|
Na današnji dan,pred 18 leti, 8.4.2007 8:55:42
|
|
|
|
Anonimen
|
si prišla v naročje naše družine. Majhna, debelušna dolgolasa deklica. Neizmerno si nas razveselila s svojim prihodom, mene, tatija, sestro in brata. Tistega dne je bil lep sončen dan, ti si nam ga naredila še bolj svetlega. V vseh teh letih, smo skupaj potovali po obdobjih tvojega otroštva. Kot vsak otrok si tudi ti premagovala ovire življenja. Trud pri prvih korakih, prve besede, premagala si strah pri vstopu v hram znanja. Poglavitno delo tvojega otroštva je bilo igra in učenje, ob strani pa smo ti stali, mi tvoja družina, bili smo ti v oporo in tolažbo. Budno in s srcem smo te dan na dan spremljali. Če prav, pravijo, brezskrbno otroštvo, pa ni res, tudi vi otroci se prebijate s skrbmi v vode odraslosti. Danes pa, ljuba moja hči,s i prestopila prag v odrasel svet. Čaka te zapleteno in boja polno življenje. Sedaj se boš morala postavit zase,si uredit življensko pot,tako, da bo zate najbolj primerno.Ne pozabi, mi smo še vedno tukaj, tvoja družina, z srcem in ljubeznijo, v oporo.Sedaj pa odgovarjaš sama zase,za svoja dejanja. Iz srca ti želim, srečno pot v nadaljevanju življenske poti, s čim majn ovir in težav,tako, kot si vsaka mama in seveda vsa družina želi za svojega otroka oziroma člana družine. Nika, neizmerno te imamo radi!!!!! Vse najboljše za tvojih, danes dopoljnjenih, 18 let.
< Sporočilo je popravil katrin -- 8.4.2007 9:51:07 >
|
|
|