Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Na Hrvaškem našli truplo dojenčka 10.9.2006 16:19:18
|
|
|
|
lejci86
|
Na Hrvaškem našli truplo dojenčka Rodila naj bi se živa Črna kronika, 9. september 2006 16:42 Zagreb - RTV SLO/STA V petek je ob obali kraja Duča v bližini Omiša potapljač v vreči za krompir, obteženi s kamenjem, našel truplo dojenčka. Vrečo je na globini dveh metrov opazil eden izmed kopalcev. Dvignili so jo na obalo in v njej opazili truplo, zavito v papirnato vrečko. Pri obdukciji so ugotovili, da se je deklica najverjetneje rodila živa, umrla pa naj bi zaradi zadušitve. Na truplu so našli tudi več ran, ki naj bi nastale po smrti. Domačini naj bi na mestu, kjer je bilo najdeno truplo, v noči na petek slišali več ljudi, ki naj bi se prepirali. Najbolj so si zapomnili neki ženski glas.
|
|
|
|
RE: Na Hrvaškem našli truplo dojenčka 10.9.2006 19:17:40
|
|
|
|
Anonimen
|
o groza , tako žensko sterilizirat pa da nikoli več ne rodi
|
|
|
|
RE: Na Hrvaškem našli truplo dojenčka 10.9.2006 20:02:08
|
|
|
|
cmokec
|
upam, da najdejo storilce
|
|
RE: Na Hrvaškem našli truplo dojenčka 10.9.2006 20:57:57
|
|
|
|
lelaval
|
Ja, res grozno. Je že včeraj ena odprla to temo.
|
|
RE: Na Hrvaškem našli truplo dojenčka 11.9.2006 6:34:17
|
|
|
|
CUKRČEK
|
le kam gre ta svet
|
|
RE: Na Hrvaškem našli truplo dojenčka 11.9.2006 12:43:49
|
|
|
|
Saša27
|
Taka ženska ni vredna da se ji reče ženska, zame je to pošast najhujših meril, jaz bi jo kr , GROZA, da pa bi ji še kater lahko rekel mama
|
|
|
|
RE: Na Hrvaškem našli truplo dojenčka 11.9.2006 14:41:55
|
|
|
|
mama54
|
Grozno!!!!!!!!! Otročka naj čuvajo angelčki.
|
|
RE: Na Hrvaškem našli truplo dojenčka 12.9.2006 9:53:54
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27 Taka ženska ni vredna da se ji reče ženska, zame je to pošast najhujših meril, jaz bi jo kr , GROZA, da pa bi ji še kater lahko rekel mama se čisto strinjam. in take pošasti živijo med nami. za kozlat.
|
|
RE: Na Hrvaškem našli truplo dojenčka 12.9.2006 9:56:03
|
|
|
|
škratek
|
Mislim, da je sterilizacija prehumana zadeva za takšno osebo (ne morem reči mamo)
|
|
|
|
RE: Na Hrvaškem našli truplo dojenčka 12.9.2006 10:11:46
|
|
|
|
sonchek
|
grozaaaaaaaa.....groza.... česa vsega to človestvo ni sposobno narediti....sej te ženske niti ne moremo poimenovati človek, ker j žalitev za vse ostale ljudi na tem svetu... Pa sej ne moreš verjeti.. ...upam, da se naši angelči sedaj skupaj igrajo in da jim je lepo...
|
|
RE: Na Hrvaškem našli truplo dojenčka 9.8.2007 13:49:50
|
|
|
|
tadejat
|
Ne vem zakaj vsi krivite žensko ali je sploh znano kako se je to zgodilo? Za veliko detemorov so krivi partnerji, kateri jih silijo v to pa za to niso nikoli kaznovani, vedno najeb...ženske.Verjamem, da se bo še 1000Xspomnila na to dete z veliko krivdo v srcu!
|
|
|
|
RE: Na Hrvaškem našli truplo dojenčka 13.8.2007 20:50:10
|
|
|
|
KBM
|
|
|
RE: Na Hrvaškem našli truplo dojenčka 13.8.2007 20:59:16
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tadejat Ne vem zakaj vsi krivite žensko ali je sploh znano kako se je to zgodilo? Za veliko detemorov so krivi partnerji, kateri jih silijo v to pa za to niso nikoli kaznovani, vedno najeb...ženske.Verjamem, da se bo še 1000Xspomnila na to dete z veliko krivdo v srcu! SE strinjam...Ne obsojat, če se ne ve, zakaj in kako se je to zgodilo... p.s. Pa smo zopet pri nestrpnosti....
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?