|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Na PDP
26.5.2005 10:34:36   
Anonimen
se moram oglasit v porodnišnici.Ko sem vprašala ginekologa je rekel-zjutraj.Vendar se spomnim, da so v šoli za starše govorili o določenih urah:zmeden2:
PDP imam v nedeljo tako, da me zanima če katera ve kdaj se moreš javit v nedeljo na ctg?:zmeden:
Jaz sem pozabla:ups:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Na PDP
26.5.2005 10:52:09   
Anonimen
Šola za starše in porodnišnica sta pogosto dve različni in med sabo skregani strani :)-
Ti pojdi takrat, ko ti je rekel G. Sicer pa tam ni nič važno al je petek al je svetek.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Na PDP
26.5.2005 10:55:18   
Anonimen
Sej vem, da ni važno.Samo men se zdi da med tednom ob 8ih, vikendi pa ob 10ih.Zdaj pa nevem če se motim:ups:

Joj kak mi pralni stroj ruži:grrr:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Na PDP
26.5.2005 11:01:11   
Talči
Pokliči in vprašaj, da boš ziher.
LP
Talči

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Na PDP
26.5.2005 13:06:19   
Lana_s
Poglej, če ti na izvidu piše kdaj naj prideš. Jaz sem bila ta teden in mi za drug teden tudi uro piše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Na PDP
26.5.2005 13:45:34   
lutkica
Nina_nana nam so v šoli za starše rekli, da ob vikendih in praznikih ob 10 uri, čez teden ob 7 ali 8 uri. Jaz sem šla tako ob desetih 1.5. v nedeljo in je bilo prav.

LP
L in Teja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?