

(odgovor članu idika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.6.2006 22:51:55   
Anonimen
Če se klima "pametno" uporablja, nihče ne zboli. To velja tako za apartma, kot tudi za avto.

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.7.2006 12:17:40   
Anonimen
Ti ne priporočam klime. Bo tamala zbolela pa boš imela pokvarjen dopust. Tud z ventilatorjem se majčkeno ohladi apartma, če pa je v senci pa ne bo tako vroče.

Če klimo uporabljaš normalno, se ne bo nihče prehladil. Tudi mi smo bili na dopustu z malčkom, pa mu klima ni nič škodila

(odgovor članu idika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.7.2006 12:22:24   
jasnika
toliko vas piše o klimi na morju, a pol mate doma tudi vsi klimeuser posted image user posted image
saj če gre doma brez klime, nevem zakaj bi bilo na morju kaj drugače, temp se bistveno ne spremenijo mislim ni razlike med temp v mb pa na morju

mi zmoremo doma komot brez klime in ne delamo panike ker je na morju nimamo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.7.2006 12:41:20   
TVN
Se podpišem pod post od Anonimne(ga). Klima je povsem super zadeva, če jo pametno in pravilno uporabljaš.
Ja, imamo klimo, v hiši in v avtih in tudi na počitnice gremo tja, kjer je klimatizirano. Si težko predstavljam življenje brez klime, čeprav je res, da smo prej, ko smo bili brez nje, tudi nekako preživeli. Po drugi strani pa se je vreme tudi pošteno spremenilo.
Moje osebno mnenje pa je, da so ventilatorji prav tako nevarni za zdravje kot klima. Če se jih seveda uporablja za direktno pihanje....

Naj vam bo lepo - s klimo ali brez nje.....

p.s. Jaz bi apartma zamenjala (če je to seveda mogoče), sicer pa preveri, kakšno lego ima. Je pa verjetno, da glede na visoko sezono, kaj posebnega ne moreš več narediti. Torej ti res ostane le ventilator. Za prihodnje pa je to dobra "šola".....

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.7.2006 12:49:51   
Lari
Najprej vam moram povedat, da me je najbolj skrbelo to, da je apartma v mansardi in mi živimo v hiši v mansardi, pa je obupno vroče, če nimamo klime, zato me je precej skrbelo glede tega. Ampak naj vam povem, da smo že iz dopusta in da smo se imeli odlično. Klime sploh nismo pogrešali. Očitno je streha dobro izolirana in ni bilo težav z vročino. BIlo je mogoče sredi dneva malenkost vroče, ampak smo pač nagi hodili po aparmaju, pa je bilo čisto super. Tako, da tudi če bi bila, je nebi potrebovali. Ventilator smo pa uporabljali samo prva dva dneva, potem pa tudi to ne več, ker ni bilo spremembme.Tako, da hvala za vaš čas in odgovore, ampak smo super preživeli tale naš dopust brez klime.

LP.

Lara in Jan, moja sončka.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.7.2006 21:10:32   
Urša
Mi smo imeli na morju sobo v mansardi in je bilo obupno vroče! Ta mala 2 niti spat nista mogla. Nikoli več nikamor brez klime-to je bila naša izkušnja!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Lari)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.7.2006 22:42:48   
rija
Uh, jaz pa zdaj ko imam user posted image  prvo pogledam, če je klima.

Z veseljem in pametjo jo uporabljamo v avtu in doma, pa smo zaenkrat hvala bogu še vsi zdravi. Od ventilatorja pa pri nas doma ni neke koristiuser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?