Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Na Kum z avtobusom ali vlakom 10.11.2006 9:53:18
|
|
|
|
til
|
Nisem domačinka ampak kokr je men znano tud na Kum ne vozi avtobus ob sobotah. Mogoče bi lahko poklicala na avtobusno postajo v Trbovlje, ker je ro njihova občina. Upam da sem ti kaj pomagala!
|
|
RE: Na Kum z avtobusom ali vlakom 10.11.2006 11:29:03
|
|
|
|
Slončica
|
Pot pod noge pa korajžno v hrib Z vlakom v Trbovlje pol pa taxi do gor, ker mislm da ni avtobusa ob sobotah..
|
|
|
|
RE: Na Kum z avtobusom ali vlakom 12.11.2006 18:22:19
|
|
|
|
Primoza
|
Najlepši je vzpon iz Hrastnika, čez zaselek Matico. Do vrha je 1000 m vzpona oz. cca 3 ure. Občudujemo lahko zaselke nastale na Savski terasi, vzdignjeni 300 m nad sedanjo dolino. Nazaj se lahko spustimo skozi Čebulovo dolino v Trbovlje. Pot je primerna skozi vse leto. Se oproščam za pozen odgovor. Pa domačinom se oproščam za preimenovanje Čebulove doline v Leskovo dolino.
< Sporočilo je popravil primoza -- 13.11.2006 5:41:43 >
|
|
|
|
RE: Na Kum z avtobusom ali vlakom 12.11.2006 18:27:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Z vlakom do Trbovelj, potem greš pa sam čez most in glavno cesto in hop v hrib. Definitvino priporočam vzpon skozi Čebulovo dolino, je res čudovita pot! Je pa ene tri urce hoda!
|
|
|
|
RE: Na Kum z avtobusom ali vlakom 13.11.2006 21:16:37
|
|
|
|
Katrin
|
Hvala za odgovore. Tudi sama sem premišljevala o vlaku, saj avtobusa ni. Skrbelo me je lo to, da bo preveč hoje za 15 osnovnošolskih otrok. Grem takoj preverit vozni red. Upam, da nam v soboto uspe osvojit Kum Lp, katrin
|
|
Izlet na Kum uspel! 19.11.2006 8:13:56
|
|
|
|
Katrin
|
Naj napišem kratko poročilo z včerajšnjega izleta na Kum. Bilo je čudovito! Kljub slabi vremenski napovedi smo se zjutraj vkrcali na vlak (13 otrok in midva). Iz Trbovelj smo se povpeli v strm breg (čez Čebulovo dolino), bili do vratu zakopani v jesensko listje, videli gamse, na travniku cvetoče trobentice, božali konje, imeli krasen razgled ... in še in še bi lahko naštevala. Kljub dolgi hoji in utrujenosti smo se nasmejani in polni vtisov vrnili v Ljubljano. Planinski pozdrav, katrin
< Sporočilo je popravil primoza -- 19.11.2006 8:34:19 >
|
|
RE: Izlet na Kum uspel! 19.11.2006 8:33:48
|
|
|
|
Primoza
|
Pohvaljeni, 1000 m vzpona ni kar tako, lepo da ste videli gamse, očitno imajo v tem letnem času mir. Kum je res zanimiv, ne pravijo mu zastonj lokalni Triglav.
|
|
|
|
RE: Izlet na Kum uspel! 19.11.2006 21:54:45
|
|
|
|
Laubica
|
Vauu tja bomo drugo leto tudi mi šli
|
|
|
|
RE: Izlet na Kum uspel! 27.11.2006 9:12:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Super, da ste meli tak lep izlet!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
7 čudovitih jesenskih izletovJesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?