|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na bolniski v nosecnosti
30.4.2005 13:52:26   
Seven*
Trenutno zakljucujem porodnisko in mi okolica ful gnjavi, da naj recem ginekologu, da me da na bolnisko, ker sem trenutno v 22 tednu nosecnosti in se mi baje ne splaca it delat. Jaz jim zatrjujem, da biti tri mesece na bolniski ni vec tako enostavno kot je vcasih bilo. A je res tako? Kako je z pridobitvijo bolniske. Rada bi jim zaprla "gobce". Enostavno nisem clovek, ki bi z veseljem goljufal drzavo. Ni to v mojem karakterju. Raje sem tisti cas brezposelna.. A je tako tezko razumeti, da hoces biti posten? :grrr::grrr: :(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Na bolniski v nosecnosti
30.4.2005 13:54:30   
karmy
delaj po svoje in ne poslusaj drugih.. ce se uredu pocutis, zakaj ne bi sla delat?

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Na bolniski v nosecnosti
30.4.2005 14:07:38   
BokiMB
Res smotano. Mene je ginekologinja med nosečnostjo tudi pri vsakem obisku vprašala, če mi napiše bolniško!? Pa zakaj? Da bi doma lenarila?

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Na bolniski v nosecnosti
30.4.2005 14:59:09   
mamsi
Če je s tabo in otročkom vse okej, načeloma ne dobiš bolniške, razen, če znaš pojamrat ginekologu tko dobr, da ti vrjame:zmeden:. Tko da ti kr lepo na izi delej, ne se prtegnt:)-:)-:)-, predvsem pa naredi tko, kot teb najbl ustreza.;)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Na bolniski v nosecnosti
30.4.2005 15:33:30   
Anonimen
Pri nas je šefica take "peimere", kot je tvoj, kar sama na bolniško šibala. To pomeni, da je že po telefonu, ko so se punce najavljale, kdaj da se jim začne naslednja porodniška, kar odslavljala z besedami, pa kaj boš zdaj za tri mesece hodila, lepo doma bodi z otrokom in lepo nosčenost želim. Kako so pa potem (bile so tri take) dejansko prišle do bolniških, pa ne vem.
Če pomisliš, v treh mesecih se res še pošteno v delo ne boš vpeljala, ko boš itak spet šla na porodniško. Namesto tebe bo verjetno tako ali tako ves čas moral nekdo biti na tem delovnem mestu, tako da prav veliko hudega res nobenemu ne boš naredila, če boš lepo doma.
Razumem pa, če ne znaš narejeno jamrat, da te nekaj boli oziroma, da nekaj s teboj ni v redu. Tega tudi jaz ne znam. Še če me kaj zelo, zelo boli, zdravniku samo rečem, da me pač boli. Jaz bi na tvojem mestu zdravniku lepo razložila situacijo, potem pa naj naredi, kakor ga je volja.

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Na bolniski v nosecnosti
30.4.2005 17:30:24   
Pia73
Seven ne oziraj se na okolico. Pa saj ti mi ne deluješ kot človek, ki mu je dosti mar za okolico.

Jaz sem noseča drugič in sicer 28t 1/7 pa še vedno delam, samo moram pa priznati, da je sedaj kar težje kot pri prvi nosečnosti. Ko sem pri prvi nosečnosti prišla domov sem se lahko ulegla ali počela kr mi je pasalo, sedaj pa temu ni več tako. Mož dela vedno popoldne živahen 4,5 letnik pa tudi zahteva svoje. Seveda pa mi ni tako hudo, da bi ostala doma, saj imam fino delo, v pisarni, nimam strank, kadarkoli se lahko ustanem, grem jesti, piti na WC, skratka nič mi ne majka,.. Premisli še s tega vidika.

Moja G ni najbolj naklonjena bolniški, pa mi jo je vseeno ponudila. Mislim, da se druga nosečnost vseeno drugače tretira.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Na bolniski v nosecnosti
30.4.2005 17:35:50   
Seven*
Nisem dala dovolj kljucnih podatkov. To zelijo namrec moji strasi. Zaposlena sem pri njih, ker ima oce firmo. Zapletena situacija..

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Na bolniski v nosecnosti
30.4.2005 17:47:26   
Pia73
Ja to pa situacijo kar obrne. Pa, če se prav spomnim z mamo nista glih v najboljših odnosih. Če misliš, da te bo nažirala, ko boš, če boš začela delati je mogoče res še najboljše, če ostaneš doma. Sicer pa tako ne bi dolgo delala, še kaka dva meseca, pol pa dopust, pa porodniška,..

Odločitev ni najlažja, res je,........

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Na bolniski v nosecnosti
30.4.2005 18:05:10   
Anonimen
Ah, Seven, popusti, pa bodi doma. itak bo poletje, vročina, ti s trebuhom, itd...Če se da, pa malo uživaj. G se po moje da napalamudit, če je vsaka druga nosečnica na bolniški od prvega dne nosečnosti :zmeden:, potem po moje ni tako težko dobiti bolniške. Čeprav, ja, sem tudi jaz proti temu, ampak, če ti je ponujeno, izkoristi.

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Na bolniski v nosecnosti
30.4.2005 23:13:23   
Skabi
Jaz sem bila v obeh nosečnostih zadnja dva meseca na bolniški. Pred tremi leti nisem imela kaj izbirat (slabokrvnost). Vsake 4 tedne mi je komisija bolniško sama podaljšala brez težav.
drugič je bilo malo težje. v bolniško sme želela sama dva meseca pred porodniško (bil je september, jaz pa delam v šoli). Pri G je šlo brez težav, po 4teddnih pa so me klicali na komisijo- Sama sem se morala zagovarjati, zakaj sem na bolniški, pa še potem so mi jo podaljševali po 14 dni. Pa še nikamor nisem smela vmes. Samo doma bit in počivat. Mojo sovaščanko so v enem mesecu prišli dvakrat kontrolirat.

Jaz se kljub omejenem gibanju nisem dolgočasila niti en dan. Lahko se v miru pripraviš na otročka. Ali pa pejt v trgovino za ustvarjalne, si nakupi materiala in začni ustvarjat. Ideje lahko najdeš v Ateljeju ali Unikatu.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Na bolniski v nosecnosti
1.5.2005 12:37:21   
TARA in MAJ
Ti kar ostni na bolniški bo vroče in zakaj bi se matrala izkoristi lepo vreme za sprehode ginekologinji pa reči,da se slabo počutiš.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......